Kamerák, kamera adapterek

Vimar Elvox biztonsági kamerák
 
Vimar Elvox biztonsági kamerák

A Vimar videómegfigyelő termékek között megtalálhatóak az IP vagy AHD technológiát használó dóm, bullet és PTZ kamerák. Mindegyik típusú kamera kiváló teljesítményszintet és a megoldások széles skáláját kínálja a képminőség, a könnyű telepítés, a konfiguráció és a kezelés tekintetében. A Vimar biztonsági kamerák képesek garantálni az adott terület teljes körű, helyi vagy távoli elérésű ellenőrzését, még a kritikus területeken is. A kiváló minőségű Vimar kamerák egyaránt alkalmazhatóak lakossági, közületi, logisztikai vagy ipari felhasználási területeken.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Netatmo kültéri kamera
 
Netatmo kültéri kamera

A kültéri kamerának köszönhetően élőben láthatja és felügyelheti, hogy mi történik a bejárati ajtó előtt és a kertben. A kamera különbséget tud tenni ember, állat és autó között és a Netatmo Security applikáción keresztül azonnali értesítésekkel informálja Önt, ha behatolót észlel a megfigyelt zónában. A mozgásérzékelő lámpával szerelt kültéri kamera könnyen telepíthető, nem igényel bonyolult villanyszerelési ismereteket. A kamera a Netatmo Security applikáción keresztül üzemelhető be és érhető el. Az értesítések és riasztások ezen az applikáción keresztül jutnak el a felhasználó okostelefonjára. A felhő szolgáltatás biztosítja adataink védelmét és teljesen ingyenesen jár a termék mellé, bármilyen extra költség és havidíj nélkül.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Netatmo beltéri kamera
 
Netatmo beltéri kamera

A Netatmo beltéri kamerának köszönhetően élőben ellenőrizheti, felügyelheti otthonát. Az arcfelismeréssel rendelkező kamera és a Netatmo Security applikáció azonnali értesítésekkel tudatja a felhasználóval, ha valaki ismeretlent észlel. A beüzemelés után a kamera különbséget tesz családtag, idegen, vagy állat között a képfeldolgozó algoritmusának köszönhetően. Tetszés szerint ki-, bekapcsolható a felügyeleti/rögzítési mód, illetve az értesítések is konfigurálhatóak a felhasználó igénye szerint.A kamera a Netatmo Security applikáción keresztül üzemelhető be és érhető el. Az értesítések és riasztások ezen az applikáción keresztül jutnak el a felhasználó okostelefonjára. A felhő szolgáltatás biztosítja adataink védelmét és teljesen ingyenesen jár a termék mellé, bármilyen extra költség és havidíj nélkül.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Wiser beltéri IP kamera Wiser kültéri IP kamera
 
Wiser IP kamerák
2 termék

Az okosotthon megoldások egyre szélesebb körű funkciókkal teszik kényelmesebbé és biztonságosabbá otthonunkat. Lakásunkat, házunkat akkor is biztonságban tudhatjuk, ha épp nem tartózkodunk otthon. A kültéri és beltéri kamerák segítségével bármikor ’hazanézhetünk’ még akkor is, ha több száz kilométerre vagyunk a házunktól, lakásunktól.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A biztonsági videorendszerek részét képezik a megfigyelő kamerák. Biztonsági kamerákat elhelyezhetnek beltéren, kültéren, látható és rejtett módon is. Jellemzően közterületek és magánterületek, közintézmények, üzlethelyiségek, vendéglátóipari helyek, valamint ipari környezet megfigyelésére szolgálnak. A kamera kiválasztása függ a kamera használatának módjától, a megfigyelt helyszíntől, a látóterület nagyságától, a fényviszonyoktól és a megkívánt képfelbontástól. A kamerák legjellemzőbb csoportosítása formai kialakításuk szerint történik. A box vagy dobozos kamerák többnyire téglatest alakúak, és utólagosan bármilyen optikával felszerelhetőek. A bullet vagy csőkamerák kisméretű, fix lencséjű, beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, konzollal felerősíthető berendezések. A dome kamerák félgömb alakú, általában sötétített üvegezésű házban helyezkednek el. A speed dome változatokban a kamera mozgatható. Az analóg kamerákkal ellentétben az IP kamerák internet hálózaton keresztül továbbítják a digitálisan feldolgozott és tömörített adatokat. A nagy rögzítési felbontású szerkezetek alkalmasak kiterjedt területek megfigyelésre és lehetővé teszik az utólagos képkinagyítást is. A biztonsági kamerák box, dome és infravörös (IR) változatban kaphatók, beltéri és kültéri felhasználásra is. A kamerák infra LED-ekkel kiegészítve éjjellátóvá tehetők, ezáltal a rossz megvilágítású területek is jól megfigyelhetővé válnak. A hőkamerák nagy távolságú éjjellátó kamerák. A kevésbé jó képminőségű rejtett kamerák és minikamerák alapját panelkamerák képezik. Ezeket esztétikai okok miatt használják műemlékeken, valamint járműveken az utasok, üzletekben az alkalmazottak megfigyelésére. A vezeték nélküli, rádiós elven működő kamerák mobilak, helyzetük könnyen változtatható. Az alacsony energiaigényű CMOS kamerák a fényjeleket elektronikus jelekké alakítják és digitálisan rögzítik. Előnyük, hogy alacsony fogyasztás mellett hosszan tudják az információkat tárolni. A kültéren alkalmazott kamerákat rendszerint kameraházban kell elhelyezni, ami védi a készüléket a szélsőséges időjárási körülményekkel és a mechanikai behatásokkal szemben. A kamerák rögzítése kameratartó szerkezetekkel lehetséges. A kamerák tápellátása változó feszültségű kamera adapterről működtethető.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...