CBI Europe kalcium-szulfát CBI28S álpadlók
 
CBI Europe kalcium-szulfát CBI28S álpadlók

CBI Europe Spa által gyártott álpadlók közül a legkiemelkedőbb a CBI28S típusú kalcium szulfát maggal gyártott típus. Erősségét az álpadló lapok alján elhelyezett 0,5 mm vastag galvanizált acél vasalatnak köszönheti. Így lehetővé teszi, hogy a kiemelt tűzbiztonsági feltételeknek megfelelni szándékozó helyiségekben is használható legyen. Alkalmazható irodaházak emelt padlózataként. Tökéletes megoldás modulszőnyegek, valamint modul PVC burkolat alá.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Knauf F155 bontható szerelt álpadló – Dobo
 
Knauf F155 bontható szerelt álpadló – Dobo

A Knauf Dobo bontható álpadló rendszer 30, 36, 40, 42 mm vastag Knauf gipszrost teherbíró elemekbôl áll, amelyek fokozatmentesen beállítható acél támaszlábakra szereltek. Az elemek élszalagos vagy anélküli (Green) szegélykiképzéssel 600×600 mm-es méretben készülnek. Az álpadló alatti tér gépészeti és elektromos vezetékrendszer szabad kiépítését teszi lehetővé.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
DiaTurtle® teraszláb rendszer
 
DiaTurtle® teraszláb rendszer

A DiaTurtle® teraszláb rendszer egy fokozatmentesen állítható magasságú, polipropilénből készült álpadló termékcsalád. Elsősorban épületszerkezeteken kialakított járólapoknál, vagy faburkolatú felületek alátámasztásánál használatos, de alkalmazható teraszokon, erkélyeken, technikai berendezéseken, kerti teraszokon, városi tereken, gépjármű forgalommal terhelt felületen, medenceburkolatok alatt, bármilyen zárt vagy nyitott területen. Bár súlya nem éri el a 0,5 kg-mot sem, akár 1000 kg-mal is terhelhető teraszlábanként. A DiaTurtle® teraszlábak 26 mm-től egészen 440 mm-es magasságig emelhetőek típustól függően, így a termékcsalád illeszkedik a legkülönfélébb igényekhez is. A DiaTurtle® teraszlábak nem csak egyszerűen összeszerelhetőek, de beépítésük sem igényel komolyabb szaktudást, mivel maximum 6 (440 mm-es verzió) összetevőből állnak, melyek az egyszerű egymásba illesztést követően könnyedén telepíthetők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
BalancePro szintező talp PrimeUP szintező talp MiniBalance szintező talp Balance szintező talp
 
Impertek kültéri álpadló rendszer
4 termék

Közterületek, teraszok, tetőkertek esztétikus, praktikus és időtálló burkolásához, szintkülönbség áthidalására kínálja széles elemkészlettel rendelkező álpadló lábait az olasz Impertek gyár. Ezzel a száraz burkolási rendszerrel egyszerűen és biztonságosan oldható meg a kültéri hidegburkolatok felfagyás mentes kivitelezése. A szintező talpak 1-100 cm magasság között fokozatmentesen állíthatók, 5% dőlésszögig önbeállók, így a végleges burkolat vízszintbe rakható, még jelentős talajegyenetlenségek, szintkülönbségek esetén is. A 2 cm vastag kőporcelán lapokat a sarkoknál alátámasztva, ragasztás nélkül helyezik el a megfelelően kialakított beton aljzatra vagy közvetlenül a vízszigetelésre. A lapok közt kialakított 2 vagy 4 mm vastag fugahézagok elvezetik a csapadékvizet, ami a burkolat alatt elfolyik a csatorna rendszerbe.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
MapeLevel Pedestal álpadló rendszer
 
MapeLevel Pedestal álpadló rendszer

A Mapelevel Pedestal álpadlók gyors és egyszerű megoldást jelentenek a könnyen eltávolítható padlók létrehozására. Alkalmazásukkal erkélyek, medencepartok és egyéb külső felületek gyors burkolása lehetséges.

Termék kártya
PROSYSTEM álpadlórendszer
 
PROSYSTEM álpadlórendszer

A PROSYSTEM álpadlórendszerek irodai használatra, a lépcsőzetes kialakítású előadótermek, pódiumok, szerverszobák, energiaátviteli létesítmények és egyéb, a terhelhetőséggel és az elektrotechnikai tulajdonságokkal szemben magas műszaki követelményeket támasztó területeken is megoldást jelent. A PROSYSTEM nagyfokú rugalmasságot kínál a helyiség rendeltetésének megfelelően.

Termék kártya

Az álpadlók alkalmazási területe nagy teherbírású helyeken, irodaházakban, raktárépületekben, szerver- és kapcsolótermekben, transzformátor állomásokon, kórházakban jellemző. Az álpadló rendszerek bontható, szerelt üreges és nem bontható, öntött üreges kivitelűek. Az álpadló alatt kialakított üreges térben elektromos, épületgépészeti és egyéb rendszerek rejtett elhelyezése lehetséges. Ezek hozzáférhetősége a kialakítástól függően szerelt álpadló esetén bontás nélkül azonnal, öntött álpadlók esetében pedig a revíziós szerelő nyílásokon keresztül biztosított. Az álpadlók emellett a padló egyenetlenségeinek kiegyenlítésére is alkalmasak.
A szerelt üreges álpadló száraz technológiával készülő, tartólábakra helyezett és bontható padlómegoldás. A tartólábak kisebb terhelés esetén műanyag, nagyobb várható terhelés esetén állítható magasságú fém lábak, melyekre egy- vagy többrétegű gipszrost, cementrost, kalcium-szulfát, farost vagy fém teherhordó szerkezet kerülhet alátétekre vagy ragasztásos technológiával. Az álpadlóra kerülő burkolat PVC, linóleum, kerámia, szőnyegpadló, vinil felület, laminált parketta, hagyományos parketta is lehet.
Az öntött üreges álpadló műanyag vagy fém tartólábakra és zsaluzatra építhető, száraz és nedves technológiával is kivitelezhető, beépítés után nem bontható rendszerek, leggyakrabban önterülő monolit aljzattal, csúszóesztrich zárófelülettel.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...