Fedezze fel az EcoStruxure™ Power Design szoftvert

Fedezze fel az EcoStruxure™ Power szoftvereket

Hatékony segítség a kis- és középfeszültségű villamos berendezések tervezésében és optimalizálásában

A Schneider Electric EcoStruxure Power szoftverei támogatják egy rendszer teljes életciklusát. A tervezéstől az ajánlatkészítésen, illetve beszerzésen át a beüzemelést, majd pedig az üzemeltetés és karbantartási feladatok elvégzését is.
A szerepüktől függetlenül a szoftver segíthet a projekt minden szakaszának optimalizálásában, hogy megfeleljen az üzleti és vásárlói igényeknek, és maximális energiahatékonyságot, termelékenységet, megbízhatóságot és biztonságot érjen el.

Tervezzen hatékonyan és takarítson meg időt

Fedezze fel az EcoStruxure™ Power szoftvereket
Fedezze fel az EcoStruxure™ Power szoftvereket

Az EcoStruxure Power Design egy könnyen használható tervezői szoftver, mely gyors és hatékony tervezést tesz lehetővé, a valós idejű számításoknak és a sokféle kimeneti formátumnak köszönhetően. A szoftver segítségével leegyszerűsítheti a projekt minden fázisát, hogy megfeleljen ügyfelei üzleti igényeinek és maximális energiahatékonyságot, teljesítményt, megbízhatóságot és biztonságot érjen el.
A szoftver része az EcoStruxure Power platformhoz kapcsolódó szoftver portfóliónak. 

A villamosberendezések tervezése minden eddiginél egyszerűbb az EcoStruxure Power Design szoftverrel, amely segít a kis- és középfeszültségű villamos berendezések tervezésében és optimalizálásában. 

Fedezze fel az EcoStruxure™ Power szoftvereket
Fedezze fel az EcoStruxure™ Power szoftvereket

Kis- és középfeszültségű komplex terv létrehozása
A szoftver lehetővé teszi egy projekten belül integráltan tervezett és méretezett rendszer kialakítását, mely egyszerre magában foglalja a kis- és középfeszültségű berendezéseket, a szünetmentes tápellátás és az ipari automatizálás eszközeit is.

Egyszerű és hatékony tervezés
Könnyedén rajzolhatja meg az egyvonalas kapcsolási rajzot és többféleképpen, az Ön számára legkényelmesebb módot választva adhatja meg a paramétereket, mint a terhelés nagysága, fázisok száma, földelési rendszer, kábelhossz, és a környezeti paraméterek.

Valós idejű számítások és rendszer méretezés
Minden változtatásnál a szoftver automatikusan újra számítja a paramétereket, és ezzel egyidejűleg megjeleníti az új eredményeket és beállításokat. Többé nem kell várnia a szükséges számításokra!

A villamos energia rendelkezésre állásának optimális biztosítása
Válassza ki a kívánt szelektivitást, hogy biztosítsa a maximális üzemidőt és megfelelő kaszkádolt védelmet a rendszer optimalizálásához. Adja meg a tartalék energiaellátási módot áramkimaradás esetére, mely lehet, akár generátoros és/vagy szünetmentes tápegység által biztosított, hogy a kritikus fogyasztók váratlan áramkimaradás esetén is működhessenek.

Problémák jelzése és kiküszöbölése
A program a tervezési folyamat minden egyes szakaszában egyértelműen figyelmezteti a felhasználót, ha hibát észlel. A problémákat megjelöli a lehetséges okokkal, valamint egy adott kontextuson alapuló megfelelő korrekciós javaslattal, figyelembe véve az eszközök jellemzőit.

EcoStruxure rendszer alapjainak egyszerű kialakítása
Ez a funkció megkönnyíti a hatékony üzemeltetés kihívásaira válaszolni tudó fejlett digitális rendszer tervezését. Könnyen kiválaszthatók és a tervhez adhatók a kommunikációs, felügyeleti, távoli beavatkozó és egyéb rendszermenedzsment funkciókat lehetővé tévő komponensek. 

Sokféle kimeneti formátum a tervdokumentáció készítéséhez
A megtervezet rendszer különböző formátumba exportálható (Word, Excel, dwg), és ezáltal készen áll a terv nyomtatásra vagy ajánlati dokumentációba való egyszerű beillesztésére. Az egyvonalas kapcsolási rajzon túl tartalmazza a teljes eszköz listát, a védelmek beállításait és a kiválasztott kábel keresztmetszeteket is.

Már ma használja ki az EcoStruxure Power Design előnyeit 
Töltse le és telepítse a szoftvert 

A hírben szereplő termékek
Acti 9 kapcsolók, terheléskapcsolók áramkörök vezérlésére Acti 9 moduláris alkonykapcsolók Acti 9 moduláris jelzőlámpák, berregők, transzformátorok Acti 9 moduláris kismegszakítók áramkörök védelmére
 
Schneider Electric kisfeszültségű energiaelosztás
75 termék

A megszakítóktól és energiasínektől kezdve a rackszekrényeken át az elosztószekrényekig és kapcsolószekrényekig, biztonságos és megbízható megoldások teljes választékát kínálja a Schneider Electric kisfeszültségű villamosenergia-elosztási alkalmazásokhoz.

75 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
LF középfeszültségű SF6-os megszakító PIX középfeszültségű kapcsolóberndezések RM6 középfeszültségű kapcsolóberendezések FBX gázszigetelésű körhálózati kapcsolóberendezés
 
Schneider Electric középfeszültségű berendezések
13 termék

Az oldalon megtalálható Schneider Electric középfeszültségű megoldásai a magyar piac igényeire lett kialakítva, ami a leggyakrabban használt termékeket tartalmazza, a leggyakoribb műszaki paraméterekkel, kifejezetten az egyszerűbb ipari és kereskedelmi épületek villamos hálózataihoz. Ez nem a Schneider Electric teljes középfeszültségű kínálata, amennyiben a megadott műszaki paraméterektől eltérő, akár egyedi megoldásokra van szükség, akkor kérem keresse fel a Schneider hivatalos WEBoldalát és az ott elérhető műszaki dokumentációkból tájékozódhat vagy lépjen kapcsolatba a cég vevőszolgálatával.

13 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
EcoStruxure Power Design tervező szoftver
 
EcoStruxure Power Design tervező szoftver

Az EcoStruxure Power Design egy intuitív szoftver kis- és középfeszültségű energia elosztórendszerek tervezéséhez, méretezéséhez és a tervek dokumentálásához.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
EcoStruxure Power Design tervező szoftver
EcoStruxure Power Design
Új Schneider Electric szoftver villamos elosztóberendezések tervezéséhez és kalkulációjához
EcoStruxure Power Design
Kategóriák
Gyártóspecifikus épületvillamossági szoftverek
Gyártóspecifikus épületvillamossági szoftverek
Középfeszültségű és nagyfeszültségű kapcsoló berendezések
Középfeszültségű és nagyfeszültségű kapcsoló berendezések
Középfeszültségű és nagyfeszültségű transzformátorok
Középfeszültségű és nagyfeszültségű transzformátorok
Energiaelosztási vezérlő- és távvezérlő berendezések
Energiaelosztási vezérlő- és távvezérlő berendezések
Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...