Fázisjavító berendezések, harmonikus zavarszűrők

 
KRL Kontrol fázisjavító berendezések
10 termék

A KRL Kontrol széleskörű választékot nyújt fázisjavító berendezésekből figyelembe véve a legkülönbözőbb üzemi körülményeket:
- a hálózat szennyezettsége áram és feszültség harmonikusokkal (sima, vagy fojtótekerccsel ellátott berendezés);
- meddőteljesítmény változásának gyorsasága (mágneskapcsolós, vagy tirisztoros fokozatkapcsolású berendezés);
- induktív vagy kapacitív meddőteljesítményt (esetleg mindkettőt) kell e kompenzálni (kondenzátoros, söntfojtós, vagy vegyes kialakítású berendezés);
- környezeti hatások, környezeti hőmérséklet (beltéri, kültéri kivitel, vagy megerősített kondenzátorokkal épített berendezés).

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Schneider Electric fázisjavító berendezések
12 termék

A teljesítménytényező-korrekció és a felharmonikus tartalom szűrése egy átfogó ajánlat részét képezik olyan termékek tekintetében, amelyek tökéletesen vannak koordinálva annak érdekében, hogy megfeleljenek az összes közép- és kisfeszültségű teljesítmény elosztási igénynek. Az összes ilyen terméket úgy tervezték, hogy azok együttműködjenek villamos, mechanikai és kommunikációs konzisztencia tekintetében egyaránt. A villamos telepítés ennek megfelelően optimalizált és hatékonyabb is.

12 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Legrand komplett fázisjavító berendezések és komponensek
6 termék

A Legrand kisfeszültségű fázisjavító berendezései között komplett, összeszerelt egységek, rack kialakítások, szárazkondenzátorok és kannás kondenzátorok, fojtótekercsek és teljesítménytényező szabályzó automatikák szerepelnek. A teljesen száraz technológiájú egységek biztosítják a kondenzátorok kapacitásának stabilitását a teljes élettartamuk alatt, és rendkívül ellenállóak a túlfeszültségek és részleges kisülések ellen is. A gyárilag összeszerelt rack verzió akár 75 kVAr meddő teljesítmény kompenzálásra is alkalmas, a gyárilag összeszerelt komplett készülékek pedig képesek teljes biztonságot nyújtani nagyobb meddő teljesítmények automatikus kompenzálására.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A fázisjavító berendezések az elektronikus készülékek által előidézett felharmonikusok okozta meghibásodások és zavarok kiküszöbölésére, valamint az elektromos hálózatok veszteségeinek csökkentésére alkalmas eszközök. A hálózati jellemzők alapján választható torló-fojtós fázisjavító berendezés, szűrőköri fázisjavító berendezés vagy emelt feszültségszintű kondenzátoregységekből álló, normál kivitelű fázisjavító berendezés. A fojtótekercsek a felharmonikusok erősítését megakadályozzák, így a kondenzátorokkal sorosan kapcsolva ez utóbbiakat védik. A felharmonikus szűrés és fázisjavítás során a többféle módon szerelhető kondenzátorok a teljesítmény kompenzálását végzik. Az automatikus fázisjavító alegységek a kisfeszültségű főelosztó szekrénybe vagy különálló szekrénybe építhetők be. A harmonikus zavarszűrők fokozatainak kapcsolása kondenzátor mágneskapcsolókkal vagy tirisztoros-kapcsolókkal történhet.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...