Eaton sorolósín-rendszerek

Sorolósín-rendszerek, Euro-Vario gyűjtősín EVG, gyűjtősín-rendszerek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Linergy Evolution gyűjtősínrendszer

A Linergy Evolution egy teljesen felszerelt gyűjtősínrendszer, mely tartalmazza az összes csatlakozást, csavart, szigetelőtartót és egyéb tartozékot, mely a fúrásmentes összeszereléshez szükséges.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Canalis KN, KS, KT, KV, KH áramelosztási síncsatorna rendszerek
5 termék

A Canalis áramelosztási sínrendszerek választéka 4000A-ig terjed, és alkalmasak bármely típusú épület (üzemcsarnok, többemeletes irodaház, bevásárlóközpont, stb..) áramelosztási rendszerének kialakítására, legyen az akár transzformátor-főelosztó összekötés, felszálló ági elosztás, vagy szinti elosztás. Rugalmasan áttelepíthető, újra felhasználható és bővíthető üzemszünet nélkül.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Acti 9 gyűjtősínek

Az Acti 9 gyűjtősínek sokkal szélesebb kínálatú és jobb tulajdonságokkal rendelkező termékek, mint elődjük, a Multi 9 volt.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Gersan síncsatornás rendszerek
6 termék

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az áramsínrendszerek az épületen belüli áramelosztási rendszerek kialakítására alkalmasak. A gyűjtősínrendszerek és sorolósínrendszerek feladata a felszálló ági elosztás, a szinti elosztás és a transzformátor-főelosztó összekötés. A tokozott sínek változatos elosztási tervezésre és könnyű módosításra, kiegészítésre kínálnak lehetőséget. Az áramelosztási síncsatornarendszerek, tokozott síncsatornák a betápláló elemek, a sínelemek, a leágazóelemek, a csatlakozóelemek összeépítéséből valamint a sínrendszer rögzítőelemeiből állnak. Jellemző felhasználási területeik raktárak, szupermarketek, irodák, üzemek.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...