Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Schneider Electric vészvilágítási megoldások

A vészvilágítás megelőzi és kezeli a pánikszerű meneküléseket nem várt események, például tűz vagy földrengés esetén. A Schneider Electric minden típusú és méretű épülethez (szállodák, bevásárlóközpontok, kórházak, irodák, múzeumok...) alkalmazkodva kínálja a nélkülözhetetlen készenléti készülékek teljes választékát.

Termékcsalád tagjai

Exiway Light önálló vészvilágítási és kijáratmutató megoldások – OVA44010
 
Exiway Light önálló vészvilágítási és kijáratmutató megoldások

Kompakt megoldás, széles felhasználási terület, ez az Exiway Light. 50-250 lumenig, állandó vagy készenléti üzemű kivitelben, 1-3 óra áthidalási idővel, IP42 és IP65-ös védelemmel, mindez csupán 3 rendelési számmal. Az Exiway Light legnagyobb előnye, a kis mérete mellett, hogy a felhasználó un. jumperek segítségével be tudják állítani, hogy az adott lámpa mekkora áthidalási idővel és ezáltal milyen fényárammal világítson, illetve állandó üzemű vagy készenléti legyen-e. Ez az innovatív megoldás a kivitelezők és a viszonteladók számára is tökéletes, hiszen mindösszesen 3 termékkel le tudják fedni a legszélesebb megrendelői igényeket is. A forradalmian új - LiFePO4 technológiájú akkumulátor, eddig soha nem látott (akár 8-10 éves) élettartamot kínál, ezáltal lecsökkentve a karbantartási költségeket. Telepítéskor érdemes a karbantartási gyakoriságot is figyelembe véve gyártót, illetve termékeket választani, mert például az olcsóbb lámpa hosszú távon akár többszörösébe is kerülhet, az egyszer megvásárolt minőségi lámpához képest.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Exiway Smartled DiCube címezhető vészvilágítási és kijáratmutató rendszer – OVA48509 Exiway Smartbeam DiCube címezhető vészvilágítási és kijáratmutató rendszer – OVA48947 Exiway Smartduo Dicube címezhető vészvilágítási és kijáratmutató rendszer – OVA48060 Exiway Smartexit DiCube címezhető vészvilágítási és kijáratmutató rendszer – OVA48604
 
DiCube címezhető vészvilágítási és kijáratmutató rendszerek
4 termék

Nagyobb épületek esetén előírás, hogy rendszeres időközönként karbantartást kell végezni a tartalékvilágítási, illetve kijáratmutató rendszer lámpáinál. Több tíz, több száz lámpatest esetén ez a folyamat kézzel igen időigényes, már-már kivitelezhetetlen. Az ilyen helyzetekben tökéletes választás a címezhető rendszer, ami ezen karbantartási műveleteket automatikusan is képes elvégezni, arról megfelelő dokumentációt képes készíteni. A telepítés során csupán egy kommunikációs érpárt kell biztosítani a rendszer lámpáinak, a normál hálózati betápláláson felül. Ezen a vezetékpáron keresztül zajlanak a kommunikációs folyamatok és a rendszertesztek is, amiket a vezérlőegység és a vonalvezérlő felügyel. A DiCube rendszer kompatibilis a legtöbb BMS rendszerrel, így az integráció is könnyen megvalósítható. Telepítéskor érdemes a karbantartási gyakoriságot is figyelembe véve gyártót, illetve termékeket választani, mert például az olcsóbb lámpa hosszú távon akár többszörösébe is kerülhet, az egyszer megvásárolt minőségi lámpához képest.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...