Épületvillamossági szerelvények

 
Delta multimédia csatlakozók

Multimédia csatlakozók (USB, HDMI vagy VGA), melyek megkönnyítik az audiovizuális berendezések összekapcsolását egyéb eszközökkel, mint például BlueRay lejátszók, multimédiás merevlemezek vagy hordozható eszközök.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Schneider Electric szerelvénycsaládok
16 termék

Schneider Electric kínálatában megtalálható szerelvénycsaládok szinte minden igényt kielégítenek. Különböző formatervű, színű, alapanyagú, funkciójú és védettségű (IP20, IP44, IP55) termékcsaládok biztosítják a környezettel ill. az alkalmazott belsőépítészeti stílussal való harmóniát. A korábban Prodax márkanév alatt forgalmazott termékek: Classic, Arcus, Grado, Nova, valamint a Merten név alatt bevezetett termékek természetesen továbbra is kaphatók, a márkanévváltás következtében megújult, egységes Schneider Electric emblémával ellátott csomagolásban.

16 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Program Mosaic antimikrobiális mechanizmusok és keretek

Antimikrobiális vezérlő egységek (váltókapcsolók, nyomók, ventilátorvezérlők, szenzoros kapcsolók, érintős vezérlők, redőnykapcsolók), csatlakozóaljzatok (speciális, EPH, 2P+F), gyengeáramú aljzatok, jelzőlámpák, vakfedelek és keretek kórházi, valamint minden olyan környezetbe, ahol magas higiéniai követelmények vannak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Nuvo digitális hangrendszer

Rock zene az ebédlőben, klasszikus a hálóban és jazz a nappaliban: a NUVO többszobás (multi-room) digitális hangrendszer ideális megoldás, hogy mindig a kedvenc zenéjét hallja akár 16 szobában is, tárolási helytől függetlenül (tablet, okostelefon, PC, internetes eléréssel). A rendszer különböző zeneszámok lejátszására képes az egész házban, tökéletes szinkronban. Könnyen vezérelhető egy ingyenes alkalmazással, Android vagy IOS rendszerű telefonokról.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Air extra vékonyított keretek

Az Axolute Air és Livinglight Air szerelvényeket letisztult formavilág, minimális vastagság (mindössze 3,5 mm), monochrome stílus jellemezi a légies megjelenés érdekében.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand csatlakozó- és elosztódugók, elosztósorok
7 termék

Vezetékes és vezetékezhető elosztósorok akár transzformátorok és töltők számára kialakított külön csatlakozóaljzattal is, valamint különböző csatlakozódugók. Egyes falra vagy asztalra is szerelhető elosztósorok túlfeszültség-levezetővel vannak ellátva.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Asztali kábelrendezők

A munkaállomásokhoz és tárgyalóasztalokhoz gyártott asztali kábelrendezők alkalmasak mobiltelefonok, számítógépek töltésére és adatkapcsolat létesítéséhez. Szerelt és üres változatban is rendelkezésre állnak asztali kábelrendezők, utóbbiak 2P+F csatlakozóaljzattal, USB telefontöltővel, vagy RJ45 vezetékkel állíthatók össze.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
LivingLight szerelvények

A LivingLight szerelvények egy család, 3 különböző burkolat (fehér, antracit, tech), és 4 különböző formavilágú takarókeret végtelen variációja. Lenyűgöző árnyalatok, ragyogó színek, finom felbontás, természetes szépség.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand szerelvények
14 termék

A Legrand szerelvényeinek választékában mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. Az esztétikus és sokrétű megjelenés mellett a kínálat az alapfunkciótól kezdve a magasabb elvárásoknak, modern kívánalmaknak megfelelő extra funkciókig biztosítja a felhasználók kényelmét.

14 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon falon kívüli kapcsolók és csatlakozóaljzatok

IP 54 védettségű, falra szerelhető kapcsolók és csatlakozóaljzatok, valamint IP 20 védettségű TTK falon kívüli kapcsolócsalád.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Delta kapcsolók és csatlakozóaljzatok

Ha mást szeretne, mint az egyszerű fehér villanykapcsoló, akkor a DELTA termékcsaládok széles választékot kínálnak önnek beleértve a leglaposabb kapcsolók egyikét a piacon. Hat különböző kapcsoló családot kínálnak a legkülönbözőbb anyagokból szinte végtelen számú kombinációval.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Videosec okos kapcsolók, távvezérlők, szerelvények

Intelligens távvezérlők, okos kapcsolók, süllyesztett szerelvények, keretek szerelvényekhez.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Axolute szerelvények
3 termék

Az Axolute termékcsalád a legjobb megoldás az elegáns környezethez: a kifinomult dizájn és a MyHome technológia összefonódása soha nem látott értéket ad az elektromos rendszerhez. Ízlés szerint variálhatók szögletes és lekerekített takarókeretek, melyek különleges anyagokból (Carrara-i márvány, üveg, fa, valódi bőr, rozsdamentes acél), több mint 50 színben választhatók.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Delta forgó működtetésű LED dimmerek

LED lámpákhoz vagy vasmagos trafókhoz alkalmazható, alternatív kapcsolóként is működik. Kompatibilis a teljes Delta portfólió forgatható dimmer választékával.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Schrack Technik fali kapcsoló családok
4 termék

Süllyesztett és falra szerelhető kapcsoló családok esztétikus designnal, széles funkció választékkal

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
OBO EGS szerelvények
8 termék

Az EGS szerelvényeket a sokoldalúság és a modern kivitel tökéletes ötvözete jellemzi. A praktikusan egyszerű Standard, az elegáns és végtelenül variálható Dialog, a különlegesen rugalmas Modul 45 és az exkluzív Aura termékek minden igényt kielégítenek.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon sorolható csatlakozóaljzat

A sorolható csatlakozóaljzat alkalmazható elosztódobozokban, fogyasztásmérő szekrényekben, kapcsoló berendezésekben, pl. helyi világítás, vagy szerszámgépek stb. csatlakoztatására.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az épületvillamossági szerelvények egyrészt a világítást, redőnyöket, csengőt működtető kapcsolókat, másrészt az erősáramú és gyengeáramú hálózatokra történő csatlakozási pontokat tartalmazzák. A fali szerelvények a kapcsolható áram, a feszültség nagysága, a működtetés és esztétikai kialakítás szerint különbözőek lehetnek. A leggyakrabban alkalmazott egypólusú és kétpólusú villanykapcsolók mellett elterjedtek a különböző funkciókat kielégítő csillárkapcsolók, váltókapcsolók vagy alternatív kapcsolók, keresztkapcsolók, csengő nyomógombok, redőnykapcsolók vagy zsalukapcsolók, tekerőgombos fényerő szabályozók (dimmerek). A kapcsolók billenő felületén megjelenhet felirat, szimbólum, jelzőfény, de léteznek etikettezhető kivitelű szerelvények is. A hagyományos, hálózati váltóáramú dugaljak mellett a csatlakozóaljzatok széles választéka lehetőséget ad a kommunikációs (telefon, fax, számítógép) és antenna (TV, rádió) kábelek csatlakoztatására is. A süllyesztett villamos szerelvények rögzítő körmökkel szerelhető kapcsolóbetétjei falba süllyesztett szerelődobozokban kapnak helyet. A szerelvények sorolókeretekkel sorba szerelhetők. A falon kívüli változatok az utólagos szerelvényezést könnyítik meg. A szerelvénycsaládok egyes elemeit a keretfedelek és a kapcsoló billentyűk azonos anyaga (műanyag, fém, fa, üveg), színe és formája hozza összhangba. A fogyasztók áramellátását szolgálják a kábelhosszabbítók és elosztósorok is.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...