Tracon kapcsolható biztosítók
 
Tracon kapcsolható biztosítók

Vízszintes szakaszolókapcsoló-biztosítók egyik változata a szerelőlapra rögzíthető kivitel. Vízszintes szakaszolókapcsoló-biztosítók már kiépített, 60 és 100 mm sínközéptávolságú, hárompólusú gyűjtősín-rendszerhez utólagosan is könnyedén felszerelhetők. A sínek mögött elhelyezett rögzítőelemek a készülék hátlapján található csatlakozási áramvezető felületet a gyűjtősínekhez szorítják, ezzel biztosítva az üzembiztos rögzítésen felül a szakaszoló betáplálását is. Függőleges szakaszolókapcsoló biztosítók hárompólusú, 185 mm sínközéptávolságú, kiépített gyűjtősínrendszerhez használhatók. A sínekben kialakított furatok és csavarok segítségével rögzíthetők a gyűjtősínekhez. A rögzítési pontok egyúttal a készülékek betáplálási pontjai is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tracon késes biztosítók
 
Tracon késes biztosítók

A késes biztosítók túlterhelés vagy zárlat esetén - a létrejövő hő hatására történő kiolvadás útján - nyitják az áramkört, ezáltal a mögötte lévő vezetékrészt és fogyasztókészülékeket megóvják. Beépítésük és alkalmazásuk költségtakarékos annak ellenére, hogy minden kioldás után betétet kell cserélni. Teljesítőképességük a betétek cseréjével könnyen változtatható, semmilyen karbantartást nem igényelnek. A rövidrezáró kések elsősorban nullavezeték bontók kialakítására alkalmazhatóak. A kezelő fogó alkalmazásával a késes biztosítóbetéteket – terhelésmentes állapotban – egyszerűen lehet az aljzatokba behelyezni és az aljzatokból eltávolítani.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
DO biztosítós készülékek (Neozed) D biztosítós készülékek (Diazed) NH késes biztosítós készülékek Schrack Technik cilinder biztosítós készülékek
 
Schrack Technik biztosítós készülékek, sínrendszerek
4 termék

Különböző típusú biztosítós terheléskapcsolók, valamint biztosítós aljzatok és betétek.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Eaton biztosítóeszközök
 
Eaton biztosító betétek és biztosítós készülékek

Biztosítós szakaszolókapcsolók, biztosító-készletek, tartórugó, biztosítóelemek D01 és D02 méret, biztosítós szakaszolók, NH-biztosítós terhelésszakaszoló-sávok, NH-biztosítós szakaszolókapcsolók, NH-biztosítóbetétek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A biztosítók feladata megszakítani az áramkört rövidzárlat vagy a megengedettnél nagyobb feszültség esetén. Automata biztosítókban mágneses tér keletkezik két csatlakozó között átfolyó áram hatására. Megengedettnél nagyobb értéket elérő áram esetén a mágneses tér is megemelkedik, és ez oldja a csatlakozók közötti kapcsolatot, megszakítva ezzel az áramkört. A biztosító betétek könnyen cserélhető eszközök. Léteznek például késleltetett működésű, általános célú vezetékvédők, valamint motorvédő betétek. A biztosítók különböző áramköri eszközök védelmét látják el. Működési követelményeiket, kialakításukat, méretnagyságukat pontosan előírják a vonatkozó szabványok. Léteznek háztartási és ipari alkalmazású biztosítók.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...