Elosztók, szekrények, tokozatok

Altis univerzális elosztószekrények Ekinoxe burkolatok és kiselosztók Fésűs sínek Practibox S süllyeszett kiselosztók
 
Legrand elosztószekrények, kiselosztók és tartozékaik
33 termék

A Legrand fali és álló elosztószekrény rendszerek teljes szabadságot biztosítanak a elosztóberendezések kiválasztásában, kialakításában és a munkamódszer tekintetében.

33 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Schrack Technik rendszerengedélyes csoportos fogyasztásmérő szekrények
 
Schrack Technik rendszerengedélyes csoportos fogyasztásmérő szekrények

A Schrack Technik áramszolgáltatói rendszerengedéllyel rendelkező csoportos fogyasztásmérő szekrényei esetében a teljes rendszert összeszerelve, összevezetékezve kapható meg, csak a betáplálásról kell gondoskodni. A telepítést követően be kell kötni a felszálló fővezetéket és a mért vezetékeket, valamint beépíteni az áramszolgáltatói készülékeket (fogyasztásmérők, vezérlők, kismegszakítók). 2021. október 15. után már csak az új, áramszolgáltatói követelményeknek megfelelő fogyasztásmérőhelyek tervezhetők és engedélyeztethetők.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Prisma Plus PH villamos kapcsolószekrények Prisma Plus Pack elosztószekrények Prisma Plus G rendszer falra szerelhető és álló szekrények Prisma Plus P rendszer szekrények
 
Prisma Plus típustesztelt elosztószekrények
6 termék

Prisma Plus elosztószekrényekkel tipizált rendszerek valósíthatók meg. A Prisma Plus funkcionális elosztóberendezés maximálisan támogatja a tipizált berendezésgyártást, valamint számos előre gyártott megoldást kínálva lehetővé teszi a gyors, pontos szerelést, az egyszerű tervezést.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
KVM és KVH kiselosztók MAXIPOL üvegszálerősítésű poliészter elosztószekrény Modul 2000 mérő és installációs szekrény WSA fali elosztószekrény acéllemezből
 
Schrack Technik tokozatok és elosztó szekrények
16 termék

Elosztószekrények, kiselosztók, média elosztók, ipari elosztószekrények fali és álló kivitelben, acéllemez, rozsdamentes acéllemez, valamint üvegszálerősítésű poliészter anyagból, különböző méretekben és felszereltséggel.

16 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Easy9 EU süllyesztett moduláris kiselosztó – 8 modul, PE+N sínnel, füstszínű ajtóval (EZ9EUA108) Easy9 EU falon kívüli moduláris kiselosztó – 8 modul, PE+N sínnel, füstszínű ajtóval (EZ9EUC108) Resi9 MP süllyesztett moduláris kiselosztók Resi9 MP falon kívüli moduláris kiselosztók
 
Schneider Electric falon kívüli és süllyesztett kiselosztók
11 termék

Falon kívüli és falba süllyesztett kivitelű műanyag moduláris villamos energiaelosztási szekrények, illetve hibrid váltoizatok elsősorban lakásokhoz és kis szolgáltatói környezethez, valamint vízálló kiselosztók ipari illetve speciális környezetben történő energiaelosztási, energiaellátási és vezérlési feladatok számára. Az egyszerű, funkcionális és bővíthető elosztószekrények megfelelnek a szolgáltatási és ipari szektor minden fontosabb követelményének. A tisztán szervezett funkcionális egységeket sokféle vezetékezési felület, gyors csatlakozások, könnyen cserélhető és hozzáépíthető készülékek jellemeznek, melyek megkönnyítik a kivitelezési és karbantartási munkákat. A rendszerek fejlesztése bármikor megtörténhet, a szekrények modularitása lehetővé teszi az utolsó pillanatokban is a változtatásokat: készülékek bármikor egyszerűen és gyorsan hozzáadhatók vagy kicserélhetők.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
OBO kiselosztó rendszerek
 
OBO kiselosztó rendszerek

A kiváló minőségű polikarbonát burkolatú kiselosztók a bennük elhelyezett villamos szerelvényeket extrém igénybevétel esetén is megvédik. Mindegy, hogy erős tisztítószerek hatásának, hidegnek vagy forróságnak vannak kitéve, esetleg ütéseket és lökéseket kell elviselniük ipari környezetben és/vagy kültéren. Így minden alkalmazási területhez, akár kültéri alkalmazáshoz is ideális megoldást jelentenek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Socomec flexibilis rézsínek, síntartók, támszigetelők
 
Socomec flexibilis rézsínek, síntartók, támszigetelők

Socomec flexibilis rézsínek a legjobb áron, széles méretválasztékkal, raktárról.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Spacial és Thalassa univerzális szekrények
 
Schneider Electric Spacial és Thalassa univerzális szekrények

Spacial acél és Thalassa szigetelt ipari dobozok, Spacial falra szerelhető és rozsdamentes acélszekrények, valamint Thalassa szigetelt poliészter szekrények különféle alkalmazásokhoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Weidmüller szűrőbetétes ventilátorok vezérlőszekrényekhez
 
Weidmüller szűrőbetétes ventilátorok vezérlőszekrényekhez

Az érzékeny elektronikai alkatrészek folyamatos és megbízható működésének garantálása érdekében a kapcsolószekrények belső hőmérsékletét a meghatározott értékeken belül kell tartani. A szűrőbetétes ventilátorok megbízható és gazdaságos hűtést biztosítanak vezérlőszekrénye számára, amelynek köszönhetően megnövelhető az elektronikai alkatrészek várható élettartama.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
TopTER sorozat Tais Cube sorozat
 
Palazzoli elosztó szekrények
2 termék

TopTER moduláris elosztó kombináció tágas belső térrel. Magas, kettős, IP 66, 67 és IP 68 védettsége garantálja a teljes védelmet a por, a vízsugár és az átmeneti vízbe merítés ellen.
A Tais Cube szekrények tűz- és vízállóak, ütésállóságuk pedig >IK 10.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Practibox S multimédiás lakáselosztó
 
Practibox S multimédiás lakáselosztó

A Practibox S új szortimentjének alkalmazásával különböző termékcsoportokból felépítve lehet eljutni vegyes hálózat (vezetékes és vezeték nélküli) szakszerű létrehozásához. A kínálat egyaránt tartalmaz professzionális megoldásokat meglévő otthoni hálózatok javítására és új rendszerek kiépítésére. A multimédiás elosztószekrény semmilyen kisfeszültségű energiaelosztásra használható kiegészítőt nem tartalmaz (pl kalapsín vagy elosztókapocs) viszont megvalósítható benne a gyengeáramú kábelezés szakszerű kifejtése és csatlakoztatása (legyen szó üvegszálas, réz vagy koax kábelekről) valamint kisebb aktív eszközök elhelyezésére, úgymint szolgáltatói router és/vagy PoE switch.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az elosztó berendezések feladata a bejövő betáplálás több, különálló áramkörre való osztása. Az villamos szerkezet védelmére használt elosztószekrények a kapcsolókészülékeket, a védelmi készülékeket (olvadásbiztosítók és megszakítók), a mágneskapcsolókat és az összekötőelemeket védik a mechanikai hatásoktól, a víztől és a szennyeződésektől. A szekrények moduláris kialakítása a karbantartási munkákat és a működtetést könnyíti. Az elosztószekrények megtalálhatók álló kivitelben és falra szerelhető változatban, beépíthetők önálló vagy sorolt kialakításban. Anyaguk szerint lehetnek szigetelt műanyag dobozok illetve szigetelt rozsdamentes acél szekrények. A kiselosztók rögzítése falon kívül vagy falba süllyesztett módon történhet. Az előszerelt elosztók gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatók a már előre beszerelt túlfeszültség-levezető készülékeknek és csatlakozó kapcsoknak köszönhetően. A beépíthető ventillátorok, termosztátok és nedvességszabályozók a tokozatok ideális termikus állapotáról gondoskodnak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...