Tartalékvilágítás, jelzőfények

Eaton SafeLite beltéri vészvilágítás Eaton GuideLED SL beltéri vészvilágítás NexiTech LED beltéri vészvilágítás Eaton NexiLite beltéri vészvilágítás
 
Eaton beltéri vészvilágítás
7 termék

Az Eaton beltéri alkalmazásokra kifejlesztett LED-es lámpatestei alkalmasak nagy méretű nyitott terek anti-pánik világítására, menekülési útvonalak biztonságos megvilágítására, valamint a megfelelő piktogramok használatával a menekülési útvonal irányának megjelenítésére.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
U34<sup>LED</sup> beltéri tartalékvilágítási lámpatestek URA ONE beltéri tartalékvilágítási lámpatestek U21<sup>LED</sup> beltéri tartalékvilágítási lámpatestek U21 beltéri tartalékvilágítási lámpatestek
 
Legrand tartalékvilágítási és vészvilágítási lámpatestek
14 termék

Az energiaellátás hibája esetén a tartalékvilágítási lámpatestek világítani kezdenek. A Legrand tartalékvilágítási lámpatesteket tiszta vonalvezetés, és tökéletes kidolgozottság jellemzi. A címezhető tartalékvilágítási rendszer könnyű áttekinthetőséget, kezelhetőséget biztosít az egy helyről, központilag vezérelt lámpatesteknek. A rendszer az előírt ellenőrzéseket automatikusan, mindig időben és pontosan végzi el, lámpáról lámpára. Számítógépes hálózatba kötve a központi vezérlőegység egy távoli PC-ről is működtethető a felügyeleti szoftver segítségével.

14 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Hybryd OWA SU LED biztonsági világítótest
 
Hybryd OWA SU LED biztonsági világítótest

Megbízható működésű, hosszú élettartamú, esztétikus biztonsági világítási lámpatest.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
EMOS LED irányfények
 
EMOS LED irányfények

Beépíthető és falra szerelhető alumínium LED irányfények.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Outdoor Wall kültéri vészvilágítás i-P65 kültéri vészvilágítás Eaton i-P65+ kültéri vészvilágítás
 
Eaton kültéri vészvilágítás
3 termék

Az Eaton kültéri és mostoha ipari környezetben való alkalmazásokra kifejlesztett, robusztus felépítésű és magas IP védettséggel rendelkező LED-es lámpatestei alkalmasak nagy méretű nyitott terek anti-pánik világítására, menekülési útvonalak biztonságos megvilágítása, illetve a megfelelő piktogramok használatával menekülési útvonal irányának megjelenítésére.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Eaton Matrix CGLine+ kijáratjelző Eaton CrystalWay kijáratjelző GuideLED kijáratjelző Velos kijáratjelző
 
Eaton kijáratjelzők
4 termék

A vészvilágítás életeket ment meg, mikor a helyzet komolyra fordul, hiszen lámpatestek megmutatják a biztonságos kivezető utat. Az Eaton saját-akkumulátoros kijáratmutató lámpatesteivel könnyedén megtalálhatja a megfelelő kiutat, jellemzően 20 m és 30 m, de például a Velos lámpatestek esetén akár 40 méteres felismerési távolságról.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Eaton BeamTech fényvető Eaton inverter Eaton Conversion Kit LED
 
Eaton tartalékvilágítási fényvetők és inverterek
3 termék

Az Eaton fényvetők egyedülálló megoldást nyújtanak nagy méretű nyitott területek, mint. például gyártó- vagy sportcsarnokok biztonsági világítási feladatainak ellátására. Az Eaton tartalékvilágítási inverter szettek képesek a hagyományos fénycsöves, illetve az újabb LED-es lámpatestek vészvilágítási lámpatestekké konvertálására.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
OVA tartalékvilágítás
 
OVA tartalékvilágítás

A termékkör a legfontosabb igényeket kielégítő elemeket foglalja magában: tartalékvilágítási lámpatesteket és vészkijáratjelzőket, valamint távvezérelt működés-tiltási lehetőséget biztosító készülékeket, hordozható világítóegységeket.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tracon vészvilágítók, kijáratjelzők
 
Tracon vészvilágítók, kijáratjelzők

Falra vagy mennyezetre szerelhető LED-es kijáratjelző lámpatestek IP20 védettséggel, 3 óra áthidalási idővel. Falra vagy mennyezetre szerelhető vészvilágító lámpatestek, IP65 védettséggel, 1 vagy 3 óra áthidalási idővel, beltéri világításra. A vészvilágító lámpatestek biztosítják a normál villamos hálózat üzemzavara esetén a közlekedő utak megvilágítását. A folyamatos üzemű (M) lámpatestek rövid átkapcsolási idő után továbbra is működőképesek maradnak, a nem folyamatos üzemű (NM) lámpatestek a külső villamos táplálás megszűnte után kapcsolnak be. Az átkapcsolási/bekapcsolási idő kevesebb, mint 1 másodperc.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A tartalékvilágítás üzemi világítástól független vészvilágítást jelent, emiatt energiaellátását is más forrásból kell biztosítani. A tartalékvilágítás részét képező biztonsági világítás célja a kijárati utak megvilágítása a helyiséget elhagyók tájékozódása érdekében, a nagy forgalmú és tömegtartózkodásra szolgáló építmények pánik elleni világítása, valamint veszélyes munkahelyeken a balesetveszélyt okozó berendezések kikapcsolását végző dolgozók biztonságának szavatolása. A biztonsági világítás mellett az irányfények a menekülési útvonalat egyértelműen jelzik. A folyamatos vagy zavar nélküli világítást igénylő munkavégzéskor (például erőművek vezérlőtermeiben, távközlő hálózatot kiszolgáló berendezések helyiségeiben, műtőkben) az általános világítás helyettesítésére a szükségvilágítás szolgál. A tartalékvilágítási lámpatestek lehetnek folyamatos üzeműek, vagy csak tartalék (akár belső) energiaforrásról működőek hálózati áramkimaradás időszakában.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...