Energiaelosztási vezérlő- és távvezérlő berendezések

Acti 9 kommunikációs rendszer
 
Acti 9 kommunikációs rendszer

A Smartlink adatokat továbbít Acti 9 készülékekről egy PLC-re vagy egy felügyeleti rendszerre Modbus soros kommunikációs hálózaton keresztül. A kommunikáció automatikusan alkalmazkodik a Modbus Master (PLC, felügyeleti eszköz) kommunikációs paramétereihez. Információt ad a megszakítók, áram-védőkapcsolók állapotáról (nyitott/zárt, kioldott, nyitási/zárási ciklusok száma, kioldási ciklusok száma). Kontaktorok, impulzusrelék esetén nyitási/zárási vezérlés, mutatja a nyitott/zárt állapotot, ciklusok számát. Távműködtetésű kismegszakító esetén nyitási/zárási vezérlés, mutatja a nyitott/zárt, kioldott állapotot, ciklusok számát. Mérőkészülékek esetén mutatja a mérési impulzusok számát, beállítható az impulzus érték (pl. kWh), fogyasztásbecslés. Minden adatot memória tárol el: ciklusok száma, fogyasztás, működési periódusok - még áramkimaradás esetén is. A Smartlink képes továbbá adatokat cserélni egy készülékkel, amely 24 VDC digitális bemenettel vagy kimenettel rendelkezik. Nem szükséges a csatlakoztatott készülékek külön konfigurációja.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Acti 9 kapcsolók, terheléskapcsolók áramkörök vezérlésére
 
Acti 9 kapcsolók, terheléskapcsolók áramkörök vezérlésére

Terhelés alatti áramkörök nyitása és zárása vezérlőkapcsolókkal. Leválasztás, néhány készülék alkalmas moduláris szekrények betáplálásának távkikapcsolására (pl. vészkikapcsolás).

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Acti 9 moduláris beépített megszakító-vezérlők
 
Acti 9 moduláris beépített megszakító-vezérlők

Beépített megszakítóvezérlés, amely egy készülékbe foglalja a folyamatos jel és/vagy impulzus típusú távműködtetést 3 működési módnak megfelelően, amelyet a felhasználó választhat ki, illetve kismegszakítót, amely biztosítja a túlterhelésvédelmet, rövidzárlat-védelmet, leválasztást az ipari szektorban.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Acti 9 távműködtetésű készülékek
 
Acti 9 távműködtetésű készülékek

A távműködtető rendszer lehetővé teszi a kismegszakító villamos távműködtetését (nyitás és zárás) Vigi áram-védőkioldóval vagy anélkül, villamos kioldótekercsekkel vagy anélkül. Kismegszakító visszaállítás kioldás után, az érvényben lévő követelmények és biztonsági elvek betartása mellett. Helyi működtetés működtető karral. Az áramkörök biztonságba helyezése reteszeléssel. Automatikus visszazáró segédrelé képes a vele összekapcsolt készülék automatikus visszazárásra kioldás után. Felügyeleti szoftver nélküli installációkban a folyamatos energiaellátás növelésére, olyan helyeken, ahol nehéz a megközelítés, viszont magas a folyamatos energiaellátás iránti igény (mobil átjátszó állomások, autóutak, szivattyú állomások, repülőterek, vasúthálózat, meteorológiai állomások, szervizállomások, ATM-ek, közvilágítás, alagutak stb.). Tranziens hibák fellépésekor (atmoszférikus zavarok, ipari túlfeszültségek stb.) visszaállítja a készülékeket működési állapotukba, emberi beavatkozás nélkül. Az üzemeltető előre definiált visszazáró programok közül tud választani, amelyeket az eszköznek biztonságot és folyamatos ellátást biztosítanak, az eszköz környezetére való tekintettel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
CX³ energiamenedzsment rendszer
 
CX³ energiamenedzsment rendszer

A CX³ energiamenedzsment rendszer lehetővé teszi a moduláris védelmi készülékek (kismegszakítók, áram-védőkapcsolók, stb.) és a nagyteljesítményű védelmi eszközök (DMX3 és DPX3) helyi vagy távoli ellenőrzését, vezérlését és a fogyasztás mérését. Ideális megoldást nyújt az energiahatékonysági követelményeknek megfelelve irodaházaknak, ipari létesítményeknek. Kompatibilis minden Legrand védelmi eszközzel, könnyű telepíthetőség, konfigurálás és használat jellemzi, valamint optimális helykihasználás az elosztószekrényben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az energiaelosztási vezérlő- és távvezérlő berendezések olyan vezérlőkapcsolóval ellátott eszközök, amelyek a terhelés alatti áramkörök nyitására és zárására, valamint leválasztásra szolgálnak. Vezérlésük működtető karral, illetve a távműködtetésű készülékek esetén folyamatos jel vagy impulzus hatására történik. A távvezérlők alkalmasak lehetnek a moduláris szekrények betáplálásának távkikapcsolására, valamint a nehezen megközelíthető helyeken a folyamatos energiaellátás növelésére. A programozható, szoftverrel rendelkező típusok az üzemeltető által előre beállíthatók és az adatokat memóriájukban rögzítik.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...