Sinexcel

SVG meddőenergia generátor

Az eszköz egy inverter alapú PFC megoldás, mely képes induktív és kapacitív irányba meddőt kompenzálni. Garantáltan induktív, 0,99 érték tartása mellett fokozatmentesen kapcsol, elkerüli az alul-vagy túlkompenzálást. Az SVG (Statikus Var Generátor) kompenzálja a rendszer által igényelt specifikus teljesítményt. 15 msec kapcsolási sebesség, RS 485 kommunikáció, Modbus protokoll, IGBT vezérlés.

  • fejlett technológia, könnyen használható HMI kijelző
  • alacsony karbantartásigény
  • minimális helyigény

Letöltések

SVG (Statikus Var Generátor) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 16.4 MB
SVG (Statikus Var Generátor)
 
SVG meddőenergia generátor - műszaki adatlap

műszaki adatlap

pdf 336.0 kB
SVG meddőenergia generátor
 
Sinexcel SVG Static Var Generator - műszaki adatlap

műszaki adatlap

pdf 2.5 MB angol
Sinexcel SVG Static Var Generator
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
KRL középfeszültségű kondenzátorok
 
KRL középfeszültségű kondenzátorok

Egy- vagy háromfázisú középfeszültségű kondenzátorok acélházban elhelyezett lapos tekercsekkel, fedélen porcelán kivezetőkkel. Mind az egyfázisú, mind a háromfázisú kondenzátorokat a kis veszteségi tényező (tgδ), és kedvező részleges kisülési tulajdonság (magas gyújtási és kialvási feszültségek) jellemzik. Ezek a tulajdonságok a tiszta film dielektrikumnak köszönhetők. Az MSD öngyógyuló kondenzátorok gyártási technológiája lehetôvé teszi a középfeszültségű kondenzátorok gazdaságos gyártását gyúlékony és környezetkárosító olaj töltetek alkalmazása nélkül. A kondenzátor nagyszámú jó minőségű öngyógyuló MKP elemből áll, melyek rozsdamentes acélházban egymáshoz csatlakoznak.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ECOsine® active sync aktív felharmonikus szűrő kevesebb mint 100 µsec válaszidővel
 
ECOsine® active sync aktív felharmonikus szűrő kevesebb mint 100 µsec válaszidővel

A moduláris ECOsine® active sync sorozat napjaink elvárásaihoz igazodik és gazdaságos megoldást jelent a legnehezebb szűrési feladatokra, a legkülönfélébb nemlineáris fogyasztók esetében is. Az ECOsine® active sync szűrők egy olyan megoldási koncepciót kínálnak, mely moduláris, kisebb, önálló modulként és szűrőrendszerbe integrálva is alkalmazható. (A KRL Kft.-nél már két kolléga rendelkezik szerviz joggal a gyártó Schaffner cégnél tett sikeres vizsgát követően.)

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
KRL Watchdog energiafelügyeleti rendszer
 
KRL Watchdog energiafelügyeleti rendszer fázisjavító berendezések távfelügyeletére

A KRL Watchdog egy energiafelügyeleti rendszer ipari fázisjavító berendezések távoli ellenőrzésére és vezérlésére. A fázisjavító berendezések jelentős szerepet játszanak a gazdaságos villamosenergia felhasználásban és a hatékony energiaellátásban. A berendezésekben üzemelő kondenzátorok kritikus elemei a kis/középfeszültségű villamos hálózatoknak. A távfelügyelet valós idejű adatok ellenőrzésével valósul meg. A felhasználók azonnal értesülhetnek az esetleges hibajelzésekről, így elkerülhetik a fázisjavítók meghibásodásával járó energiaveszteségeket és meddőenergia költségeket. A fejlesztés során meglkották a KRL Watchdog webszoftvert, amelyhez kapcsolódóan készült egy mobiltelefonos és egy táblagépes applikáció is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
RT típusú fázisjavító berendezés FS típusú fázisjavító berendezés FO típusú fojtott fázisjavító berendezés FOT típusú fojtott tirisztoros fázisjavító berendezés
 
KRL Kontrol fázisjavító berendezések
9 termék

A KRL Kontrol széleskörű választékot nyújt fázisjavító berendezésekből figyelembe véve a legkülönbözőbb üzemi körülményeket:
- a hálózat szennyezettsége áram és feszültség harmonikusokkal (sima, vagy fojtótekerccsel ellátott berendezés);
- meddőteljesítmény változásának gyorsasága (mágneskapcsolós, vagy tirisztoros fokozatkapcsolású berendezés);
- induktív vagy kapacitív meddőteljesítményt (esetleg mindkettőt) kell e kompenzálni (kondenzátoros, söntfojtós, vagy vegyes kialakítású berendezés);
- környezeti hatások, környezeti hőmérséklet (beltéri, kültéri kivitel, vagy megerősített kondenzátorokkal épített berendezés).

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
KRL fázisjavító modulok
 
KRL fázisjavító modulok

FSM típusú fázisjavító modul normál és alacsonyan szennyezett hálózatra, FOM típusú fojtózott fázisjavító modul erősen szennyezett hálózatra, valamint FOTM típusú fojtózott, tirisztoros modul erősen szennyezett hálózatra.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Fázisjavító berendezések, harmonikus zavarszűrők
Fázisjavító berendezések, harmonikus zavarszűrők
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...