Termékcsalád:  Palazzoli termékek
Palazzoli

Palazzoli elosztó szekrények

TopTER moduláris elosztó kombináció tágas belső térrel. Magas, kettős, IP 66, 67 és IP 68 védettsége garantálja a teljes védelmet a por, a vízsugár és az átmeneti vízbe merítés ellen.
A Tais Cube szekrények tűz- és vízállóak, ütésállóságuk pedig >IK 10.

Termékcsalád tagjai

TopTER sorozat
 
TopTER sorozat

Kiváló minőségű, modulrendszerű termékcsalád, mellyel bármilyen kombináció összeállítható, legyen szó ipari, reteszkapcsolt vagy háztartási aljzatokról, adatátviteli elemekről. A termékcsalád kiemelkedően magas, kettős, IP 66, 67 és IP 68 védettsége garantálja a teljes védelmet a por, a vízsugár és az átmeneti vízbe merítés ellen. A dobozok belseje úgy lett kialakítva, hogy a belső alkatrészeket (TS 35 kalapsín, N és PE sínek, stb.) a lehető legegyszerűbben, további lyukak fúrása nélkül lehessen felszerelni.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tais Cube sorozat
 
Tais Cube sorozat

A Palazzoli Tais Cube elosztó szekrények alapanyaga egy speciális üvegszál erősítésű poliészter (GRP), mely hő hatására megkeményedik. Ennek a speciális anyagnak köszönhetően a szekrény akár 960°C fokot is kibír alakváltozás nélkül. A TAIS Cube szekrények nemcsak tűzállók, hanem vízállók is és tartósan ellenállnak a napsugárzásnak. Zárt ajtóval mindegyik típus garantálja az IP66-os védelmet, és véd az erős vízsugárral szemben is. A szekrények ütésállósága >IK 10.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...