Elektromos padlócsatornák, padlódobozok

 
Electraplan padló alatti szereléstechnika
9 termék

Zárt padlócsatorna rendszer + padlódoboz; nyitható (padlóval színelő) padlócsatorna rendszer + padlódoboz; üreges padló csatornarendszer + padlódoboz és álpadlós csatornarendszer + padlódoboz; kazettás padlódobozok tubusos kábelkivezetéssel is; nehéz kazettás padlódobozok (5.000N és 20.000N teherbírással); IP-54 védettségű por- és páramentes, 1-férőhelyes padlódobozok; csapófedelek 5, 8, 12 és 22 mm-es burkolatvastagsághoz, kő/parketta vagy PVC/szőnyegpadló burkolatokhoz; kör alakú csapófedelek alumíniumból és rézből.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
OBO UFS padló alatti rendszerek
16 termék

Az OBO UFS padló alatti szerelési rendszerek jól illeszkednek valamennyi padlótípushoz, és ezeknek megfelelően három kategóriába sorolhatók: szőnyegpadlók; száraz- és nedves technológiával; ápolt hideg-, és melegpadlók

16 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Felnyíló süllyesztett POP-UP dobozok

Betonpadlóba, álpadlóba vagy bútorokba (például asztalba) is elhelyezhető felnyíló süllyesztett padlódobozok, melyek Program Mosaic aljzatokkal, illetve különdöző táp-, adat- és audió-videó aljzatokkal használhatók. Vékonyított kialakításúak a tökéletes illeszkedés érdekében, könnyű a felnyitásuk a komfort és biztonság növelésére, „nyomd és húzd” rendszerrel vannak felszerelve a véletlen felnyitás elkerülésére.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Legrand padlódobozok

A Legrand padlódobozok mind betonba, mind pedig álpadlóba kiválóan szerelhetők, ergonomikus kialakításúak és tökéletesen beleolvadnak környezetükbe. Kétféle típus érhető el, az állítható magasságú, és a kifejezetten vékony födémű helyiségekbe építhető csökkentett magasságú. A szerszám nélkül könnyen nyitható és megfordítható fedél szőnyeggel, PVC-vel parkettával burkolható, vagy választható a rozsdamentes acélfedél. A padlódobozok előszerelt változatokban is kaphatóak. A Program Mosaic szerelvények egyszerűen bepattinthatóak a csapófedeles megoldásnak köszönhetően.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
OptiLine 45 padlódobozok

Süllyesztett rendszer erősáramú, távközlési és adatvezetékek kialakítására az iroda padlózatában. A rendszer csatlakozós padlódobozokat, padlófedeleket, betonpadlós dobozokat és számos egyéb tartozékot kínál. Minden termék anyaga halogénmentes műanyag. Az Altira olyan szerelvények összessége, amelyek közvetlenül bepattinthatók az OptiLine 45 kábelcsatornákba, energiaoszlopokba, minioszlopokba, padlódobozokba és asztali csatlakozó szerelvényekbe. Az Altira és az OptiLine alkotja a Schneider Electric Click-In 45 mm-es rendszerét. Az OptiLine 70 család esetén adaptereket kell használni.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A padlócsatornák födémben elhelyezett vezetékcsatornák. A fém vagy műanyag, egy vagy több rekeszes padlócsatornák az erősáramú és a gyengeáramú (távközlési és adat) vezetékek elkülönítését teszik lehetővé. Az aljzatbetonba, álpadlóba vagy üreges padlózatba szerelt padlódobozok a munkaállomások csatlakoztatására szolgálnak. Formai kialakításuk lehet kerek vagy szögletes, anyaguk acél, alumínium vagy műanyag, egy vagy több férőhelyesek. A dobozfedelek jól terhelhetőek, esetenként a környezetükben levő padlóburkolattal fedhető (szőnyegpadló, PVC, linóleum, parketta, kő). A padlócsatornák és padlódobozok alkotta rendszer a leágazódobozokon keresztül bővíthető és szerelhető.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...