Lovato Electric

DME egyfázisú és háromfázisú fogyasztásmérők

Egyfázisú és háromfázisú fogyasztásméről 1%-os hatásos fogyasztás mérési pontossággal (IEC/EN 62053-21: 1. kat.).

  • hatásos fogyasztás mérési pontossága: 1%
  • direkt csatlakozás
  • plombálható kötéspontok

Letöltések

DME egyfázisú és háromfázisú fogyasztásmérők - általános termékismertető

általános termékismertető

pdf 195.7 kB
DME egyfázisú és háromfázisú fogyasztásmérők
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
RT típusú fázisjavító berendezés
 
RT típusú fázisjavító berendezés

A kondenzátorok kizárólagos beszállítója a német Electronicon GmbH, melynek robbanásbiztos, emelt feszültség-, és hőmérséklettűrésű kondenzátorait világszerte elismerik. A különböző védelmi mechanizmusoknak (öngyógyulás, túlnyomásos leszakadás-biztosítás) és a sokéves gyártási tapasztalatnak köszönhetően a gyártó MKP, MKPg és MKP UHD kondenzátora garancia a megbízható, hosszútávú és balesetmentes működésre.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
KRL Watchdog energiafelügyeleti rendszer
 
KRL Watchdog energiafelügyeleti rendszer fázisjavító berendezések távfelügyeletére

A KRL Watchdog egy energiafelügyeleti rendszer ipari fázisjavító berendezések távoli ellenőrzésére és vezérlésére. A fázisjavító berendezések jelentős szerepet játszanak a gazdaságos villamosenergia felhasználásban és a hatékony energiaellátásban. A berendezésekben üzemelő kondenzátorok kritikus elemei a kis/középfeszültségű villamos hálózatoknak. A távfelügyelet valós idejű adatok ellenőrzésével valósul meg. A felhasználók azonnal értesülhetnek az esetleges hibajelzésekről, így elkerülhetik a fázisjavítók meghibásodásával járó energiaveszteségeket és meddőenergia költségeket. A fejlesztés során meglkották a KRL Watchdog webszoftvert, amelyhez kapcsolódóan készült egy mobiltelefonos és egy táblagépes applikáció is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
KRL kisfeszültségű kondenzátorok
 
KRL kisfeszültségű kondenzátorok

K-típus, transzformátorok (üresjárati) és motorok egyedi kompenzációjához, normál hálózatra, TRK típus, transzformátorok (üresjárati) és motorok egyedi kompenzációjához, normál hálózatra (főbiztosítóval), valamint TRK–FO típus, transzformátorok (üresjárati) és motorok egyedi kompenzációjához, erősen szennyezett hálózatra (főbiztosítóval).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
IND típusú söntfojtós fázisjavító berendezés
 
IND típusú söntfojtós fázisjavító berendezés

Söntfojtóval szerelt fázisjavító berendezés a kapacitív terhelések kikompenzálására. Lehetőség van fix, kézi kapcsolású, automatikus vezérlésű, több fokozatú, valamint söntfojtóval és kondenzátorokkal szerelt vegyes berendezés kialakítására.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Hioki 3198 hálózati analizátor DME egyfázisú és háromfázisú fogyasztásmérők DMG digitális multiméterek és hálózati analizátorok
 
KRL fogyasztásmérők, háromfázisú műszerek és hálózat analizátorok
3 termék

A KRL Kontrol fogyasztásmérői között megtalálhatóak a direkt és közvetett csatlakozású, az egy- és háromfázisú, az egyszerű kivitelű és a különböző multiméter funkciókkal, be- és kimenetekkel, illetve MID tanúsítvánnyal is rendelkező eszközök.
A legtöbb táblaműszer a feszültség- és áramértékek, valamint a teljesítmény és fogyasztás mellett méri a hálózat egyéb fontosabb paramétereit is (frekvencia, teljesítménytényező, harmonikusok stb.). Bővítő modulok segítségével lehetőség van különböző kommunikációk (USB, RS-232, RS-485, Ethernet stb.) kiépítésére, így képesek a mért adatokat továbbítani, hibajelzéseket küldeni. Háttérvilágítású grafikus LCD kijelzővel, egyszerű és intuitív navigációs menüvel és nagy mérési pontossággal rendelkeznek.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Mérők, távadók, áramváltók
Mérők, távadók, áramváltók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...