Kamerák, kamera adapterek

 
IdentiVision AHD kamerák
4 termék

IdentiVision AHD technológia előnyei: Kedvező ár, analóggal megegyező árszint, Megapixel felbontás. MegaPixel felbontás, mint az IP rendszereknél. Jelátvitel: "Hagyományos" koax kábelen (75 Ohm), max. 500 méter. Tömör rézeres UTP kábelen: max. 305m (AHD balun szükséges). Nincs videó késleltetés: tömörítetlen jel, valós időben. Gyors, költséghatékony telepítést kínál. Hálózati, informatikai ismeretek csak a rögzítő hálózatos beüzemeléséhez szükségesek.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Milesight H.265 Mini PoE PTZ kamera

Kültéri, színes, 1/3", 4 MegaPixel, valós D/N, 0.008 lux, 3D-DNR, S-WDR, IR LED (max. 60m), varifokális optika: f=5.3~64mm, 12x AF optika, 12x optikai zoom, PTZ, H.264, H.265, ONVIF, max. 20fps (max. 2MP felbontásnál). Ingyenes távoli betekintő CLOUD (felhő) szolgáltatás, CMS távfelügyeleti, mobiltelefon kliens szoftver. Kompatibilitás: a Milesight DVR-ek, NVR-ek és IP kamerák egy közös rendszerbe illeszthetőek. Tápfeszültség: 12V DC / 2A.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
IdentiVision IP kamerák
2 termék

Az IP kamerák lassan átveszik a hagyományos analóg kamerák szerepét. A magasabb felbontás részletdúsabb, nagyítható, felismerhető képet eredményeznek, míg az számítógépes technika rengeteg plusz funkciót biztosít.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
C1 és C2 Wi-Fi biztonsági kamera

A C1 és C2 Wi-Fi-s biztonsági kamerák tökéletes kilátást nyújtanak otthonára. Nincsenek életlen képek, elmosódott alakok. Kiváló minőségű, 135®-os (C1), illetve 145®-os (C2), széles látószögű élő videostreamet láthat ötszörös digitális nagyítási lehetőséggel, amely 720p HD felbontásban (C1), illetve 1080p HD felbontásban (C2) mutatja a történéseket.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Ubitron kamerák

Biztonsági kamerák PTZ, box, dome és infravörös (IR) változatban.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Videosec kamerák
2 termék

Videosec IP kamerák, Videosec Smart IP kamerák, Videosec 4 az 1-ben HD koax kamerák.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A biztonsági videorendszerek részét képezik a megfigyelő kamerák. Biztonsági kamerákat elhelyezhetnek beltéren, kültéren, látható és rejtett módon is. Jellemzően közterületek és magánterületek, közintézmények, üzlethelyiségek, vendéglátóipari helyek, valamint ipari környezet megfigyelésére szolgálnak. A kamera kiválasztása függ a kamera használatának módjától, a megfigyelt helyszíntől, a látóterület nagyságától, a fényviszonyoktól és a megkívánt képfelbontástól. A kamerák legjellemzőbb csoportosítása formai kialakításuk szerint történik. A box vagy dobozos kamerák többnyire téglatest alakúak, és utólagosan bármilyen optikával felszerelhetőek. A bullet vagy csőkamerák kisméretű, fix lencséjű, beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, konzollal felerősíthető berendezések. A dome kamerák félgömb alakú, általában sötétített üvegezésű házban helyezkednek el. A speed dome változatokban a kamera mozgatható. Az analóg kamerákkal ellentétben az IP kamerák internet hálózaton keresztül továbbítják a digitálisan feldolgozott és tömörített adatokat. A nagy rögzítési felbontású szerkezetek alkalmasak kiterjedt területek megfigyelésre és lehetővé teszik az utólagos képkinagyítást is. A biztonsági kamerák box, dome és infravörös (IR) változatban kaphatók, beltéri és kültéri felhasználásra is. A kamerák infra LED-ekkel kiegészítve éjjellátóvá tehetők, ezáltal a rossz megvilágítású területek is jól megfigyelhetővé válnak. A hőkamerák nagy távolságú éjjellátó kamerák. A kevésbé jó képminőségű rejtett kamerák és minikamerák alapját panelkamerák képezik. Ezeket esztétikai okok miatt használják műemlékeken, valamint járműveken az utasok, üzletekben az alkalmazottak megfigyelésére. A vezeték nélküli, rádiós elven működő kamerák mobilak, helyzetük könnyen változtatható. Az alacsony energiaigényű CMOS kamerák a fényjeleket elektronikus jelekké alakítják és digitálisan rögzítik. Előnyük, hogy alacsony fogyasztás mellett hosszan tudják az információkat tárolni. A kültéren alkalmazott kamerákat rendszerint kameraházban kell elhelyezni, ami védi a készüléket a szélsőséges időjárási körülményekkel és a mechanikai behatásokkal szemben. A kamerák rögzítése kameratartó szerkezetekkel lehetséges. A kamerák tápellátása változó feszültségű kamera adapterről működtethető.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...