Lovato Electric

DME egyfázisú és háromfázisú fogyasztásmérők

Egyfázisú és háromfázisú fogyasztásméről 1%-os hatásos fogyasztás mérési pontossággal (IEC/EN 62053-21: 1. kat.).

  • hatásos fogyasztás mérési pontossága: 1%
  • direkt csatlakozás
  • plombálható kötéspontok

Letöltések

DME egyfázisú és háromfázisú fogyasztásmérők - általános termékismertető

általános termékismertető

pdf 195.7 kB
DME egyfázisú és háromfázisú fogyasztásmérők
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
KRL Watchdog energiafelügyeleti rendszer
 
KRL Watchdog energiafelügyeleti rendszer fázisjavító berendezések távfelügyeletére

A KRL Watchdog egy energiafelügyeleti rendszer ipari fázisjavító berendezések távoli ellenőrzésére és vezérlésére. A fázisjavító berendezések jelentős szerepet játszanak a gazdaságos villamosenergia felhasználásban és a hatékony energiaellátásban. A berendezésekben üzemelő kondenzátorok kritikus elemei a kis/középfeszültségű villamos hálózatoknak. A távfelügyelet valós idejű adatok ellenőrzésével valósul meg. A felhasználók azonnal értesülhetnek az esetleges hibajelzésekről, így elkerülhetik a fázisjavítók meghibásodásával járó energiaveszteségeket és meddőenergia költségeket. A fejlesztés során meglkották a KRL Watchdog webszoftvert, amelyhez kapcsolódóan készült egy mobiltelefonos és egy táblagépes applikáció is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
ECOsine® active sync aktív felharmonikus szűrő kevesebb mint 100 µsec válaszidővel
 
ECOsine® active sync aktív felharmonikus szűrő kevesebb mint 100 µsec válaszidővel

A moduláris ECOsine® active sync sorozat napjaink elvárásaihoz igazodik és gazdaságos megoldást jelent a legnehezebb szűrési feladatokra, a legkülönfélébb nemlineáris fogyasztók esetében is. Az ECOsine® active sync szűrők egy olyan megoldási koncepciót kínálnak, mely moduláris, kisebb, önálló modulként és szűrőrendszerbe integrálva is alkalmazható. (A KRL Kft.-nél már két kolléga rendelkezik szerviz joggal a gyártó Schaffner cégnél tett sikeres vizsgát követően.)

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
KRL középfeszültségű kondenzátorok
 
KRL középfeszültségű kondenzátorok

Egy- vagy háromfázisú középfeszültségű kondenzátorok acélházban elhelyezett lapos tekercsekkel, fedélen porcelán kivezetőkkel. Mind az egyfázisú, mind a háromfázisú kondenzátorokat a kis veszteségi tényező (tgδ), és kedvező részleges kisülési tulajdonság (magas gyújtási és kialvási feszültségek) jellemzik. Ezek a tulajdonságok a tiszta film dielektrikumnak köszönhetők. Az MSD öngyógyuló kondenzátorok gyártási technológiája lehetôvé teszi a középfeszültségű kondenzátorok gazdaságos gyártását gyúlékony és környezetkárosító olaj töltetek alkalmazása nélkül. A kondenzátor nagyszámú jó minőségű öngyógyuló MKP elemből áll, melyek rozsdamentes acélházban egymáshoz csatlakoznak.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Hioki 3198 hálózati analizátor DME egyfázisú és háromfázisú fogyasztásmérők DMG digitális multiméterek és hálózati analizátorok
 
KRL fogyasztásmérők, háromfázisú műszerek és hálózat analizátorok
3 termék

A KRL Kontrol fogyasztásmérői között megtalálhatóak a direkt és közvetett csatlakozású, az egy- és háromfázisú, az egyszerű kivitelű és a különböző multiméter funkciókkal, be- és kimenetekkel, illetve MID tanúsítvánnyal is rendelkező eszközök.
A legtöbb táblaműszer a feszültség- és áramértékek, valamint a teljesítmény és fogyasztás mellett méri a hálózat egyéb fontosabb paramétereit is (frekvencia, teljesítménytényező, harmonikusok stb.). Bővítő modulok segítségével lehetőség van különböző kommunikációk (USB, RS-232, RS-485, Ethernet stb.) kiépítésére, így képesek a mért adatokat továbbítani, hibajelzéseket küldeni. Háttérvilágítású grafikus LCD kijelzővel, egyszerű és intuitív navigációs menüvel és nagy mérési pontossággal rendelkeznek.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
DMG digitális multiméterek és hálózati analizátorok
 
DMG digitális multiméterek és hálózati analizátorok

Süllyesztett kivitelű műszerek és kalapsínre szerelhető műszerek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Mérők, távadók, áramváltók
Mérők, távadók, áramváltók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...