Tartalékvilágítás, jelzőfények

EMOS vészvilágító lámpatestek
 
EMOS vészvilágító LED lámpatestek

Áramszünet esetén jelentősen megnő a balesetek száma, ezek azonban elkerülhetők a megfelelő tartalékvilágítási rendszer beépítésével. Az EMOS vészvilágítási rendszerhez tartoznak a menekülési útvonalat megvilágító lámpák - amennyiben nem áll rendelkezésre a helyiségben természetes fényforrás -, illetve a menekülési irányt, a vészkijárathoz vezető utat jelző táblák.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
U34<sup>LED</sup> beltéri tartalékvilágítási lámpatestek URA ONE beltéri tartalékvilágítási lámpatestek U21<sup>LED</sup> beltéri tartalékvilágítási lámpatestek B66<sup>LED</sup> vízálló tartalékvilágítási lámpatestek
 
Legrand tartalékvilágítási és vészvilágítási lámpatestek
10 termék

Az energiaellátás hibája esetén a tartalékvilágítási lámpatestek világítani kezdenek. A Legrand tartalékvilágítási lámpatesteket tiszta vonalvezetés, és tökéletes kidolgozottság jellemzi. A címezhető tartalékvilágítási rendszer könnyű áttekinthetőséget, kezelhetőséget biztosít az egy helyről, központilag vezérelt lámpatesteknek. A rendszer az előírt ellenőrzéseket automatikusan, mindig időben és pontosan végzi el, lámpáról lámpára. Számítógépes hálózatba kötve a központi vezérlőegység egy távoli PC-ről is működtethető a felügyeleti szoftver segítségével.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Exiway Light önálló vészvilágítási és kijáratmutató megoldások – OVA44010 Exiway Smartled DiCube címezhető vészvilágítási és kijáratmutató rendszer – OVA48509 Exiway Smartbeam DiCube címezhető vészvilágítási és kijáratmutató rendszer – OVA48947 Exiway Smartduo Dicube címezhető vészvilágítási és kijáratmutató rendszer – OVA48060
 
Schneider Electric vészvilágítási megoldások
5 termék

A vészvilágítás megelőzi és kezeli a pánikszerű meneküléseket nem várt események, például tűz vagy földrengés esetén. A Schneider Electric minden típusú és méretű épülethez (szállodák, bevásárlóközpontok, kórházak, irodák, múzeumok...) alkalmazkodva kínálja a nélkülözhetetlen készenléti készülékek teljes választékát.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Normalux Via R LED-es vészvilágító lámpatest
 
Normalux Via R LED-es vészvilágító lámpatest

A Via a sokoldalúság, hatékonyság és fényerősség egyesítésével és kisméretű kialakításával vált a vészvilágítást meghatározó lámpatestté. A Via R két különböző optikával készül, amely minden projekt igényéhez igazodni tud: a VV a folyosók, a VS pedig egy adott terület világítására használható. A Via R egy olyan álmennyezetbe süllyeszthető megoldást kínál, amely az IP védettségi besorolástól függően két változatban érhető el: Via R IP40 és Via R IP65.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
EMOS LED irányfények
 
EMOS LED irányfények

Beépíthető és falra szerelhető alumínium LED irányfények.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A tartalékvilágítás üzemi világítástól független vészvilágítást jelent, emiatt energiaellátását is más forrásból kell biztosítani. A tartalékvilágítás részét képező biztonsági világítás célja a kijárati utak megvilágítása a helyiséget elhagyók tájékozódása érdekében, a nagy forgalmú és tömegtartózkodásra szolgáló építmények pánik elleni világítása, valamint veszélyes munkahelyeken a balesetveszélyt okozó berendezések kikapcsolását végző dolgozók biztonságának szavatolása. A biztonsági világítás mellett az irányfények a menekülési útvonalat egyértelműen jelzik. A folyamatos vagy zavar nélküli világítást igénylő munkavégzéskor (például erőművek vezérlőtermeiben, távközlő hálózatot kiszolgáló berendezések helyiségeiben, műtőkben) az általános világítás helyettesítésére a szükségvilágítás szolgál. A tartalékvilágítási lámpatestek lehetnek folyamatos üzeműek, vagy csak tartalék (akár belső) energiaforrásról működőek hálózati áramkimaradás időszakában.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...