Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Kapcsolat
 
Schneider Electric lakossági és üzleti megoldások
43 termék

A Schneider Eéectric a stílusos kapcsolóktól és konnektoroktól a hatékony otthonvezérlési megoldásokon át az elektromos járművek gyorstöltőiig új szintre visszi az innovációt és a kényelmet. Life is On - Schneider Electric biztosítja, az otthonokban és a kisvállalatoknál. Megbízható, hatékony és intuitív technológiáik segítenek továbbfejleszteni a lakótereket és az ott tartózkodók életmódját. Kisvállalati termékek széles választékát kínálják, amelyek biztonságot, kényelmet és versenyképességet biztosítanak tulajdonosaiknak.

43 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Schneider Electric épületautomatizálás és felügyelet
8 termék

Az épületautomatizálás az innovatív épületfelügyeleti rendszerekkel, energiamenedzsment-rendszerekkel és kisméretű épületvezérlő-termékekkel kezdődik, amely intelligens épületeket biztosít, inspirálja a lakók produktivitását és optimális energia- és működési hatékonyságot nyújt.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Schneider Electric kisfeszültségű energiaelosztás
71 termék

A megszakítóktól és energiasínektől kezdve a rackszekrényeken át az elosztószekrényekig és kapcsolószekrényekig, biztonságos és megbízható megoldások teljes választékát kínálja a Schneider Electric kisfeszültségű villamosenergia-elosztási alkalmazásokhoz.

71 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Schneider Electric ipari automatizálás és vezérlés
37 termék

A Schneider Electric széleskörű automatizálási megoldásokat és vezérlőrendszereket kínál az ipar, az infrastruktúra fejlesztés és az építőipar területén használt egyszerű gépekhez vagy komplex folyamatirányitási alkalmazásokhoz.

37 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
APC Smart-UPS On-Line szünetmentes áramforrások

A 6-10 kVA-es Smart-UPS On-LIne berendezések teljesítménytényezője 1, ezáltal akár 20%-kal több valós teljesítményre képesek a piacon elérhető többi UPS-nél. Ezzel jelentős hűtési és energiaköltségek takaríthatók meg, továbbá az energiaellátás védelmi specifikációi is egyszerűsödnek. A tápegységek akár 97%-os valós hatékonyságot kínálnak az aktív teljesítménytényező korrekcióval rendelkező kapcsolóüzemű tápegységek számára. A Smart-UPS On-Line készülékcsalád rugalmas kialakításának köszönhetően mind rackszekrénybe építve, mind szabadon álló kivitelben telepíthető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...