Középfeszültségű és nagyfeszültségű kapcsoló berendezések

RM6 középfeszültségű kapcsolóberendezések FBX gázszigetelésű körhálózati kapcsolóberendezés SM6 moduláris légszigetelésű kapcsolóberendezés PremSet árnyékolt szilárd szigetelésű kapcsolóberendezés
 
Schneider Electric középfeszültségű szekunder kapcsolóberendezések
6 termék

A Schneider Electric szekunder kapcsolóberendezései széleskörű kínálatot nyújtanak az elosztóhálózati alkalmazásokra, legyen szó áramszolgáltatói körhálózatokról, vagy ipari szekunder végelosztásról. A kínálatban megtalálhatók lég- és gázszigetelésű, de akár a lehető legbiztonságosabb árnyékolt szilárd szigetelésű megoldások, valamint új, fenntarthatóság szempontjából kiemelkedő SF6-mentes technológiák egyaránt. Minden berendezés felruházható az új, innovatív eszközfelügyeleti érzékelőkkel, melyek folyamatos felügyelete lehetőséget biztosít az üzemeltető számára a preventív, de akár a prediktív karbantartási rutinokra való átállásra.

6 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
LF középfeszültségű SF6-os megszakító SF középfeszültségű SF6-os megszakító VA, VAA középfeszültségű vákuum megszakító EasyPact EXE középfeszültségű vákuum megszakító
 
Schneider Electric középfeszültségű beltéri kapcsolókészülékek
4 termék

A Schneider Electric középfeszültségű megszakítói és egyéb beltéri kapcsolókészülékei megfelelő megoldások minden berendezésgyártó számára, aki biztonságos és hatékony kapcsolóberendezést kíván gyártani, de tökéletesen beépíthetők meglévő épített cellás kisolajterű megszakítós rendszerek retrofit megoldásaként egyaránt.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
PIX középfeszültségű kapcsolóberndezések MCset középfeszültségű kapcsolóberendezések
 
Schneider Electric középfeszültségű primer kapcsolóberendezések
2 termék

A Schneider Electric primer kapcsolóberendezései biztonságos és hatékony megoldást biztosítanak a nagyteljesítményű alállomási alkalmazásokra áramszolgáltatói és ipari felhasználók számára egyaránt. A PIX és MCSet berendezések egyaránt megfelelnek az alapvető alállomás-üzemeltetői elvárásoknak, valamint a XXI. század digitális csatlakoztathatósági követelményeinek, folyamatos felügyeletet biztosítva az alállomás minden kritikus rendszerelemére.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A középfeszültségű és nagyfeszültségű kapcsoló berendezések zárt térben és szabadtéren is kialakítható villamos kapcsolókészülékek rendszere, melyet egy bizonyos funkció ellátására, meghatározott kapcsolási séma szerint hoztak létre. Középfeszültségről 1 kV és 72 KV között, nagyfeszültségről pedig 72 kV feletti feszültség esetén lehet beszélni. A kezdeti épített cellás berendezések után megjelentek a kisebb méretű és kisebb szerelési igényű fémlemez-tokozású cellák. Léteznek légszigetelésű és SF6 gázzal töltött kapcsoló berendezések. Ez utóbbiak helyigénye radikálisan kisebb a hagyományos légszigetelésű berendezésekéhez viszonyítva. Moduláris kialakítás során tetszőleges mező elrendezés és sorrend lehetséges. Felépítésükben megtalálhatók tokozott gyűjtősínek, szakaszolók, biztonsági földelők, megszakítók, áramváltók, feszültségváltók, földelő szakaszolók, gyorsföldelők, csatlakozók. Középfeszültségű kapcsoló berendezések előfordulnak elosztóhálózati alállomásokban, kommunális állomásokban vagy ipari környezetben.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...