Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

Legrand szerelvények

A Legrand szerelvényeinek választékában mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. Az esztétikus és sokrétű megjelenés mellett a kínálat az alapfunkciótól kezdve a magasabb elvárásoknak, modern kívánalmaknak megfelelő extra funkciókig biztosítja a felhasználók kényelmét.

Termékcsalád tagjai

Suno szerelvények
 
Suno szerelvények

A Suno egy modern megjelenésű, hazai fejlesztésű és gyártású kapcsolócsalád a Legrand kínálatában. A szerelvénycsaládban hagyományos és innovatív kapcsolók és csatlakozóaljzatok szerepelnek fehér, alumínium és fekete színben, széles keretválasztékkal. A Suno szerelvények főbb jellemzői: gyors szerelés, fém rögzítőperem, IP44-es funkciók a vizes helyiségekbe.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Valena Life szerelvény - fekete
 
Valena Life szerelvények

A Valena Life a kifinomult stílus és innovatív funkciók tökéletes kombinációja. A keretek formavilágának és széles színválasztékának köszönhetően minden stílushoz és élettérhez könnyedén illeszthető a Valena Life. Az otthoni és kereskedelmi környezethez fejlesztett funkciók között kapcsoló, váltókapcsoló, fényerőszabályzó, mozgásérzékelős kapcsoló, fényjelzős akadályjelző, szobatermosztát, redőnykapcsoló, multimédiás aljzatok (adat, TV, audió és videó csatlakozók), kihangosító rendszer, rádiós vezérlések és egyebek szerepelnek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Valena Life/Allure Netatmo szerelvények
 
Valena Life/Allure Netatmo szerelvények

A Valena Life/Allure Netatmo egy innovatív és intelligens termékcsalád, mely lehetővé teszi az okos otthonok adta kényelmet és biztonságot. Segítségével egyidejűleg vezérelheti a termékcsaládba tartozó összes intelligens eszközt: redőnymozgatókat, villanykapcsolókat, csatlakozó aljzatokat. A rendszer kompatibilis a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel: az Amazon Alexa-val, a Google Assistant-tal és az Apple HomePod-dal.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Valena Allure szerelvények
 
Valena Allure szerelvények

A Valena Allure szerelvénycsalád egy innovatív ötletből született: a szerelvények mechanizmusa ugyanaz, mint a Valena Life szerelvényeké, ezáltal a szerelés során a beépített Valena IN'MATIC mechanizmusra a végső lakberendezési igényeknek megfelelően mindkét család keretei, burkolatai feltehetők, és a későbbiek során variálhatók vagy lecserélhetők. Míg a Valena Life családot a szögletes formavilág jellemzi, addig a Valena Allure családot kerekítettebb formák és merészebb, sokrétűbb anyagválaszték. A hagyományos funkciók mellett lehetőség van MyHome elemekkel az intelligens otthonok kialakítására is, mely teljes körű távoli vagy helyi felügyeletét, ellenőrzést teszi lehetővé. A szerelvénycsalád 150 funkcióból nyújt választási lehetőséget, ezen kívül a billentyűket 7 színben, a kereteket 22 színben forgalmazzák.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Valena Life/Allure In'Matic szerelvények
 
Valena Life/Allure In'Matic szerelvények

A Valena Life/Allure In'Matic jobb teljesítményt és maximális minőséget biztosít a kapcsolók és csatlakozóaljzatok számára. A minden részletre kiterjedő alapos tervezés lehetővé teszi a gyors és könnyű összeszerelést. Az innovatív rögzítési módnak köszönhetően a süllyesztőperemek pontosan illeszkednek akár ötös sorolás esetén is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Valena szerelvény – Alumínium négyzetmintás
 
Valena szerelvények

A Valena szerelvénycsalád szín és hangulat kínálata lehetővé teszi, hogy mindenki az ízlésének, elvárásának és élethelyzetének megfelelően tudjon lakásához, házához, munkahelyéhez, irodájához odaillő szerelvényeket választani. A Valena funkciók széles körben találhatók meg, mint például: kapcsolók, fényerőszabályzók, redőnyvezérlők, TV aljzatok, USB töltőaljzatok, informatikai aljzatok, kihangosító rendszer. Vízmentes, IP44-es védettségű, süllyesztett szerelésű elektromos szerelvények is rendelkezésre állnak. A sokféle színben elérhető sorolókeretek lehetővé teszik akár öt funkció összeállítását is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Céliane szerelvények
 
Céliane szerelvények

A kör és a szögletes alakzatok ötvözésével a Céliane megteremti a forma és a funkció egyensúlyát. A forradalmi színvilág és a különleges anyagok egy új dimenziót nyitnak a szerelvények világában. A Céliane modern, könnyen szerelhető szerelvényei a hagyományos megoldás mellett a fel- és lekapcsolás új formáit nyújtja.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Céliane Netatmo szerelvények
 
Céliane Netatmo szerelvények

A Céliane Netatmo egy innovatív és intelligens szerelvénycsalád, mely lehetővé teszi az okos otthonok adta kényelmet és biztonságot. Az eszközök elérhetőek okostelefonon keresztül, akár nyaralás közben is. Segítségével egyidejűleg vezérelheti a termékcsaládba tartozó összes intelligens eszközt: redőnykapcsolókat, villanykapcsolókat, csatlakozó aljzatokat. A rendszer kompatibilis a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel: az Amazon Alexa-val, a Google Assistant-tal és az Apple HomePod-dal.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Galea Life szerelvények
 
Galea Life szerelvények

Stílus és elegancia, design és technológia emberi léptékkel ötvözve: ezt kínálja a Galea Life szerelvénycsalád. Kapcsolók, fényjelzős kapcsolók, világításvezérlők, redőnyvezérlők, fényerő- és hőmérséklet-szabályzók, kihangosító rendszerek, zavarérzékelők, IP44-es termékek, kábelkivezetők, jelzőfények, informatikai, telefon és antenna csatlakozóaljzatok és földelt csatlakozóaljzatok vannak többek között a termékválasztékban.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Niloé szerelvények
 
Niloé szerelvények

A Niloé szerelvényeket időtálló dizájn, letisztult forma, és ugyanakkor modern megjelenés jellemzi. Tökéletes megoldást nyújt lakások alapvető szerelvényezéséhez. A műanyag rögzítőperem amellett, hogy olyan erős, mint a fém rögzítőperem, rugalmasságának köszönhetően megkönnyíti a felszerelést az egyenetlen falfelületekre is, illetve kialakítása lehetővé teszi a szerelvények pontos sorolását is. A termékek ötös keretig sorolhatók, és egyazon keret alkalmazható a vízszintes és függőleges szereléshez is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Cariva szerelvények
 
Cariva szerelvények

A Cariva egyszerűségével, de ugyanakkor modern megjelenéssel, valamint megbízhatóságával tökéletesen illik napjaink lakberendezési szokásaihoz. A Cariva alapválasztéka minden olyan funkciót tartalmaz, amely egy átlagos családi ház szereléséhez kell: kapcsolókat, földelt csatlakozó aljzatokat, nyomókat, telefon-, TV- és informatikai aljzatokat.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Program Mosaic szerelvények
 
Program Mosaic szerelvények

A Program Mosaic szerelvények megoldást nyújtanak minden olyan igényre, amire szükség lehet irodákban és munkahelyeken. A szerelvénycsalád a munkahelyi környezet változó igényeihez kínál több mint 200 funkciót. Ilyenek például a kapcsolók, nyomók, mozgásérzékelős és szenzoros kapcsolók és földelt csatlakozóaljzatok mellett a Wi-Fi csatlakozási pont, USB csatlakozók, világítótáblák, audió- és videó aljzatok, informatikai aljzatok széles spektruma. A Program Mosaic™ szerelvénycsalád ideális kiegészítője a Legrand kábelvezetési rendszer elemeinek (DLP szerelvényezhető kábelcsatornák, padlódobozok, energiaoszlopok, asztali elosztósorok), így egy épületen belül minden szerelési módhoz alkalmazható. Elérhetők hagyományos és antimikrobiális szerelvénytípusok.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Oteo falon kívüli szerelvények
 
Oteo falon kívüli szerelvények

Az Oteo szerelvénycsalád olyan helyeken tesz lehetővé esztétikus kivitelezést, ahol a süllyesztett szerelvényekkel történő szerelés nem lehetséges vagy problémás lenne. A kimondottan felújításoknál előnyös Oteo kapcsolócsalád DLPlus minicsatornákkal együtt ideális megoldás panel lakások, pincék, garázsok utólagos szerelvényezéséhez. A választékban minden olyan funkció megtalálható, amely egy átlagos lakás szereléséhez kell: kapcsoló, dugalj, telefon, hangszóró, antenna és informatikai aljzatok, redőnyvezérlő.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Forix IP20 falon kívüli szerelvények
 
Forix IP20 falon kívüli szerelvények

A Forix szerelvénycsalád ideális megoldást kínál minden beltéri, illetve minden IP44-es védelmet igénylő szereléshez. A Forix falon kívüli termékcsalád által nyújtott innovatív megoldások nemcsak meggyorsítják a felszerelést, de a termékhasználatot is kényelmesebbé teszik. A sima és fényes felületű, fehér és bézs színben elérhető szerelvények 45°-ban elforgatott betéttárcsáinak köszönhetően a kettős és hármas csatlakozóaljzatok vízszintesen és függőlegesen egyaránt felszerelhetők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Forix IP44 vízmentes szerelvények
 
Forix IP44 vízmentes szerelvények

A vízmentes Forix kínálat minden olyan szereléshez szükséges megoldást nyújt, amihez IP44-es védelemre van szükség. Minden világításvezérlési funkció fényjelzőssé tehető LED-es lámpával. A kompakt kialakítású falon kívüli kapcsolók és csatlakozóaljzatok fehér és szürke színben érhetők el.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Plexo IP55 vízmentes szerelvények
 
Plexo IP55 vízmentes szerelvények

A Plexo vízmentes szerelvények minden belső és külső vizes környezetben az igényeknek megfelelő megoldást kínálnak, amennyiben minimum IP55-ös védettségre van szükség. Egy közös mechanizmus kétféle - süllyesztett és falon kívüli - felszerelési lehetőséget biztosít.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Plexo Netatmo IP55 intelligens vezeték nélküli kapcsoló
 
Plexo Netatmo IP55 vízmentes szerelvények

A termékcsaládba tartozó IP55-ös védettségű intelligens csatlakozó aljzat és vezeték nélküli kapcsoló beilleszthető a meglévő Valena Life/Allure Netatmo okosotthon rendszerbe, ezáltal a Legrand Home + Control applikációból, egy helyen vezérelhető az összes eszköz és az app-on keresztül szcenáriókhoz, ütemtervekhez is hozzáilleszthetők az új Plexo Netatmo termékek.

Termék kártya
Plexo IP66 vízmentes szerelvények
 
Plexo IP66 vízmentes szerelvények

A Plexo IP66 - IK08 szerelvények süllyesztett és falon kívüli kivitelben egyaránt elérhetők. A választékban kapcsolók, nyomókapcsolók, földelt csatlakozóaljzat, RJ45 informatikai csatlakozóaljzat és Program Mosaic illesztőkeretek és illesztődobozok szerepelnek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Soliroc IK10 vízmentes szerelvények
 
Soliroc IK10 vízmentes szerelvények

A Soliroc szerelvényeknek magas ellenállóképességük van a fizikai behatások és a nedvesség ellen. A vezérlő mechanizmusok között szerepelnek kapcsolók, mozgásérzékelő kapcsolók, nyomókapcsolók, kulcsos kapcsolók, jelzőlámpák, irányfények. A termékcsaládba földelt csatlakozóaljzatok, RJ45 informatikai és TV csatlakozóaljzatok, kábelkivezetők, keretek és kiegészítők is tartoznak. A mechanizmusok kerettel együtt kerülnek forgalomba. A Soliroc szerelvények alkalmasak középületekbe, felügyelet nélküli átjárókba, parkolókba, közösségi terekre.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Megnyílt az új Legrand Csepeli Bemutatóterem
Megnyílt az új Legrand Csepeli Bemutatóterem
Mára hagyománnyá vált, hogy a Legrand Zrt. komoly részt vállal a villamos oktatások és képzések segítésében. Az immár 21 éve fennálló kapcsolatot tovább mélyítve a csepeli BKSZC Weiss Manfréd Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiummal átadta az erősáramú bemutató- és oktatótermét. Többek között beszédet mondott Pölöskei Gáborné, az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára, Dr. Hafiek Andrea BKSZC kancellár, Bánátfy Andrea főigazgató, Herczeg Mária a Weiss Manfréd Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium igazgatója és Károlyi László Legrand Zrt. vezérigazgatója.
Megnyílt az új Legrand Csepeli Bemutatóterem
Ajánlott kategóriák
Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Vízmentes kapcsolócsaládok
Vízmentes kapcsolócsaládok
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Szerelvényezhető vezetékcsatornák, energiaoszlopok
Szerelvényezhető vezetékcsatornák, energiaoszlopok
Csatlakozó- és elágazódobozok
Csatlakozó- és elágazódobozok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...