Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda Lexic moduláris transzformátorok

Túlterhelés és rövidzárlat ellen védelemmel ellátott moduláris (2 vagy 4 modul széles) csengőtranszformátorok és 4 modul széles biztonsági transzformátorok.

Letöltések

További termékek a cégtől

CTX³ vezérlő relék
 
CTX³ vezérlő relék

Vezérlőrelék alacsony fogyasztású tekerccsel felszerelve.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
DLP univerzális kábelcsatorna-rendszer DLP szerelvényezhető kábelcsatorna-rendszer DLP bepattintható kábelcsatorna-rendszer hajlékony fedéllel DLP-S bepattintható szerelvényezhető kábelcsatorna-rendszer merev fedéllel
 
DLP szerelvényezhető kábelcsatornák
5 termék

A DLP szerelvényezhető csatornák lehetővé teszik az erős- és gyengeáram falon kívüli vezetéssel történő eljuttatását a felhasználási hely közvetlen közelébe. Biztosítják az áramtípusok elválasztását elektromágneses zavarok kiszűrésének érdekében. A szerelvényezhető DLP kábelcsatornák és a Program Mosaic szerelvénycsalád ideális kiegészítői egymásnak. Ez utóbbinak minden funkciója tökéletesen illeszthető a kábelcsatornába. A rendszer egyszerű és gyors szerelést és kényelmes használatot biztosít. A műanyag változatok mellett megtalálhatók a robusztus "tiszta" alumínium DLP csatornák is.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
LCS³ fali rack szekrények LCS³ álló rack szekrények LCS³ szerver szekrények LCS³ hidegfolyosós rendszerek
 
Legrand rack szekrények
8 termék

A Legrand széleskörű termékkínálattal rendelkezik informatikai szekrények terén. A hagyományos hálózati, kábelezési és szerver szekrényeken túl elérhetők a folyosós rendszerű adatbanki, a magas IP védettségű ipari, a kültéri üvegszállal erősített műanyag és a kültéri vandálbiztos szekrények egyaránt.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Legrand inverter szettek
 
Legrand inverter szettek

Az inverter szett hagyományos, fénycsöves fényforrás tartalékvilágítássá alakításához használható. Állandó és készenléti módban is üzemeltethető. A szett tartalma: egy töltő/inverter modul és egy akkumulátor pakk.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
DX³ kézi forrásváltó, meghosszabbított rotációs hajtás és egyéb kiegészítők
 
DX³ kézi forrásváltó, meghosszabbított rotációs hajtás és egyéb kiegészítők

A kézi forrásváltó lehetőséget biztosít két rákötött moduláris DX³ kismegszakító vagy terheléskapcsoló forrásváltóként történő alkalmazására, meggátolva a két betáplálás egyszerre történő felkapcsolását. A mellső meghosszabbított kézi rotációs hajtás alkalmas moduláris készülékek működtetésének kivezetésére, így az elosztószekrény ajtajának kinyitása nélkül lehetővé teszi a készülék be/ki kapcsolását. Vezetékezési kiegészítők a szigetelő válaszfal, kábelátvezető távtartó elem és a bekötőkapcsok alumínium vezetékhez. Biztonsági és karbantartási kiegészítők a plombálható csavartakaró, a bekötőkapocs takaró, valamint a lakatolás.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Kisfeszültségű transzformátorok, tápegységek
Kisfeszültségű transzformátorok, tápegységek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...