proidea.hu online termékinformációs katalógus

Mérők, távadók, áramváltók


Épületvillamosság    Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás   Mérők, távadók, áramváltók

A mérőműszerek a fogyasztóknál érzékelt elektromos mennyiségek értékeit mérik. A mérési eredményekkel a hálózatok teljesítménye és minősége állapítható meg. Az áramkörök fogyasztását és teljesítményét mutató ampermérők, frekvenciamérők, üzemóra számlálók és feszültségmérők ajtólapra és előlapra szerelhető, vagy kalapsínre szerelhető kivitelben is megtalálhatók. Az áramváltók a mérőberendezésekhez kapcsolva a primer áramot szekunder árammá alakítják át. A távadók a szabályozási berendezések működését segítő, jeltovábbításra és adatátvitelre alkalmas, segédenergiával működő eszközök. A mérő szervekkel egybeépítve a mért értékekkel arányos áram vagy feszültség továbbítására képesek. A mérők és távadók pontosságától függ az irányítástechnikai szervek megfelelően pontos működése.
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Termék
Acti 9 moduláris terhelésfigyelő kontaktorok
Schneider Electric teljesítménymérők
Termékcsalád  Schneider Electric teljesítménymérők

A Schneider Electric PowerLogic mérők és szoftverek sorozata segít minden energiaféle menedzselésében. A PowerLogic rendszer lehetővé teszi az érdekelteknek, hogy gyorsan reagálhassanak potenciális problémákra és menedzselhessék energiáikat pénzügyi és környezetvédelmi kérdésekben. A PowerLogic technológia kulcsteljesítmény mutatókat (KPI) és analitikai megoldásokat szolgáltat, amellyel stratégiai egyensúlyt tud teremteni a kibocsátás, hatékonyság, megbízhatóság és a költségek között. A rendszer egyik, ha nem a legfontosabb eleme a teljesítménymérő, amely villamos installációk megfigyeléséhez szükséges alapvető merési lehetőségeket kínál. A készülékek megmérik a legfontosabb villamos paramétereket (például feszültségek, áramok, teljesítménytényező, frekvencia) majd ezeket az adatokat megjelenítik és felhasználják különböző származtatott és kiszámított további fontos villamos értékekhez (például teljesítmény, fogyasztás, feszültség minőségi adatok).

Acti 9 moduláris fogyasztásmérők
Saia fogyasztásmérők, energiamérők
Termékcsalád  Saia fogyasztásmérők, energiamérők

Egyes nagy fogyasztású helyeken a megnövekedett energiaköltségek (pl. bevásárlóközpontokban, lakótelepeken, táborhelyeken és kikötőkben), azt eredményezték, hogy az áramot a fogyasztás alapján, külön kell megfizetni, és nem bérleti díjban. A beépített mechanikus mérő mellett ezek számláló impulzus kimenettel is rendelkeznek a központi fogyasztáskijelzéshez a Saia PCD®-ben és az egyéni számlázás további automatikus végrehajtásához egy PC-n. Az áramfelvétel is kijelzésre kerül LED-ek segítségével. A LCD kijelzős fogyasztásmérők napjainkra Bus (S-Bus, M-Bus, Modbus) kommunikációképessé fejlődtek. Ennek köszönhetően már hatásos és meddő- teljesítmény, valamint teljesítménytényező kijelzésére is lehetőség nyílik.

Finder elektromos fogyasztásmérők
Ajtóra és előlapra vagy kalapsínre szerelhető mérők
KRL fogyasztásmérők, háromfázisú műszerek és hálózat analizátorok
KRL fogyasztásmérők, háromfázisú műszerek és hálózat analizátorok

A KRL Kontrol fogyasztásmérői között megtalálhatóak a direkt és közvetett csatlakozású, az egy- és háromfázisú, az egyszerű kivitelű és a különböző multiméter funkciókkal, be- és kimenetekkel, illetve MID tanúsítvánnyal is rendelkező eszközök.
A legtöbb táblaműszer a feszültség- és áramértékek, valamint a teljesítmény és fogyasztás mellett méri a hálózat egyéb fontosabb paramétereit is (frekvencia, teljesítménytényező, harmonikusok stb.). Bővítő modulok segítségével lehetőség van különböző kommunikációk (USB, RS-232, RS-485, Ethernet stb.) kiépítésére, így képesek a mért adatokat továbbítani, hibajelzéseket küldeni. Háttérvilágítású grafikus LCD kijelzővel, egyszerű és intuitív navigációs menüvel és nagy mérési pontossággal rendelkeznek.


EMDX³ fogyasztásmérők, multifunkciós mérőkészülélek
Saia leválasztó jelerősítők
Multifunkciós mérőkészülékek Rogowski tekerccsel
Eaton mérőműszerek
Tracon mérőműszerek
Sentron PAC mérőműszerek
Vigilohm szigetelés felügyeleti eszközök
Áramváltók és átkapcsolók
Com
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Hír
2018.05.09    
2018.04.20    
2018.03.01    
2018.02.09    
2018.02.09    
2018.07.18    
2018.07.18    
2018.01.30    
2018.01.15    
2017.12.05    
Termékkategória további hírei
Kulcsszavak:  mérő  távadó  áramváltó  fogyasztásmérő  fogyasztásmérők  teljesítménymérő  teljesítménymérők