CBI Europe kalcium-szulfát CBI28S álpadlók
 
CBI Europe kalcium-szulfát CBI28S álpadlók

CBI Europe Spa által gyártott álpadlók közül a legkiemelkedőbb a CBI28S típusú kalcium szulfát maggal gyártott típus. Erősségét az álpadló lapok alján elhelyezett 0,5 mm vastag galvanizált acél vasalatnak köszönheti. Így lehetővé teszi, hogy a kiemelt tűzbiztonsági feltételeknek megfelelni szándékozó helyiségekben is használható legyen. Alkalmazható irodaházak emelt padlózataként. Tökéletes megoldás modulszőnyegek, valamint modul PVC burkolat alá.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Knauf F155 bontható szerelt álpadló – Dobo
 
Knauf F155 bontható szerelt álpadló – Dobo

A Knauf Dobo bontható álpadló rendszer 30, 36, 40, 42 mm vastag Knauf gipszrost teherbíró elemekbôl áll, amelyek fokozatmentesen beállítható acél támaszlábakra szereltek. Az elemek élszalagos vagy anélküli (Green) szegélykiképzéssel 600×600 mm-es méretben készülnek. Az álpadló alatti tér gépészeti és elektromos vezetékrendszer szabad kiépítését teszi lehetővé.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
PROSYSTEM álpadlórendszer
 
PROSYSTEM álpadlórendszer

A PROSYSTEM álpadlórendszerek irodai használatra, a lépcsőzetes kialakítású előadótermek, pódiumok, szerverszobák, energiaátviteli létesítmények és egyéb, a terhelhetőséggel és az elektrotechnikai tulajdonságokkal szemben magas műszaki követelményeket támasztó területeken is megoldást jelent. A PROSYSTEM nagyfokú rugalmasságot kínál a helyiség rendeltetésének megfelelően.

Termék kártya

Az álpadlók alkalmazási területe nagy teherbírású helyeken, irodaházakban, raktárépületekben, szerver- és kapcsolótermekben, transzformátor állomásokon, kórházakban jellemző. Az álpadló rendszerek bontható, szerelt üreges és nem bontható, öntött üreges kivitelűek. Az álpadló alatt kialakított üreges térben elektromos, épületgépészeti és egyéb rendszerek rejtett elhelyezése lehetséges. Ezek hozzáférhetősége a kialakítástól függően szerelt álpadló esetén bontás nélkül azonnal, öntött álpadlók esetében pedig a revíziós szerelő nyílásokon keresztül biztosított. Az álpadlók emellett a padló egyenetlenségeinek kiegyenlítésére is alkalmasak.
A szerelt üreges álpadló száraz technológiával készülő, tartólábakra helyezett és bontható padlómegoldás. A tartólábak kisebb terhelés esetén műanyag, nagyobb várható terhelés esetén állítható magasságú fém lábak, melyekre egy- vagy többrétegű gipszrost, cementrost, kalcium-szulfát, farost vagy fém teherhordó szerkezet kerülhet alátétekre vagy ragasztásos technológiával. Az álpadlóra kerülő burkolat PVC, linóleum, kerámia, szőnyegpadló, vinil felület, laminált parketta, hagyományos parketta is lehet.
Az öntött üreges álpadló műanyag vagy fém tartólábakra és zsaluzatra építhető, száraz és nedves technológiával is kivitelezhető, beépítés után nem bontható rendszerek, leggyakrabban önterülő monolit aljzattal, csúszóesztrich zárófelülettel.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...