proidea.hu online termékinformációs katalógus

Mérők, távadók, áramváltók


Épületvillamosság    Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás   Mérők, távadók, áramváltók

A mérőműszerek a fogyasztóknál érzékelt elektromos mennyiségek értékeit mérik. A mérési eredményekkel a hálózatok teljesítménye és minősége állapítható meg. Az áramkörök fogyasztását és teljesítményét mutató ampermérők, frekvenciamérők, üzemóra számlálók és feszültségmérők ajtólapra és előlapra szerelhető, vagy kalapsínre szerelhető kivitelben is megtalálhatók. Az áramváltók a mérőberendezésekhez kapcsolva a primer áramot szekunder árammá alakítják át. A távadók a szabályozási berendezések működését segítő, jeltovábbításra és adatátvitelre alkalmas, segédenergiával működő eszközök. A mérő szervekkel egybeépítve a mért értékekkel arányos áram vagy feszültség továbbítására képesek. A mérők és távadók pontosságától függ az irányítástechnikai szervek megfelelően pontos működése.
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Termék
Acti 9 moduláris terhelésfigyelő kontaktorok
Schneider Electric teljesítménymérők
Termékcsalád  Schneider Electric teljesítménymérők

A Schneider Electric PowerLogic mérők és szoftverek sorozata segít minden energiaféle menedzselésében. A PowerLogic rendszer lehetővé teszi az érdekelteknek, hogy gyorsan reagálhassanak potenciális problémákra és menedzselhessék energiáikat pénzügyi és környezetvédelmi kérdésekben. A PowerLogic technológia kulcsteljesítmény mutatókat (KPI) és analitikai megoldásokat szolgáltat, amellyel stratégiai egyensúlyt tud teremteni a kibocsátás, hatékonyság, megbízhatóság és a költségek között. A rendszer egyik, ha nem a legfontosabb eleme a teljesítménymérő, amely villamos installációk megfigyeléséhez szükséges alapvető merési lehetőségeket kínál. A készülékek megmérik a legfontosabb villamos paramétereket (például feszültségek, áramok, teljesítménytényező, frekvencia) majd ezeket az adatokat megjelenítik és felhasználják különböző származtatott és kiszámított további fontos villamos értékekhez (például teljesítmény, fogyasztás, feszültség minőségi adatok).

Acti 9 moduláris fogyasztásmérők
Saia fogyasztásmérők, energiamérők
Termékcsalád  Saia fogyasztásmérők, energiamérők

Egyes nagy fogyasztású helyeken a megnövekedett energiaköltségek (pl. bevásárlóközpontokban, lakótelepeken, táborhelyeken és kikötőkben), azt eredményezték, hogy az áramot a fogyasztás alapján, külön kell megfizetni, és nem bérleti díjban. A beépített mechanikus mérő mellett ezek számláló impulzus kimenettel is rendelkeznek a központi fogyasztáskijelzéshez a Saia PCD®-ben és az egyéni számlázás további automatikus végrehajtásához egy PC-n. Az áramfelvétel is kijelzésre kerül LED-ek segítségével. A LCD kijelzős fogyasztásmérők napjainkra Bus (S-Bus, M-Bus, Modbus) kommunikációképessé fejlődtek. Ennek köszönhetően már hatásos és meddő- teljesítmény, valamint teljesítménytényező kijelzésére is lehetőség nyílik.

PowerTag vezeték nélküli fogyasztásmérő
Finder elektromos fogyasztásmérők
Áramváltók és átkapcsolók
EMDX³ fogyasztásmérők, multifunkciós mérőkészülélek
Uponor előreszerelt mérőközpontok
Saia leválasztó jelerősítők
Com
Vigilohm szigetelés felügyeleti eszközök
Ajtóra és előlapra vagy kalapsínre szerelhető mérők
Multifunkciós mérőkészülékek Rogowski tekerccsel
Sentron PAC mérőműszerek
KRL fogyasztásmérők, háromfázisú műszerek és hálózat analizátorok
KRL fogyasztásmérők, háromfázisú műszerek és hálózat analizátorok

A KRL Kontrol fogyasztásmérői között megtalálhatóak a direkt és közvetett csatlakozású, az egy- és háromfázisú, az egyszerű kivitelű és a különböző multiméter funkciókkal, be- és kimenetekkel, illetve MID tanúsítvánnyal is rendelkező eszközök.
A legtöbb táblaműszer a feszültség- és áramértékek, valamint a teljesítmény és fogyasztás mellett méri a hálózat egyéb fontosabb paramétereit is (frekvencia, teljesítménytényező, harmonikusok stb.). Bővítő modulok segítségével lehetőség van különböző kommunikációk (USB, RS-232, RS-485, Ethernet stb.) kiépítésére, így képesek a mért adatokat továbbítani, hibajelzéseket küldeni. Háttérvilágítású grafikus LCD kijelzővel, egyszerű és intuitív navigációs menüvel és nagy mérési pontossággal rendelkeznek.


Tracon mérőműszerek
Eaton mérőműszerek
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Hír
2019.06.20    
2019.05.23    
2019.04.03    
2019.03.18    
2019.02.28    
2019.02.22    
2019.02.01    
2018.12.05    
2018.11.19    
2018.10.01    
Termékkategória további hírei
Kulcsszavak:  mérő  távadó  áramváltó  fogyasztásmérő  fogyasztásmérők  teljesítménymérő  teljesítménymérők