DO biztosítós készülékek (Neozed) D biztosítós készülékek (Diazed) NH késes biztosítós készülékek Schrack Technik cilinder biztosítós készülékek
 
Schrack Technik biztosítós készülékek, sínrendszerek
4 termék

Különböző típusú biztosítós terheléskapcsolók, valamint biztosítós aljzatok és betétek.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Lexic hengeres ipari olvadóbiztosítók
 
Lexic hengeres ipari olvadóbiztosítók

A Lexic hengeres ipari olvadóbiztosítók megfelelnek az IEC/EN 60269-1; IEC/EN 60269-2 szabványoknak, és alkalmasak a kisfeszültségű áramkörök védelmére. Zárlati megszakítóképességük lehet 20 kA (8,5×32 mm), valamint 100 kA (10&x215;38 mm, 14×51 mm, 22&x215;58 mm).

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A biztosítók feladata megszakítani az áramkört rövidzárlat vagy a megengedettnél nagyobb feszültség esetén. Automata biztosítókban mágneses tér keletkezik két csatlakozó között átfolyó áram hatására. Megengedettnél nagyobb értéket elérő áram esetén a mágneses tér is megemelkedik, és ez oldja a csatlakozók közötti kapcsolatot, megszakítva ezzel az áramkört. A biztosító betétek könnyen cserélhető eszközök. Léteznek például késleltetett működésű, általános célú vezetékvédők, valamint motorvédő betétek. A biztosítók különböző áramköri eszközök védelmét látják el. Működési követelményeiket, kialakításukat, méretnagyságukat pontosan előírják a vonatkozó szabványok. Léteznek háztartási és ipari alkalmazású biztosítók.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...