Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Schneider Electric ipari automatizálás és vezérlés

A Schneider Electric széleskörű automatizálási megoldásokat és vezérlőrendszereket kínál az ipar, az infrastruktúra fejlesztés és az építőipar területén használt egyszerű gépekhez vagy komplex folyamatirányitási alkalmazásokhoz.

Termékcsalád tagjai

Easy Harmony XB2 fém O22 működtető és jelzőegységek Easy Harmony XA2E műanyag O22 működtető és jelzőegységek fémes megjelenéssel
 
Schneider Electric Easy Harmony működtető- és jelzőkészülékek
2 termék

Az Easy Series az automatizálás és vezérlés terén piacvezető Schneider Electric új, megbízható, teljes körű és költséghatékony termékcsaládja.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Altivar ATS480 lágyindító Altivar Machine 12 egyfázisú frekvenciaváltó Easy Altivar ATV310 frekvenciaváltó Altivar Machine ATV320 frekvenciaváltó
 
Schneider Electric Altivar frekvenciaváltók és lágyindítók
11 termék

Az Altivar frekvenciaváltók és lágyindítók segítségével növelheti villamos motorjainak energiahatékonyságát az indítási áramfelvétel vagy akár a működési fordulatszám optimalizálásával.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Harmony XB5 műanyag és XB4 fém Ø22 működtető és jelzőegységek Harmony XVU Ø60 moduláris fényoszlop Harmony XB4 ATEX robbanásbiztos környezetbe építhető fém működtető és jelzőkészülékek Harmony XVB Ø70 moduláris fényoszlop
 
Schneider Electric Harmony működtető- és jelzőkészülékek
12 termék

A Harmony termékcsalád egy rendkívül széles, piacvezető kínálata működtető- és jelzőkészülékeknek, az általános 22 mm és 30 mm furatba szerelhető készülékektől a fényoszlopokon át egészen az alkalmazás-specifikus daruvezérlő megoldásokig.

12 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Zelio RSL keskeny kialakítású interfészrelé Zelio SSL keskeny kialakítású DIN sínre szerelhető interfész szilárdtestrelé Zelio feszültség- és fázisfigyelő relék Zelio RSB tűs érintkezős interfészrelé
 
Schneider Electric Zelio relék
17 termék

Elektromechanikus relék, szilárdtest relék, elektronikus vezérlő relék és szabályzók, időrelék, programozható relék valamint számlálók.

17 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
TeSys motorindítók, mágneskapcsolók
 
Schneider Electric TeSys motorindítók, mágneskapcsolók

A TeSys T rövidzárlat védelem és kontaktor kombinációval együtt teljes felügyeletet képes nyújtani egy motornak, a védelmi és vezérlési funkciók mellett. A TeSys D kisméretű kompakt mágneskapcsolók és forgásirány váltók 150 A-ig induktív motorokhoz és 250 A-ig ohmos motorokhoz használhatók. Az új kontaktor innovatív elektronikus vezérlőtekerccsel van felszerelve, amely akár 80%-kal csökkentheti a felhasznált energiát és 50%-kal csökkenti a hődisszipációs veszteségeket a szekrények belsejében, összehasonlítva a hagyományos elektro-mechanikus tekercsekkel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Modicon ABLU3A24050 szabályozott tápegység, 380...500 V AC, 24 V, 5 A, 3 fázis, univerzális Easy Modicon ABL2 egyfázisú tápegység Modicon ABT7ES transzformátorok Modicon Panel tápegységek
 
Schneider Electric Modicon tápegységek és transzformátorok
10 termék

A Modicon termékcsalád biztonságos és megbízható tápellátást nyújt kisfeszültségű egyen- és váltóáramú rendszerek számára, legyen szó egyszerű energiaelosztási megoldásokról, vagy akár speciális irányítástechnikai rendszerekről.

10 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Spacial és Thalassa univerzális szekrények
 
Schneider Electric Spacial és Thalassa univerzális szekrények

Spacial acél és Thalassa szigetelt ipari dobozok, Spacial falra szerelhető és rozsdamentes acélszekrények, valamint Thalassa szigetelt poliészter szekrények különféle alkalmazásokhoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Modicon M262 IIoT-ready logikai- és mozgásvezérlő PLC Modicon M241 gépvezérlő PLC Modicon M221 egyszerű vezérlő Easy Modicon M200 általános PLC gépvezérlő
 
Schneider Electric Modicon PLC vezérlők
6 termék

A Modicon PLC család több mint 50 éves múltra tekint vissza, ez idő alatt sikerült tökéletesre fejleszteni a a vezérlés és felügyelet biztonságos és megbízható megoldását. Válassza ki az alkalmazásához legmegfelelőbb PLC-t az egyszerű vezérlőtől a komplex gépvezérlőn át a nagyteljesítményű folyamatvezérlőkig. A különböző Modicon termékcsaládok széles alkalmazáskínálatot nyújtanak az egyszerű folyamatvezérléstől az olyan speciális alkalmazásokig, mint például a hő- és füstelvezetés, daruzási vagy bármilyen egyéb nagy rendelkezésreállási igényű feladat.

6 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Harmony ST6 általános panelek Harmony STO 4,3 Easy Harmony ET6 HMI Easy Harmony GXU HMI
 
Schneider Electric Harmony HMI-k és ipari számítógépek
7 termék

A Harmony HMI termékcsalád kiváló párja a Modicon PLC vezérlőknek, de az univerzális kommunikációs protokollok alkalmazásának köszönhetően tökéletes választás más gyártók vezérlőihez egyaránt. Válasszon igényinek megfelelő megoldást a rendkívül széles kínálatból: az egyszerű kisméretű termináloktól kezdve a nagyméretű, akár multimédiás portokkal ellátott paneleken át egészen az ipari kijelző nélküli vagy érintőképernyős számítógépekig.

7 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Letöltések

Alapvető automatizálási és vezérlési megoldások <br>
(SE368/2020) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 41.0 MB
Alapvető automatizálási és vezérlési megoldások
(SE368/2020)
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
Kapcsolódó hírek
Megjelent egy Schneider Electric kiadvány legújabb verziója
Alapvető automatizálási és vezérlési megoldások
A Schneider Electric kiadványának új verziója jelent meg
Alapvető automatizálási és vezérlési megoldások
Ajánlott kategóriák
Kézi kapcsolók, nyomógombok, jelzőlámpák
Kézi kapcsolók, nyomógombok, jelzőlámpák
Frekvenciaváltók, lágyindítók
Frekvenciaváltók, lágyindítók
Relék és impulzuskapcsolók
Relék és impulzuskapcsolók
Motorvédő kapcsolók, kontaktorok, motorvédő relék
Motorvédő kapcsolók, kontaktorok, motorvédő relék
Elosztók, szekrények, tokozatok
Elosztók, szekrények, tokozatok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...