Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

Legrand áramváltók és átkapcsolók

Ampermérőkhöz, fogyasztásmérőkhöz és multifunkcionális mérőkhöz kapcsolható egyfázisú és háromfázisú áramváltók (Ti). Az átkapcsolók a mérőáramkörök kézi kapcsolására alkalmasak, és lehetnek 4 állású árammérő átkapcsolók, 4 állású feszültségmérő átkapcsolók vagy 7 állású feszültségmérő átkapcsolók.

Letöltések

Áramváltók és átkapcsolók <br>
(Legrand katalógus 2020-2021 / 70. oldal) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 52.8 kB
Áramváltók és átkapcsolók
(Legrand katalógus 2020-2021 / 70. oldal)
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Rex alkonykapcsolók
 
Rex alkonykapcsolók

Kalapsínre pattintható moduláris alkonykapcsolók fotocellával szállítva (LuxoSwitch és MicroLux típusok), valamint falon kívüli alkonykapcsoló beépített fotocellával (LuxoRex típus).

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
CX³ energiamenedzsment rendszer
 
CX³ energiamenedzsment rendszer

A CX³ energiamenedzsment rendszer lehetővé teszi a moduláris védelmi készülékek (kismegszakítók, áram-védőkapcsolók, stb.) és a nagyteljesítményű védelmi eszközök (DMX3 és DPX3) helyi vagy távoli ellenőrzését, vezérlését és a fogyasztás mérését. Ideális megoldást nyújt az energiahatékonysági követelményeknek megfelelve irodaházaknak, ipari létesítményeknek. Kompatibilis minden Legrand védelmi eszközzel, könnyű telepíthetőség, konfigurálás és használat jellemzi, valamint optimális helykihasználás az elosztószekrényben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Fém ipari dobozok
 
Legrand fém ipari dobozok

Megfordítható fém ipari dobozok (IP66, IK10, Nema 4) négyzet és téglalap alakú változatban, rozsdaálló festéssel, kétféle: közvetlen és rozsdamentes fülekkel történő rögzítési lehetőséggel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
XL³ 4000 sorolható álló elosztószekrények XL³ 800 fali és álló elosztószekrények XL³ 400 fali és álló elosztószekrények XL³ 160 fali elosztószekrények
 
XL³ fali és álló elosztószekrények
4 termék

Az új XL³ fali és álló elosztószekrények teljesen szabadon kialakíthatóak. Tökéletes szilárdságot biztosítanak az elosztórendszer minden eleme számára, az innovatív ötletek pedig nagyban megkönnyítik a kialakítást.
XL³ 4000:A termékcsalád 4000A-ig biztosítja a nagyteljesítményű elosztási igényeket.
XL³ 800: Tökéletes szilárdságot biztosít az elosztórendszer minden eleme számára. Osztott ajtók felszerelését is lehetővé teszi.
XL³ 400: A kábelezés teljes szabadságát kínálja. A termékskálában megtalálhatók a fali és álló szekrények, melyeket egymással vagy kábeltokkal is összekapcsolhatók.
XL³ 160: Előszerelten kerül kiszállításra. Tökéletesen illeszkedik a környezetéhez nemcsak esztétikájában, de funkcionalitásában is. Süllyesztett vagy falon kívüli szerelést tesz lehetővé.

4 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
HRC késes olvadóbiztosító betétek
 
HRC késes olvadóbiztosító betétek

A biztosítóbetétek áramkörök túláramvédelmére alkalmasak. Túláram esetén az áramkör megszakításra kerül a betétben a kiolvadó olvadószál vagy olvadószalag megszakadásával. Ellentétben a megszakítókkal, a biztosítót kioldást követően nem lehet használni, cserélni kell. A gG jelleggörbével rendelkező típusok általános felhasználásra alkalmasak, alacsony és magas túlterhelések és rövidzárlatok ellen is védelmet nyújtanak. Az aM jelleggörbével rendelkező típusok motorok védelmére alkalmasak, nagymértékű túlterhelések és rövidzárlatok ellen nyújtanak védelmet.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Mérők, távadók, áramváltók
Mérők, távadók, áramváltók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...