Kisfeszültségű transzformátorok, tápegységek

 
Weidmüller tápegységek
5 termék

Kapcsolóüzemű tápegységek 5 V -tól 24 V és 48 V -ig, szünetmentes tápegységek és elektronikus biztosítók 24 V-os hálózatokhoz. A transzformátorok és tápegységek lényeges összekötő elemei az automatizálási rendszerek táplálásának, és egyben központi szerepet kapnak minden kapcsolószekrényben. A villamos működtetésű rendszerelemek táplálására ugyan világszerte egységesen elfogadták a 24 V-os vezérlőfeszültséget, de ennek ellenére változatlanul szükség van eltérő feszültségszintekre is. Mivel a megfelelő táplálásnak meghatározó szerepe van a kapcsolódó rendszerelemek megbízható működése szempontjából, ezért azt rendkívüli gondossággal kell kiválasztani.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Saia tápegységek
3 termék

A Saia tápegységek 2008 óta vannak jelen a magyar piacon. A család törpe- (Q.PS.AD1), illetve kisfeszültségű (Q.PS.AD2, Q.PS.AD3), valamint a szünetmentes (Q.PS.ADB) tápegységekből áll. A kapcsolóüzemű tápegységek a Saia PCD vezérlőit és kiegészítő berendezéseit 24 voltos stabilizált egyenfeszültséggel hivatottak ellátni. Mindegyik tápegység 24V, ±3% egyenfeszültségű, és típus szerint különböző terhelhetőségű kimenettel rendelkezik.

3 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Finder tápegységek

12 V DC és 24 V DC névleges kimeneti feszültségű kapcsolóüzemi tápegységek épületautomatizálási feladatokra.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Tracon kistranszformátorok

A TVTR egyfázisú elválasztótranszformátorok olyan kivitelű elválasztótranszformátorok, amelyekben a primer tekercsek alapszigeteléssel vannak elválasztva a szekunder tekercstől. Felhasználhatók kisfeszültségű erőátviteli, működtető, jelző, vezérlő és egyéb áramkörökben, vagy egyszerű elválasztással a villamos elválasztás védelmi mód kialakítására egyetlen szekunder oldali fogyasztóval.
A TVTRB egyfázisú szigetelőtranszformátorok felhasználhatók kisfeszültségű erőátviteli, működtető, jelző, vezérlő és egyéb áramkörökben szigetelő elválasztásra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon biztonsági (csengő) transzformátorok

Törpefeszültségű, biztonsági elválasztó-transzformátor, mely érintésvédelmi célú törpefeszültséget szolgáltat. A hagyományos csengő-tápláláson kívül a teljesítménynek megfelelően más célra is lehet használni, pl. elektronikus eszközök AC tápfeszültségeként.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Sentron transzformátorok és tápegységek

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Lexic moduláris transzformátorok

Túlterhelés és rövidzárlat ellen védelemmel ellátott moduláris (2 vagy 4 modul széles) csengőtranszformátorok és 4 modul széles biztonsági transzformátorok.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Moduláris tápegységek

Kalapsínre rögzíthető egyfázisú egyenirányított tápegységek szűrővel, stabilizált tápegységek és beépített akkumulátoros tápegységek PLC vagy más perifériák megtáplálására.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand transzformátorok
3 termék

Egyfázisú kistranszformátorok, installációs transzformátorok biztonsági, leválasztó, orvostechnikai transzformátorok és autotranszformátorok.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand tápegységek
4 termék

Egyenirányított, egyenirányított szűrt, lineáris stabilizált és kapcsolóüzemű stabilizált egyfázisú tápegységek.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A transzformátorok és a tápegységek az elektromos készülékek tápáramellátás (például áramerősség, feszültség) igényeit szolgálják ki. A stabilizált tápegységeknél alkalmazott szabályozó elektronika a kimeneti oldal feszültségét állandó értéken tartja, így a feszültségingadozásra érzékeny készülékeknél is használhatók, míg a stabilizálatlan tápegységek az egyszerűbb felépítésű berendezéseknél fordulnak elő. A kapcsolóüzemű tápegységek a folyamatirányítás és az automatizálás területén biztosítják a megfelelő áramellátást és feszültséget. A tápegységek általában vasmagos vagy ferritmagos transzformátorokkal rendelkeznek, melyek feladata az állandó frekvencia megtartása mellett a váltakozó feszültség növelése vagy csökkentése, valamint a kimenet és bemenet egyenáramú elválasztása. A transzformátorok a tápegységek legnagyobb súlyú és helyigényű alkatrésze, méretük a frekvenciától és a kimeneti teljesítménytől függ.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...