Elosztók, szekrények, tokozatok

 
Schneider Electric falon kívüli és süllyesztett műanyag kiselosztók
10 termék

Falon kívüli és falba süllyesztett kivitelű műanyag moduláris villamos energiaelosztási szekrények elsősorban lakásokhoz és kis szolgáltatói környezethez, valamint vízálló kiselosztók ipari illetve speciális környezetben történő energiaelosztási, energiaellátási és vezérlési feladatok számára. Az egyszerű, funkcionális és bővíthető elosztószekrények megfelelnek a szolgáltatási és ipari szektor minden fontosabb követelményének. A tisztán szervezett funkcionális egységeket sokféle vezetékezési felület, gyors csatlakozások, könnyen cserélhető és hozzáépíthető készülékek jellemeznek, melyek megkönnyítik a kivitelezési és karbantartási munkákat. A rendszerek fejlesztése bármikor megtörténhet, a szekrények modularitása lehetővé teszi az utolsó pillanatokban is a változtatásokat: készülékek bármikor egyszerűen és gyorsan hozzáadhatók vagy kicserélhetők.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Legrand elosztószekrények, kiselosztók és tartozékaik
31 termék

A Legrand fali és álló elosztószekrény rendszerek teljes szabadságot biztosítanak a elosztóberendezések kiválasztásában, kialakításában és a munkamódszer tekintetében.

31 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Kapcsolószekrények termikus kezelése, világítása, dugaszolóaljzatok

Elosztószekrények hűtése, fűtése és hőmérséklet szabályozása.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Spacial és Thalassa univerzális szekrények

Spacial acél és Thalassa szigetelt ipari dobozok, Spacial falra szerelhető és rozsdamentes acélszekrények, valamint Thalassa szigetelt poliészter szekrények különféle alkalmazásokhoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Eaton elosztó- és vezérlő szekrények, kiselosztók
11 termék

Falon kívüli és süllyesztett kiselosztók, műanyag elosztók, kis beépítési mélységű elosztók, installációs elosztórendszerek, mérőszekrények, falra szerelhető acéllemez szekrények, sorolható elosztók, gyűjtősínrendszerek, szekrények adatátviteli hálózatokhoz.

11 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller szűrőbetétes ventilátorok vezérlőszekrényekhez

Az érzékeny elektronikai alkatrészek folyamatos és megbízható működésének garantálása érdekében a kapcsolószekrények belső hőmérsékletét a meghatározott értékeken belül kell tartani. A szűrőbetétes ventilátorok megbízható és gazdaságos hűtést biztosítanak vezérlőszekrénye számára, amelynek köszönhetően megnövelhető az elektronikai alkatrészek várható élettartama.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Schrack Technik tokozatok és elosztó szekrények
15 termék

Elosztószekrények, kiselosztók, média elosztók, ipari elosztószekrények fali és álló kivitelben, acéllemez, rozsdamentes acéllemez, valamint üvegszálerősítésű poliészter anyagból, különböző méretekben és felszereltséggel.

15 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon elosztódobozok, elosztószekrények
3 termék

Elosztódobozok falon kívüli és süllyesztett kivitelben különböző ajtókkal, védőburkolattal, takaróidomokkal. Műanyag elosztószekrények falon kívüli kivitelben, teli vagy átlátszó ajtóval. Fém elosztószekrények széles méretválasztékban, szerelőlapos technikával, mélységállítóval, opcionálisan csapófedeles kezelőablakkal, szellőzőráccsal. A moduláris elosztószekrények nagyfokú rugalmasságot biztosítanak méretükkel, sorolhatóságukkal, alkalmazható kiegészítőikkel.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
OBO kiselosztó rendszerek

A kiváló minőségű polikarbonát burkolatú kiselosztók a bennük elhelyezett villamos szerelvényeket extrém igénybevétel esetén is megvédik. Mindegy, hogy erős tisztítószerek hatásának, hidegnek vagy forróságnak vannak kitéve, esetleg ütéseket és lökéseket kell elviselniük ipari környezetben és/vagy kültéren. Így minden alkalmazási területhez, akár kültéri alkalmazáshoz is ideális megoldást jelentenek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Palazzoli elosztó szekrények
2 termék

TopTER moduláris elosztó kombináció tágas belső térrel. Magas, kettős, IP 66, 67 és IP 68 védettsége garantálja a teljes védelmet a por, a vízsugár és az átmeneti vízbe merítés ellen.
A Tais Cube szekrények tűz- és vízállóak, ütésállóságuk pedig >IK 10.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Prisma Plus típustesztelt elosztószekrények
6 termék

Prisma Plus elosztószekrényekkel tipizált rendszerek valósíthatók meg. A Prisma Plus funkcionális elosztóberendezés maximálisan támogatja a tipizált berendezésgyártást, valamint számos előre gyártott megoldást kínálva lehetővé teszi a gyors, pontos szerelést, az egyszerű tervezést.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az elosztó berendezések feladata a bejövő betáplálás több, különálló áramkörre való osztása. Az villamos szerkezet védelmére használt elosztószekrények a kapcsolókészülékeket, a védelmi készülékeket (olvadásbiztosítók és megszakítók), a mágneskapcsolókat és az összekötőelemeket védik a mechanikai hatásoktól, a víztől és a szennyeződésektől. A szekrények moduláris kialakítása a karbantartási munkákat és a működtetést könnyíti. Az elosztószekrények megtalálhatók álló kivitelben és falra szerelhető változatban, beépíthetők önálló vagy sorolt kialakításban. Anyaguk szerint lehetnek szigetelt műanyag dobozok illetve szigetelt rozsdamentes acél szekrények. A kiselosztók rögzítése falon kívül vagy falba süllyesztett módon történhet. Az előszerelt elosztók gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatók a már előre beszerelt túlfeszültség-levezető készülékeknek és csatlakozó kapcsoknak köszönhetően. A beépíthető ventillátorok, termosztátok és nedvességszabályozók a tokozatok ideális termikus állapotáról gondoskodnak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...