Biztonsági jelek, forgalomirányító berendezések

Texor TP-Type táblatartó oszlop
 
Texor TP-Type kordon és táblatartó oszlop

A TP-Type oszlopok és csövek a tiszta PE-ből készült termékekkel szemben nagyobb igénybevételeknek felelnek meg, erősebb mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek, valamint olyan figyelemkeltő optikai tulajdonságaik vannak, melyek jelzés és figyelmeztetés értékűek. Ideálisak alacsony elhelyezésű közúti jelzőtáblák és jelzőlámpák tartóoszlopának, mélyépítési árkok és munkaterületek kordonoszlopának, ideiglenes kerítések oszlopának, illetve külszíni védő és burokcsöveknek is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Padlójelek munkakörnyezetben lévő terek és távolságok meghatározására Everlux utánvilágító biztonsági jelek Everlux öntapadó utánvilágító biztonsági jelek Everlux LLL alacsonyan elhelyezett utánvilágító rendszer
 
Everlux utánvilágító rendszerek
8 termék

Az ultraibolya-sugárzásnak kitett utánvilágító anyagok energiát raktároznak, amelyet később fényhiányos közegben látható fény formájában bocsátanak ki. Biztonsági jelek között megtalálhatóak a menekülési útvonal jelek, tűzvédelmi jelek, tiltó, rendelkező és figyelmeztető jelek, valamint a biztonsági jelek ipari épületekhez.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A biztonsági jelek a veszélyforrásokra és a kockázati tényezőkre hívják fel a figyelmet. A tűzvédelmi, munkavédelmi, elsősegély, menekülési útirányt jelző biztonsági jeleket jogszabályban előírt méretben, színnel, piktogrammal lehet feltüntetni. Léteznek utánvilágító vagy hálózati energiaforrásról működtetett, hangjelzővel is kiegészíthető figyelmeztető eszközök. A biztonsági jeleket önálló táblákon vagy rögzített tárgyakra felfestve, jól látható helyen kell elhelyezni. A forgalomtechnikai eszközök és a forgalomirányító berendezések a közúti közlekedés biztonságának növeléséhez járulnak hozzá. Az ideiglenesen kihelyezhető terelőkúpok, terelőoszlopok, elkerítő lécek, hálók és szalagok alkalmasak útépítések, útlezárások, elterelések, forgalomkorlátozások esetén. A beépített útburkolati jelek (burkolatprizmák) felhívják a figyelmet a veszélyes útszakaszokra és az úttest felfestéseire. Sebességcsökkentő fekvőrendőröket és küszöböket közutakon, mélygarázsokban, telephelyeken telepítenek. Forgalomtechnikai és vagyonvédelmi szerepük van az utak mentén elhelyezett tükröknek.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...