LB Knauf Esztrich ZE50 LB Knauf Esztrich ZE30 LB Knauf Esztrich ZE20 Cemix Esztrich ZE12
 
LB Knauf cementesztrichek
9 termék

A padlószerkezetek teherelosztására és a burkolatok fogadására különböző esztricheket kínálunk a felhasználási körülményeknek, a használat során fellépő igénybevételeknek megfelelően.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
LB Knauf MischNix szárazbeton LB Knauf Streusand útszóró homok LB Knauf Nivogrund / Estrichgrund / Esztrich alapozó Cemix Estrich SF felületnemesítő szóróanyag
 
LB Knauf esztrich kiegészítő termékek
5 termék

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Schönox CLS folyékony esztrich
 
Schönox CLS folyékony esztrich

Gyorskötésű folyékony esztrich, mely alkalmazható beltéri kötött- és úsztatott esztrichként 5-70 mm rétegvastagságban. Cement bázisú, gyorsan száradó, alacsony zsugorodású, önthető esztrich, mely akár lejtéssel rendelkező felületek kiegyenlítéséhez is alkalmazható. Különösen ajánlott vizes helyiségekben, épített zuhanytálcákban akár fűtött felületeken is, melyeket rövid időn belül burkolhatóvá kell tenni. Szálerősített és szivattyúzható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Topcem esztrich
 
Topcem esztrich

Úsztatott, csúsztatott vagy kötött esztrichek készítése meglévő vagy új szerkezeti betonra a nedvesség-érzékeny (parketta, PVC, linóleum, szőnyegpadló, gumi) vagy bármilyen egyéb burkolat fogadására, ahol a gyors száradás és azonnali burkolhatóság szükséges.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Topcem Pronto esztrich
 
Topcem Pronto esztrich

Úsztatott, csúsztatott vagy kötött esztrichek készítése meglévő vagy új szerkezeti betonra a parketta, PVC, linóleum, szőnyegpadló, gumi vagy bármilyen egyéb burkolat fogadására, ahol a gyors száradás és azonnali burkolhatóság szükséges. A Topcem Pronto felhasználásra kész, és csak vízzel kell bekeverni. A Topcem Pronto az ideális megoldás mindig, amikor nehéz jó minőségű, megfelelő szemcseméretű adalékanyagokat találni, vagy olyan építkezési helyszínek esetén, mint például városközpontokban, ahol a hagyományos kötőanyagok és összetevők szállítása, illetve a habarcs helyszíni keverése gondot okozhat.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Estrich 20 beltéri esztrich beton Estrich 30 fagyálló esztrich beton
 
King Stone Chemicals esztrichek
2 termék

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az esztrich a járófelületek közvetlen aljzataként használt cement, homok és víz keverékéből készített vízszintes szerkezeti réteg, mely egy vagy több esztrich habarcsrétegből állhat. A kötőesztrich réteg látja el a tapadóhíd szerepét, és biztosítja a közvetlen kötést az aljzattal. A padlóréteget érő terheléseket és a benne keletkező feszültségeket részben felveszi, és továbbítja. A csúszóesztrich réteg egy elválasztó rétegen fekszik, így közvetlen érintkezés híján vízszintes mozgása a fogadószerkezetétől eltérő lehet, és köztük a feszültségek nem adódnak át. A fogadószerkezettől teljesen független az úsztatott esztrich réteg is, mivel egy lépésálló hőszigetelő lemezen vagy lépéshangszigetelő, illetve könnyűbeton rétegen fekszik. A szigetelőréteggel együtt mozog, ezért a rezgéseket tompítja, és növeli a kopogó hangok elleni védelmet. Az úsztatott esztrich beépített padlófűtéssel is készülhet. A cementesztrichek földnedves, képlékeny állapotban kerülnek a bedolgozás helyére, ahol elterítés után kézi vagy gépi eszközökkel simítják el. A gipsz kötőanyagú, önterülő esztrichek önthető állapotúak, önmaguktól elterülve veszik fel sík felületüket. Esztricek kötőanyaguk szerint lehetnek magnézium esztrichek, műgyanta esztrichek, öntöttaszfalt esztricheket. Azokon a területeken, ahol a csökkentett zsugorodó képesség fokozottan elvárt, szálerősítésű esztrich alkalmazható, míg a gyorsan kötő, nagy szilárdságú eszticheket műanyaggal javítják. Amennyiben felületére nem kerül burkolat, nagyobb koptató igénybevétel esetén felületnemesítő réteg felhordása szükséges.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...