Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

Legrand Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

Kapcsolat
 
Legrand termékek
238 termék

A Legrand Zrt. termékválasztéka ma már a kapcsolók és csatlakozóaljzatok mellett egészen az energiaelosztási rendszerek, strukturált hálózatok telepítéséig terjed, amelyeket a nemzetközi és magyar szabványok követelményeinél gyakran szigorúbb elvárások szerint minősítenek. A Legrand termékei nemcsak az otthonok kényelmét szolgálják, hanem irodák, munkahelyek, valamint ipari létesítmények villamos berendezéséhez is komplett megoldást jelentenek.

238 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
BTicino kaputelefonok, otthon automatizálás, szerelvények
11 termék

Olaszországban a BTicino a legismertebb és a legelterjedtebb márkanév. A világon mindenütt - így Magyarországon is - a BTicino az innovatív és magas színvonalú szerelvények szinonímája. Villamos szerelvények, kaputelefonok és épület-automatizálás, megannyi termék, melyek a BTicino-nak köszönhetően új dimenziókba kerültek.

11 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Cablofil rácsos kábeltálcák

Független tesztek azt mutatják, hogy a Cablofil kábeltálcák sokkal megfelelőbb tároló/hordozó eszközök a Cat 6-os kábelek részére, mintha lefektetnénk őket egy egyenes, sima felületre, mint például közvetlenül a földre. Rácsos kábeltálcák használata a kivitelezésnél nem okoz kárt a kábelek teljesítményében, még akkor sem ha 100%-ig megpakoljuk. Mechanikai védelmet biztosít, továbbá a hálózat természetes szellőztetését és egyszerű beazonosítását teszi lehetővé. A tesztek során bebizonyosodott hogy a Cabolfil termékek megfelelnek az elektromágneses kompatibilitás feltételeinek és a BSEN50174-2 szabványnak is, éppen úgy mint a perforált kábeltálcák.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Sarlam lámpatestek, RF mozgásérzékelő
4 termék

A franciaországi piacvezető Sarlam több mint 50 éve gyárt kiváló minőségű építészeti világítástechnikai termékeket. A Sarlam minőségére, megbízhatóságára garancia, hogy a Legrand csoport tagja. A Sarlammal megvalósuló partneri kapcsolat eredményeként a cég Magyarországon is jelen van a specialisták igényeit is kielégítő megoldásokkal.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Zucchini energiasín rendszerek, transzformátorok
2 termék

A Legrand Zrt. 2008 második negyedévétől kezdte forgalmazni a Magyarországon már jól ismert Zucchini áramsínrendszereket. Az 1958-ban alapított Zucchini mára Európa egyik vezető energiasín gyártójává nőtte ki magát. A Zucchini rendelkezik az egyik legszélesebb termékkörrel az összekötősín rendszerek terén, a 25 A-es világítástechnikai berendezésektől egészen az 5000 A-es erősáramú rendszerekig. A számos kiegészítővel felszerelt kínálat megannyi variációt tesz lehetővé a rendszerek szerelésekor, így növelve meg a tervezés és kivitelezés rugalmasságát.

2 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...