Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Acti 9 moduláris beépített megszakító-vezérlők

Beépített megszakítóvezérlés, amely egy készülékbe foglalja a folyamatos jel és/vagy impulzus típusú távműködtetést 3 működési módnak megfelelően, amelyet a felhasználó választhat ki, illetve kismegszakítót, amely biztosítja a túlterhelésvédelmet, rövidzárlat-védelmet, leválasztást az ipari szektorban.

Letöltések

Vezérlés - Reflex iC60N, iC60H (beépített megszakítóvezérlés) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 590.5 kB
Vezérlés - Reflex iC60N, iC60H (beépített megszakítóvezérlés)
 
Acti 9 Reflex iC60 - 3D (stp) és 2D (dwf, dwg, dxf) rajzok - CAD fájl

CAD fájl

zip 18.5 MB
Acti 9 Reflex iC60 - 3D (stp) és 2D (dwf, dwg, dxf) rajzok
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése

Műszaki adatok

iC60

bemeneti névleges feszültség [V]

bemeneti névleges feszültség [V]

230 V AC

működési hőmérséklet [°C]

működési hőmérséklet [°C]

-25…+60

névleges üzemi feszültség (Ue) [V]

névleges üzemi feszültség (Ue) [V]

400 V AC

szélesség 9 mm-es modulméretben

szélesség 9 mm-es modulméretben

9 (2P);
11 (3P);
13 (4P)

szennyeződési fokozat

szennyeződési fokozat

3

védettség

védettség

IP 20 (csak készülék);
IP40 (készülék moduláris szekrényben)
További termékek a cégtől
ELSO SIGMA vészhívó berendezés mozgássérült WC-be
 
ELSO SIGMA vészhívó berendezés mozgássérült WC-be

A vonatkozó előírások értelmében a középületekben található akadálymentes WC-ket vészhívó berendezéssel kell felszerelni. Ezért a Schneider Electric kimondottan ehhez az alkalmazáshoz állított össze szetteket az ELSO SIGMA hívóberendezés elemeiből. Az akadálymentes WC szettek egy nyomó-húzó kapcsolóból, egy nyugtázó gombból, egy szobajelző lámpából és a három tápegységverzió egyikéből állnak. A szett UPS (szünetmentes) tápegységet és hozzá tartozó akkumulátormodult tartalmaz, amely áramkimaradás esetén biztosítja a rendszer működését. A rendszer kiépítettsége igény szerint bővíthető. SIGMA központ, szolgálati szobai modul, további hívó és leállító kapcsolók, valamint szoba- és csoportjelző lámpák beépítése által összetettebb jelzőrendszerek is létrehozhatóak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
VarBlock Bank+ moduláris fázisjavító berendezés
 
VarBlock Bank+ moduláris fázisjavító berendezés

A VarBlock Bank+ kínálat kifejezetten a Prisma Plus P szekrényekhez kialakított moduláris kínálat. A VarBlock Steel+ és VarBlock Bank+ moduláris fokozatok lehetővé teszik a felhasználó igényei szerint összeállítani a fázisjavító berendezést, legyen szó automatikus vagy fix kompenzációról, kevésbé vagy erősen szennyezett hálózatról (VarBlock+ Harmony). Modulcsere, bővítés, egyedi szekrénybe történő szerelés egyaránt megvalósítható a VarBlock segítségével.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Easypact EZC öntöttházas megszakítók 250 A-ig
 
Easypact EZC öntöttházas megszakítók 250 A-ig

Az Easypact EZC kényelmes megoldásokat biztosít 25–250 A névleges áramerősség-tartományban, 25 kA max. megszakítóképesség 415 V névleges feszültségszinten, két készülékméretben, valamint a kiegészítő elemek és tartozékok teljes skálájával. Az Easypact megszakítók 50°C környezeti határhőmérsékletig a készülék paraméterei teljesítménycsökkenés nélkül alkalmazhatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Sedna Wiser intelligens kapcsoló, időzítő funkcióval, 10A, alumínium Sedna Wiser mozgásérzékelő nyomóval, 160°, 10A, antracit Wiser intelligens adapter, 2P+F csatlakozóaljzathoz, 16A Sedna Wiser univerzális forgatógombos LED fényerőszabályzó, fehér
 
Wiser világítás- és redőnyvezérlés
7 termék

Az okosotthon megoldások alapfunkciói közé tartozik a világításvezérlés, illetve a redőnyvezérlés. A Wiser rendszerben például többféle lehetőség közül lehet választani a világításvezérlés kapcsán: csak kapcsolás, kapcsolás és fényerőszabályzás, süllyesztett fali vagy mikromodulos kivitelben. Minden eszközt úgynevezett "Hangulatokba" vagy Automatizációkba is be tudunk vonni. A rendszer egyszerű testreszabhatósága teszi igazán felhasználóbaráttá a Wiser rendszert.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Easy UPS 3-Phase Modular szünetmentes tápegység
 
Schneider Electric Easy UPS 3-Phase Modular szünetmentes tápegység

Az Easy UPS 3-Phase Modular szünetmentes tápegység 50-250 kW kapacitást kínál, N+1 skálázható konfigurációval érhető el, és az EcoStruxure™ architektúra támogatása révén távfelügyeleti szolgáltatást is lehetővé tesz. Az UPS védi a váratlan áramkimaradásokra és áramingadozásokra érzékeny berendezéseket. Az új szünetmentes tápegység része a Schneider Electric Green Premium portfóliójának, amelynek termékei a környezeti lábnyom csökkentése érdekében egyszerre biztosítanak energiahatékonyságot, tartósságot, újrahasznosíthatóságot és átláthatóságot. A rendszer olyan, a legkorszerűbb technológiákra jellemző megoldásokkal rendelkezik, mint az intelligens akkumulátor-kezelés, a valós idejű felügyelet és vezérlési képességek, így az egyik leginkább költség- és energiahatékony szünetmentes tápegység a piacon.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Energiaelosztási vezérlő- és távvezérlő berendezések
Energiaelosztási vezérlő- és távvezérlő berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...