IL, EE és EA típusú tartalékvilágítási lámpatestek a Schrack Technik kínálatában

IL, EE és EA típusú tartalékvilágítási lámpatestek a Schrack Technik kínálatában

Cserélhető lencsék az optimális fényeloszlásért

A Schrack Technik új kialakítású IL és E- sorozatú biztonsági lámpái diszkrét kialakításuknak köszönhetően remekül illeszkednek a legkülönfélébb épületek dizájnjához és műszaki követelményeihez. 

Minden új E- és IL lámpa nagyfokú rugalmassággal jellemezhető: 

  • gyors rögzítési rendszer,
  • bepattintható lencsék,
  • megbízható és energiatakarékos LED technológia. 

Ezeknek a jól bevált lámpáknak a legújabb generációja most már alapfelszereltségként két fontos újítást tartalmaz. Az első, hogy az optimális fényeloszlás érdekében minden egyes új E- és IL lámpához speciális lencsék állnak rendelkezésre a fő alkalmazási területekhez (körszimmetrikus, folyosó, spot, aszimmetrikus), amelyek könnyen és gyorsan beépíthetők közvetlenül az adott lámpatestbe. Ez megkönnyíti az összeszerelést és növeli a rugalmasságot a telepítés során, valamint lehetővé teszi, hogy az adott területre a legmegfelelőbb lencsével lehessen felszerelni a lámpákat.

Körszimmetrikus lencse

Körszimmetrikus lencse
Körszimmetrikus lencse
A körszimmetrikus lencse a nagyobb terek menekülési és mentési útvonalaihoz ideális lencse, pl.: éttermek, konferenciatermek, stb.

Folyosói lencse

Folyosói lencse
Folyosói lencse
Két fő irányba sugárzó optika, akár 24 m lámpák közötti távolsággal. Tökéletesen megvilágítja a hosszú, egyenes menekülési útvonalakat vagy folyosókat, akár 4 métert meghaladó belmagasság esetén is.

Spotlencse

Spot lencse
Spot lencse
A spotlencse biztosítja a fény egyenletes eloszlását minden irányban. Kiválóan alkalmas 4 métert meghaladó szerelési magasságok esetén, pl.: ipari csarnokok, raktárak, stb. Akár szállodák nyílt tereiben is kiválóan alkalmazható.

Asszimetrikus lencse

Aszimetrikus lencse
Aszimetrikus lencse
Az aszimmetrikus lencse a falra szerelt tűzoltó, tűzjelző és elsősegélynyújtó készülékek, valamint menekülési és mentési tervek kiegészítő megvilágítására szolgál, a szabványban előírt 5 lx megvilágítással.

A saját akkumulátorral rendelkező változatok második fejlesztése a robusztus és hosszú élettartamú LiFePO4 akkumulátorok, amelyek az IL sorozat összes lámpájában és az EA sorozat felületre szerelt változataiban helyettesítik a korábbi NiMH akkumulátorokat. Az új típusú akkumulátorok élettartama elődeikhez képest közel a duplájára emelkedett.

IL lámpa – minden alkalmazási területre

Az IL lámpa egy letisztult kialakítású és sokoldalú lámpatest. Saját akkumulátorral ellátott kivitelben vagy központi akkumulátoros rendszerrel is üzemeltethető, így a különböző követelményekhez megfelelően illeszthető. A körszimmetrikus és folyosói lencsék alaptartozékai a lámpáknak. Az IL lámpa minden változata elérhető mennyezeti vagy süllyesztett szerelhetőséggel.

EE lámpa – a süllyesztett különlegesség

A horganyzott öntvényből készült EE lámpa visszafogott kialakítású és az EN 60598-1, EN 60598-22 és EN 1838 szabványok szerinti kiváló megvilágítással rendelkezik. Beépíthető álmennyezetbe, valamint hagyományos dobozokba és funkciómegtartó védődobozokba is. A körszimmetrikus és folyosói lencsék alaptartozékai a lámpáknak. Az EE lámpa alapkivitelben kerek formával és fehér színben kapható. Igény esetén a kerek fehér burkolat opcionálisan cserélhető fehér négyzetre (NLEEQWS), antracit színű kerekre (NLEERAZ) vagy antracit színű négyzetre (NLEEQAZ).

EA lámpa – egyszerűen univerzális

Az EE lámpa mennyezeti szerelésű kivitele az EA lámpa. Diszkrét lámpatestház jellemzi, amely horganyzott öntvényből készül. Elérhető kerek vagy szögletes kivitelben, fehér vagy antracit színben (NLEA..), amelyek eredetileg az IL lámpákhoz készültek. A ház utólag is felszerelhető az összeszerelés megkönnyítése érdekében.

A hírben szereplő termékek
EA típusú tartalékvilágítási lámpatest
 
EA típusú tartalékvilágítási lámpatest

Az EA tartalékvilágítási lámpatest az EE mennyezeti szerelésű kivitele. Diszkrét kivitelű, horganyzott öntvényből készül és elérhető kerek vagy szögletes kivitelben, fehér, vagy antracit színben.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
IL típusú tartalékvilágítási lámpatest
 
IL típusú tartalékvilágítási lámpatest

Az IL egy letisztult kialakítású és sokoldalú tartalékvilágítási lámpa. Saját akkumulátorral ellátott kivitelben vagy központi akkumulátoros rendszerrel is üzemeltethető, így a különböző követelményekhez megfelelően illeszthető. Négy különböző lencse áll rendelkezésre az adott telepítési helyzethez és a kívánt fényeloszláshoz való tökéletes alkalmazkodáshoz. A körszimmetrikus és folyosói lencsék alaptartozékai a lámpáknak. Az IL lámpa minden változata elérhető mennyezeti vagy süllyesztett szerelhetőséggel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
EE típusú tartalékvilágítási lámpatest
 
EE típusú tartalékvilágítási lámpatest

Az EE egy visszafogott kialakítású, süllyesztett kivitelű tartalékvilágítási lámpatest horganyzott öntvényből, kiváló megvilágítási tulajdonságokkal. A cserélhető lencsék és az erőteljes ERT-LED technológia biztosítja az optimális megvilágítást a menekülési és mentési útvonalak mentén. Négy különböző lencse áll rendelkezésre az adott telepítési helyzethez és a kívánt fényeloszláshoz való tökéletes alkalmazkodáshoz. A körszimmetrikus és folyosói lencsék alaptartozékai a lámpáknak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Tartalékvilágítás, jelzőfények
Tartalékvilágítás, jelzőfények
Beltéri, süllyesztett lámpatestek
Beltéri, süllyesztett lámpatestek
Beltéri, mennyezetre és falra szerelt lámpatestek
Beltéri, mennyezetre és falra szerelt lámpatestek
Világítástechnika
Világítástechnika
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...