Kisfeszültségű transzformátorok, tápegységek

Weidmüller FieldPower IP 65 védettségű tápegységek Weidmüller INSTA-POWER kapcsolóüzemű hálózati tápegységek Weidmüller PROECO kapcsolóüzemű tápegységek Weidmüller PROtop kapcsolóüzemű tápegységek
 
Weidmüller tápegységek
5 termék

Kapcsolóüzemű tápegységek 5 V -tól 24 V és 48 V -ig, szünetmentes tápegységek és elektronikus biztosítók 24 V-os hálózatokhoz. A transzformátorok és tápegységek lényeges összekötő elemei az automatizálási rendszerek táplálásának, és egyben központi szerepet kapnak minden kapcsolószekrényben. A villamos működtetésű rendszerelemek táplálására ugyan világszerte egységesen elfogadták a 24 V-os vezérlőfeszültséget, de ennek ellenére változatlanul szükség van eltérő feszültségszintekre is. Mivel a megfelelő táplálásnak meghatározó szerepe van a kapcsolódó rendszerelemek megbízható működése szempontjából, ezért azt rendkívüli gondossággal kell kiválasztani.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Egyfázisú vezérlő, biztonsági és leválasztó kistranszformátorok Legrand autotranszformátorok Orvostechnikai transzformátorok
 
Legrand kisfeszültségű transzformátorok
3 termék

Egyfázisú kistranszformátorok, installációs transzformátorok biztonsági, leválasztó, orvostechnikai transzformátorok és autotranszformátorok.

3 termék
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
Modicon ABT7ES transzformátorok Modicon ABL6 transzformátorok Modicon ABT7PD transzformátorok
 
Schneider Electric Modicon transzformátorok
3 termék

A transzformátorok nélkülözhetetlen elemei az ipari automatizálási és folyamatirányítási rendszereknek, melyek biztosítani tudják az elektronikus eszközök számára szükséges eltérő váltóáramú feszültségszinteket illetve leválasztást biztosítanak a betáplálási hálózattól az elektronikus eszközök védelme érdekében. A Modicon tápellátás kínálatban szerepelnek egyszerű általános transzformátorok, de speciális alkalmazásokra megfelelő kettős tekercselésű készülékek is megtalálhatók.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Modicon ABLU3A24050 szabályozott tápegység, 380...500 V AC, 24 V, 5 A, 3 fázis, univerzális Easy Modicon ABL2 egyfázisú tápegység Modicon Panel tápegységek Modicon Modular tápegységek
 
Schneider Electric Modicon tápegységek
7 termék

A tápegységek nélkülözhetetlen elemei az ipari automatizálási és folyamatirányítási rendszereknek, melyek biztosítani tudják az elektronikus eszközök számára szükséges eltérő egyenáramú feszültségszinteket. A Modicon tápellátás kínálatban szerepelnek egyszerű kapcsolóüzemű tápegységek, de speciális alkalmazásokra megfelelő egyenirányított tápegységek, valamint a tápellátás biztonságát növelő funkciómodulokkal bővíthető megoldások is rendelkezésre állnak.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Moduláris tápegységek
 
Legrand moduláris tápegységek

Kalapsínre rögzíthető egyfázisú egyenirányított tápegységek szűrővel, stabilizált tápegységek és beépített akkumulátoros tápegységek PLC vagy más perifériák megtáplálására.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Stabilizált kapcsolóüzemű tápegységek Egyenirányított tápegységek Egyenirányított tápegységek szűrővel
 
Legrand tápegységek
3 termék

Egyenirányított, egyenirányított szűrt, lineáris stabilizált és kapcsolóüzemű stabilizált egyfázisú tápegységek.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Lexic moduláris transzformátorok
 
Lexic moduláris transzformátorok

Túlterhelés és rövidzárlat ellen védelemmel ellátott moduláris (2 vagy 4 modul széles) csengőtranszformátorok és 4 modul széles biztonsági transzformátorok.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Sentron transzformátorok és tápegységek
 
Sentron transzformátorok és tápegységek

Tápegység állandó terheléshez és csengő transzformátor.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A transzformátorok és a tápegységek az elektromos készülékek tápáramellátás (például áramerősség, feszültség) igényeit szolgálják ki. A stabilizált tápegységeknél alkalmazott szabályozó elektronika a kimeneti oldal feszültségét állandó értéken tartja, így a feszültségingadozásra érzékeny készülékeknél is használhatók, míg a stabilizálatlan tápegységek az egyszerűbb felépítésű berendezéseknél fordulnak elő. A kapcsolóüzemű tápegységek a folyamatirányítás és az automatizálás területén biztosítják a megfelelő áramellátást és feszültséget. A tápegységek általában vasmagos vagy ferritmagos transzformátorokkal rendelkeznek, melyek feladata az állandó frekvencia megtartása mellett a váltakozó feszültség növelése vagy csökkentése, valamint a kimenet és bemenet egyenáramú elválasztása. A transzformátorok a tápegységek legnagyobb súlyú és helyigényű alkatrésze, méretük a frekvenciától és a kimeneti teljesítménytől függ.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...