Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Acti 9 moduláris lépcsőházi relék

Az időrelék lehetővé teszik egy érintkező zárását majd nyitását egy megadott időtartamra, valamint villogással figyelmeztetnek ha az időzítő hamarosan ki fog kapcsolni (kikapcsolás figyelmeztetés). Létezik olyan változat is, ami rendelkezik még impulzusrelé funkcióval.

Letöltések

Műszaki adatok

További termékek a cégtől
Unica Plus szerelvénycsalád
 
Unica Plus szerelvénycsalád

A Plus, az Unica felső-középkategóriás alcsaládja. Húszféle színével igazán változatos kínálatot nyújt, így bárki számára, aki a megszokottól egy picit is eltérőt és színesebbet szeretne, kiváló választás lehet. A keretek nagy része műanyag, de két színben (fényes króm, arany) fémből készültek a keretek. Sorolhatóságnál célszerű figyelni arra, hogy vízszintesen négyesig, függőlegesen pedig hármasig lehet kereteket választani. Az Unica Plus szerelvények az összes Unica funkcióval használhatóak, de a Plus-hoz a fehér illetve a krém betétek ajánlottak (igény szerint alu és grafit is választható).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Acti 9 kapcsolók, terheléskapcsolók áramkörök vezérlésére Acti 9 kommunikációs rendszer Acti 9 távműködtetésű készülékek Acti 9 moduláris nyomógombok, váltókapcsolók
 
Vezérlés - Acti 9 moduláris vezérlő készülékek
7 termék

Az Acti 9 moduláris készülékcsalád kínálata széles választékot biztosít a berendezésekbe építhető vezérlő készülékek területén.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Sedna szerelvénycsalád
 
Sedna szerelvénycsalád

Sedna - A kapcsoló. A Schneider Electic legjobb ár-érték arányú termékcsaládja, több mint 90 funkcióval és kiegészítővel, igazán jó választás mindenki számára. A betétek hatféle színben (fehér, bézs, krém, alumínium, titánium és grafit), a keretek pedig a hat alapszín mellett két extravagáns (piros és felhőszürke) színben is kaphatóak. A keretek függőleges illetve vízszintes változatban ötösig sorolhatóak. A Sedna széles funkcióválasztékával szinte minden műszaki igényre kínál megoldást: kapcsolók, nyomógombok, dugaljak, telekommunikációs és adatkommunikációs aljzatok, valamint számos IP44-es funkció. Egyenetlen falfelület esetén is tökéletes illeszkedést biztosít, emellett mindössze 8 mm-re emelkedik ki a falsíkból.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Resi9 szakaszolókapcsoló (r9s64440)
 
Resi9 szakaszolókapcsolók

A szakaszolókapcsolók alkalmazási területei a terhelés alatti áramkörök nyitása és zárása, illetve szakaszolás.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Canalis KBA merev tokozott világítási sínrendszer
 
Canalis KBA merev tokozott világítási sínrendszer

A Canalis KBA síncsatorna teljes és kompatibilis választékot kínál kis- és közepes magasságú épületek világítási rendszereihez (garázsok, műhely, szupermarket). Kompatibilis a Canalis KBL világítótestekkel, a gyárban előszerelt és előkábelezett.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Kapcsolóórák, időrelék
Kapcsolóórák, időrelék
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...