Wiser – Egyszerű okosotthon megoldás mindenkinek

Wiser – Egyszerű okosotthon megoldás mindenkinek

Új Schneider Electric lakossági kiadvány és négy kedvező árú szett

A 2021-es esztendőben került bevezetésre a hazai piacra, a Schneider Electric egyszerű okosotthon rendszere, a Wiser. Az elmúlt hónapokban, több száz villanyszerelő részesült alap- illetve emelt szintű képzésben, aminek hatására egyre ismertebbé vált a Wiser Magyarországon is. A Schneider Electric, a folyamatos fejlesztéseknek és a piaci igényekre való gyors reagálásának köszönhetően, időről-időre új funkciókkal illetve újfajta megoldásokkal bővíti a meglévő okosotthon kínálatát.

Most megjelent egy új Wiser kiadvány, amit kimondottan a lakossági végfelhasználóknak szánnak. Ennek tartalma segítséget nyújt az elérhető okosotthon megoldások és a végfelhasználói igények összekapcsolásában, egyúttal számos hasznos infót is megoszt mindazokkal, akik fel szeretnék okosítani otthonukat.

Ezen felül igen kedvező árú szetteket is kínál a gyártó, gondolva azokra, akik csak lépésről-lépésre szeretnék otthonukban az okos megoldásokat meghonosítani. A négyféle Wiser csomag közül mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelőt. A Wiser alapcsomag egy dimmert és a rendszer működéséhez szükséges központot tartalmazza, a világításvezérlési, a fürdőszobai és az okosdugalj csomag pedig tökéletesen kiegészítik az alapcsomag tartalmát. Közös mind a négy szettben, hogy 30%-kal kedvezőbb áron kaphatók az eszközök a szettekben, mint hogyha külön-külön vásárolnánk meg azokat.

Wiser fürdőszobai csomag
Wiser fürdőszobai csomag
Wiser fürdőszobai csomag
Wiser okosdugalj csomag
Wiser okosdugalj csomag
Wiser okosdugalj csomag

A Wiser csomagok kaphatók a nagyobb villamossági boltokban és a webshopokban is.

A hírben szereplő termékek
Wiser központ
 
Wiser központ

A központi egység a Wiser rendszer 'lelke'. Ez a készülék biztosítja a Zigbee kommunikációt a Wiser eszközök között, illetve segítségével valósul meg a rendszer távoli elérhetősége is, mivel LAN és WiFi kapcsolatra képes. Süllyesztett, fali vagy asztali telepítést tesz lehetővé, a felhasználói igényektől függően. A rendszert, a Wiser by SE ingyenesen letölthető, magyar nyelvű applikációval tudjuk konfigurálni és a későbbiekben vezérelni. A központ rendelési száma: CCT501901; az asztali dokkoló rendelési száma: CCT501400_0001.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Sedna Wiser intelligens kapcsoló, időzítő funkcióval, 10A, alumínium Sedna Wiser mozgásérzékelő nyomóval, 160°, 10A, antracit Wiser intelligens adapter, 2P+F csatlakozóaljzathoz, 16A Sedna Wiser univerzális forgatógombos LED fényerőszabályzó, fehér
 
Wiser világítás- és redőnyvezérlés
7 termék

Az okosotthon megoldások alapfunkciói közé tartozik a világításvezérlés, illetve a redőnyvezérlés. A Wiser rendszerben például többféle lehetőség közül lehet választani a világításvezérlés kapcsán: csak kapcsolás, kapcsolás és fényerőszabályzás, süllyesztett fali vagy mikromodulos kivitelben. Minden eszközt úgynevezett "Hangulatokba" vagy Automatizációkba is be tudunk vonni. A rendszer egyszerű testreszabhatósága teszi igazán felhasználóbaráttá a Wiser rendszert.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Wiser mennyezeti mozgásérzékelő, vezeték nélküli Wiser hőmérséklet- és páraérzékelő, vezeték nélküli Wiser vezeték nélküli füstérzékelő Wiser vízszivárgás-érzékelő, vezeték nélküli
 
Wiser érzékelők
5 termék

Az okosotthon rendszerek hasznos kiegészítői a vezeték nélküli érzékelők. A Wiser rendszer jelenleg 4 féle eszközt kínál, különböző felhasználási területekre. A komfortérzetünk növelését szolgálja a vezeték nélküli mozgásérzékelő és a páraérzékelővel egybeépített hőmérséklet-érzékelő, míg a biztonságérzetünket a vízszivárgás-érzékelő és a nyitásérzékelő teszi teljessé. Minden eszköz elemről működtethető, ami lemerülés esetén könnyedén cserélhető, a rendszer pedig figyelmeztetést küld a mobilkészülékünkre az elemek merülése előtt, így nem fordulhat elő az, hogy a készülék észrevétlenül működésképtelenné válik. Minden érzékelőt úgynevezett "Hangulatokba" vagy Automatizációkba is be tudunk vonni.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Wiser beltéri IP kamera Wiser kültéri IP kamera
 
Wiser IP kamerák
2 termék

Az okosotthon megoldások egyre szélesebb körű funkciókkal teszik kényelmesebbé és biztonságosabbá otthonunkat. Lakásunkat, házunkat akkor is biztonságban tudhatjuk, ha épp nem tartózkodunk otthon. A kültéri és beltéri kamerák segítségével bármikor ’hazanézhetünk’ még akkor is, ha több száz kilométerre vagyunk a házunktól, lakásunktól.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
A Schneider Electric belép az egyszerű okosotthonok piacára
A Schneider Electric Wiser okosotthon megoldásai megérkeztek hazánkba is
Az okosotthon-termékekkel fenntarthatóbbá, biztonságosabbá, hatékonyabbá és személyre szabhatóvá tehetjük otthonunkat
A Schneider Electric Wiser okosotthon megoldásai megérkeztek hazánkba is
Kategóriák
Nyitásérzékelők, zártságérzékelők
Nyitásérzékelők, zártságérzékelők
Mozgásérzékelők, jelenlét-érzékelők
Mozgásérzékelők, jelenlét-érzékelők
Kamerák, kamera adapterek
Kamerák, kamera adapterek
Épületautomatizálás
Épületautomatizálás
Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...