SikaScreed HardTop esztrichek
 
SikaScreed HardTop esztrichek

A SikaScreed HardTop termékcsalád habarcsaival a betonfelújítás nagyon gyorsan és gazdaságosan elvégezhető. Különösen alkalmasak az olyan ipari és kereskedelmi padlóburkolat felújításoknál, ahol nélkülözhetetlen a gyors üzembe helyezés és a legmagasabb minőségű esztrich. A SikaScreed HardTop rendszerek gyorsan megkötnek és a lerakás után néhány órával már járhatóak.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Cemix MischNix szárazbeton Cemix Estrich SF felületnemesítő szóróanyag Cemix Kontakt ZE tapadóhíd Cemix hobbi beton
 
Cemix esztrich kiegészítő termékek
6 termék

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Sakret BE-04 betonesztrich Sakret BE-04A betonesztrich Sakret BE-08 betonesztrich Sakret BE-08A VZ vízzáró betonesztrich
 
Sakret cement kötőanyagú esztrichek
4 termék

Cementbázisú, adalékokkal javított, hidraulikus kötésű, gyárilag előkevert 0-4 mm, illetve 0-8 mm szemnagyságú száraz készbetonok. Beltéri, illetve kül- és beltéri felhasználásra.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Cemix Estrich ZE50 Cemix Estrich ZE30 Cemix Estrich ZE20 Cemix Estrich ZE12
 
Cemix cementesztrichek
11 termék

A padlószerkezetek teherelosztására és a burkolatok fogadására különböző esztricheket kínálunk a felhasználási körülményeknek, a használat során fellépő igénybevételeknek megfelelően.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Topcem esztrich
 
Topcem esztrich

Úsztatott, csúsztatott vagy kötött esztrichek készítése meglévő vagy új szerkezeti betonra a nedvesség-érzékeny (parketta, PVC, linóleum, szőnyegpadló, gumi) vagy bármilyen egyéb burkolat fogadására, ahol a gyors száradás és azonnali burkolhatóság szükséges.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Topcem Pronto esztrich
 
Topcem Pronto esztrich

Úsztatott, csúsztatott vagy kötött esztrichek készítése meglévő vagy új szerkezeti betonra a parketta, PVC, linóleum, szőnyegpadló, gumi vagy bármilyen egyéb burkolat fogadására, ahol a gyors száradás és azonnali burkolhatóság szükséges. A Topcem Pronto felhasználásra kész, és csak vízzel kell bekeverni. A Topcem Pronto az ideális megoldás mindig, amikor nehéz jó minőségű, megfelelő szemcseméretű adalékanyagokat találni, vagy olyan építkezési helyszínek esetén, mint például városközpontokban, ahol a hagyományos kötőanyagok és összetevők szállítása, illetve a habarcs helyszíni keverése gondot okozhat.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
METON Estrich 20 beltéri esztrich beton METON Estrich 30 fagyálló esztrich beton
 
METON esztichek
2 termék

Gyárilag előkevert, por alakú, cement kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmazó, felhasználásra kész cementesztrichek.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
weberniv estrich fiber szálerősített cementesztrich
 
weberniv estrich fiber szálerősített cementesztrich

Felhasználásra kész, szálerősített cementesztrich beltérre és kültérre. Alkalmas úsztatott-, csúsztatott- vagy tapadóesztrichként, fűtött vagy fűtetlen aljzatbetonként, 40-80 mm rétegvastagságban. Kiváló alapfelületet képez hideg- vagy melegburkolatok fogadására.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az esztrich a járófelületek közvetlen aljzataként használt cement, homok és víz keverékéből készített vízszintes szerkezeti réteg, mely egy vagy több esztrich habarcsrétegből állhat. A kötőesztrich réteg látja el a tapadóhíd szerepét, és biztosítja a közvetlen kötést az aljzattal. A padlóréteget érő terheléseket és a benne keletkező feszültségeket részben felveszi, és továbbítja. A csúszóesztrich réteg egy elválasztó rétegen fekszik, így közvetlen érintkezés híján vízszintes mozgása a fogadószerkezetétől eltérő lehet, és köztük a feszültségek nem adódnak át. A fogadószerkezettől teljesen független az úsztatott esztrich réteg is, mivel egy lépésálló hőszigetelő lemezen vagy lépéshangszigetelő, illetve könnyűbeton rétegen fekszik. A szigetelőréteggel együtt mozog, ezért a rezgéseket tompítja, és növeli a kopogó hangok elleni védelmet. Az úsztatott esztrich beépített padlófűtéssel is készülhet. A cementesztrichek földnedves, képlékeny állapotban kerülnek a bedolgozás helyére, ahol elterítés után kézi vagy gépi eszközökkel simítják el. A gipsz kötőanyagú, önterülő esztrichek önthető állapotúak, önmaguktól elterülve veszik fel sík felületüket. Esztricek kötőanyaguk szerint lehetnek magnézium esztrichek, műgyanta esztrichek, öntöttaszfalt esztricheket. Azokon a területeken, ahol a csökkentett zsugorodó képesség fokozottan elvárt, szálerősítésű esztrich alkalmazható, míg a gyorsan kötő, nagy szilárdságú eszticheket műanyaggal javítják. Amennyiben felületére nem kerül burkolat, nagyobb koptató igénybevétel esetén felületnemesítő réteg felhordása szükséges.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...