proidea.hu online termékinformációs katalógus

Elindult az új mySchneider Tervezői Portál


2019. augusztus 29.

A portál használatával hozzáférhet egy sor új digitális eszközhöz, erőforrásokhoz és szakértői támogatáshoz

mySchneider Tervezői Portál
Érdekli, hogyan tudja villamos tervezői munkáját hatékonyabbá és gördülékenyebbé tenni? A Schneider Electric új, tervezőknek szóló oldala az Ön egyablakos erőforrása, ahol könnyedén és gyorsan megtalálhatja, amire munkájához szüksége van. A portál használatával hozzáférhet egy sor új digitális eszközhöz, erőforrásokhoz és szakértői támogatáshoz, amivel megkönnyítheti és hatékonyabbá teheti mindennapi munkáját. A szakmai együttműködésnek és támogatásnak köszönhetően a Schneider Electric segíti Önt, hogy kiemelkedjen versenytársai közül, bővítse és fejlessze vállalkozását, növelje jövedelmezőségét.
  • Komplett tervezői eszköztár
  • Szakmai képzések, videók és webináriumok
  • Legfrissebb iparági hírek és újdonságok
  • Helyi és online szakértői támogatás
Tegyen egy lépést vállalkozása hatékonyabb működése felé, csatlakozzon a mySchneider Tervezői Portálhoz!
https://partner.schneider-electric.com/partners

A mySchneider Tervezői Portál itt érhető el: https://www.se.com/hu/hu/partners/consultant-engineers/
 
 

Cég
Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 96-98.
Telefon: +36 1 382 2800
Fax: +36 1 382 2606
E-mail:
Web: www.se.com/hu
Schneider Electric Vevőszolgálat
  +36 1 382 2800
   
   
   
A Schneider Electricnél hisznek abban, hogy az energiához és a digitális technológiákhoz való hozzáférés mindannyiunk alapvető emberi joga. Ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy kisebb ráfordítással többet érjenek el, és biztosítsák az energiát mindig, mindenhol és mindenki számára. Olyan digitális energiaellátási és automatizálási megoldásokat kínálnak, amelyek növelik a hatékonyságot és a fenntarthatóságot. Integrált megoldásokban egyesítik a vezető energiahatékonysági technológiákat, a valós idejű automatizálást, a szoftvereket és a különféle szolgáltatásokat az otthonok, az épületek, az adatközpontok, az infrastruktúrák és a különböző iparágak számára. Minden eszközzel támogatják folyamatosan fejlődő, nemzetközi, nyílt közösségük kibontakozását, amelynek tagjai elkötelezettek legfőbb értékeik, a befogadó környezet és a szabad gondolkodás iránt.
Márkanevek: Merlin Gerin, Telemecanique, Square D, Prodax, TAC, Merten
Kulcsszavak:  Schneider  Electric  mySchneider  Tervezői  Portál  szakértői  támogatás  tervező  szakember  My  Schneider  My-Schneider