Kapcsolóórák, időrelék

Acti 9 moduláris lépcsőházi relék
 
Acti 9 moduláris lépcsőházi relék

Az időrelék lehetővé teszik egy érintkező zárását majd nyitását egy megadott időtartamra, valamint villogással figyelmeztetnek ha az időzítő hamarosan ki fog kapcsolni (kikapcsolás figyelmeztetés). Létezik olyan változat is, ami rendelkezik még impulzusrelé funkcióval.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Acti 9 moduláris kapcsolóórák
 
Acti 9 moduláris kapcsolóórák

A kapcsolóórák egy vagy több különböző áramkör nyitását vagy zárását vezérlik a felhasználó által előre beállított programoknak megfelelően: órás, napi vagy heti ciklusban működnek, a program ismétlődhet óráról órára, napról napra vagy hétről hétre. Létezik frankfurti adóhoz szinkronizálódó változat is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Lexic moduláris időrelék
 
Lexic moduláris időrelék

Meghúzás késleltetésű, ejtéskésleltetésű, ciklusismétlő, motorindító (csillag/delta), időzítő, többfunkciós időkapcsolók, impulzusadó relék, melyek alkalmasak áramkörök be- és kikapcsolására (például világítás, ventilátor).

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
AlphaRex³ digitális programkapcsolók Analóg programkapcsolók Rex analóg programkapcsolók
 
Legrand digitális és analóg programkapcsolók
3 termék

A Legrand analóg és digitális programkapcsolói biztosítják a különböző készülékek (például fűtés, világítás, biztonságtechnika) tetszés szerinti idővezérlését. Használatukkal lehetőség nyílik napi, heti, munkanaponkénti be- és kikapcsolásokra, de kézi kapcsolással a programtól függetlenül is lehet működtetni a kapcsolókat. A programozást el lehet végezni a készülékről, vagy PC-ről is.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Rex lépcsőházi automaták
 
Rex lépcsőházi automaták

Rex800 és Rex800Multi kalapsínre pattintható moduláris lépcsőházi automaták valamint Rex600Plus falon kívüli lépcsőházi automaták. A karral felszerelve kézi beavatkozásra is alkalmas készülékek resetelhető kivitelben állnak rendelkezésre.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A kapcsolóórák és időrelék az áramkörök működésének időtartamát szabályozó készülékek. A kapcsolóórák előre beállított programok szerint vezérlik az egy vagy több különböző áramkör nyitását és zárását, de kézi kapcsolást is lehetővé tehetnek a programtól függetlenül. A programok órás ciklusokban, napi ciklusokban vagy pedig heti ciklusokban ismétlődnek. A programozás a készüléken, vagy számítógépen keresztül történhet. Az időrelék késleltetett kapcsolásra és késleltetett elengedésre alkalmas jelfogó berendezések. A feszültségmentes állapotban előre programozható időrelék impulzus hatására a beállított időzítés szerint működnek. Az idővezérlés mechanikus vagy digitális módon történhet. Az adott időtartamra való alkalmazás szerint lehetnek fluxuscsökkenéses időrelék, félvezetős meghajtású időrelék vagy motoros időrelék. Kialakításuk szerint megtalálhatók a sorba építhető időrelék és a dugaszolható időrelék. A villogásra alkalmas időrelék a kikapcsolásra figyelmeztethetnek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...