Termékcsalád:  Legrand szerelvények
Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

Soliroc IK10 vízmentes szerelvények

A Soliroc szerelvényeknek magas ellenállóképességük van a fizikai behatások és a nedvesség ellen. A vezérlő mechanizmusok között szerepelnek kapcsolók, mozgásérzékelő kapcsolók, nyomókapcsolók, kulcsos kapcsolók, jelzőlámpák, irányfények. A termékcsaládba földelt csatlakozóaljzatok, RJ45 informatikai és TV csatlakozóaljzatok, kábelkivezetők, keretek és kiegészítők is tartoznak. A mechanizmusok kerettel együtt kerülnek forgalomba. A Soliroc szerelvények alkalmasak középületekbe, felügyelet nélküli átjárókba, parkolókba, közösségi terekre.

Letöltések

Soliroc IK10 vízmentes szerelvények <br>
(Legrand katalógus 2020-2021 / 634-635. oldal) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 127.9 kB
Soliroc IK10 vízmentes szerelvények
(Legrand katalógus 2020-2021 / 634-635. oldal)
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Ventilátorok elosztószekrényekhez
 
Ventilátorok Legrand elosztószekrényekhez

Ventilátorok fali vagy álló elosztószekrények gépi szellőztetésére fém vagy műanyag szellőzőjárattal. Tetőventilátorok intenzív hőkivonás biztosítására. Levegőkeringtető készlet a szekrényen belüli hőmérséklet homogén elosztására, a hő felgyülemlésének meggátolására. Fém szellőzőnyílások és szellőztetők elosztószekrények természetes szellőztetésére.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Keor HPE  háromfázisú online szünetmentes áramforrás
 
Keor HPE háromfázisú online szünetmentes áramforrás

Hagyományos felépítésű online kettős konverziós 3/3 szünetmentes áramforrások 60 és 300 kW között. LCD és MIMIC felhasználóbarát grafikus kijelző; teljesítménynövelés és N+1 redundancia kialakítása megvalósítása párhuzamosítással; 3. generációs IGBT; normál és energiahatékony (ECO) üzemű működés; működési hatékonyság ECO üzemmódban < 99%; működési hatékonyság online üzemmódban <96%; kimeneti teljesítménytényező: cos phi=1; Smart-Charge technológiás akkumulátor kezelés; Back-feed védelem; kijelzőn beállítható NO vagy NC kontaktusú tűzvédelmi lekapcsolásra képes EPO kontakt; WEB/SNMP hálózati interfésszel felszerelhető; UNMS távfelügyeleti licensz 9 szerverig (opcionálisan bővíthető); programozható szárazkontakt kimenetek; Modbus kommunikációra képes; aggregátor kompatibilis működés. Adatbanki, egészségügyi, ipari, irodai környezetben egyaránt alkalmazható transzformátor mentes technológia.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
CX³ energiamenedzsment rendszer
 
CX³ energiamenedzsment rendszer

A CX³ energiamenedzsment rendszer lehetővé teszi a moduláris védelmi készülékek (kismegszakítók, áram-védőkapcsolók, stb.) és a nagyteljesítményű védelmi eszközök (DMX3 és DPX3) helyi vagy távoli ellenőrzését, vezérlését és a fogyasztás mérését. Ideális megoldást nyújt az energiahatékonysági követelményeknek megfelelve irodaházaknak, ipari létesítményeknek. Kompatibilis minden Legrand védelmi eszközzel, könnyű telepíthetőség, konfigurálás és használat jellemzi, valamint optimális helykihasználás az elosztószekrényben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Lexic távvezérelhető fényerőszabályzók
 
Lexic távvezérelhető fényerőszabályzók

Lehetővé teszi hagyományos izzólámpás, halogénizzós, ferromágneses transzformátoros halogénizzós világítótestek fényerejének szabályzását és távszabályzását egyszerű nem világító nyomógombbal. Áramkimaradás vagy kikapcsoló parancs esetén a legutolsó fényerőszint kerül elmentésre.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Oteo falon kívüli szerelvények
 
Oteo falon kívüli szerelvények

Az Oteo szerelvénycsalád olyan helyeken tesz lehetővé esztétikus kivitelezést, ahol a süllyesztett szerelvényekkel történő szerelés nem lehetséges vagy problémás lenne. A kimondottan felújításoknál előnyös Oteo kapcsolócsalád DLPlus minicsatornákkal együtt ideális megoldás panel lakások, pincék, garázsok utólagos szerelvényezéséhez. A választékban minden olyan funkció megtalálható, amely egy átlagos lakás szereléséhez kell: kapcsoló, dugalj, telefon, hangszóró, antenna és informatikai aljzatok, redőnyvezérlő.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Vízmentes kapcsolócsaládok
Vízmentes kapcsolócsaládok
Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Szerelvényezhető vezetékcsatornák, energiaoszlopok
Szerelvényezhető vezetékcsatornák, energiaoszlopok
Csatlakozó- és elágazódobozok
Csatlakozó- és elágazódobozok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...