Termékcsalád:  Wiser okosotthon rendszer
Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Wiser világítás- és redőnyvezérlés

Az okosotthon megoldások alapfunkciói közé tartozik a világításvezérlés, illetve a redőnyvezérlés. A Wiser rendszerben például többféle lehetőség közül lehet választani a világításvezérlés kapcsán: csak kapcsolás, kapcsolás és fényerőszabályzás, süllyesztett fali vagy mikromodulos kivitelben. Minden eszközt úgynevezett "Hangulatokba" vagy Automatizációkba is be tudunk vonni. A rendszer egyszerű testreszabhatósága teszi igazán felhasználóbaráttá a Wiser rendszert.

Termékcsalád tagjai

Sedna Wiser intelligens kapcsoló, időzítő funkcióval, 10A, alumínium
 
Wiser intelligens kapcsoló

Az intelligens kapcsoló segítségével helyben, illetve távolról tudunk kapcsolni egy áramkört, valamint úgynevezett "Hangulatokba" vagy Automatizációkba is be tudjuk vonni azt. Hagyományos fali süllyesztett és mikromodul kivitelben is elérhető. Működéséhez nulla vezető szükséges. A mikromodulos kivitel esetén mélyített szerelődoboz és hagyományos nyomó megléte is szükséges.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Sedna Wiser mozgásérzékelő nyomóval, 160°, 10A, antracit
 
Wiser mozgásérzékelős kapcsoló

A mozgásérzékelős kapcsoló segítségével helyben, illetve távolról tudunk kapcsolni egy áramkört, valamint úgynevezett "Hangulatokba" vagy Automatizációkba is be tudjuk vonni azt. A helyi kapcsolás a beépített nyomó segítségével valósítható meg. Működéséhez nulla vezető szükséges. A mozgásérzékelési funkció tetszőlegesen testre szabható az applikáció segítségével.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Wiser intelligens adapter, 2P+F csatlakozóaljzathoz, 16A
 
Wiser dugalj adapter

Az adapter bármely hagyományos schuko aljzatban használható, ezáltal univerzális megoldást nyújt, ha készülékeink fogyasztását szeretnénk mérni, vagy azokat távolról szeretnénk vezérelni. A dugalj adaptert bevonhatjuk az úgynevezett "Hangulatokba" vagy Automatizációkba is, ezáltal további kényelmi funkciókat tudunk megvalósítani vele.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Sedna Wiser univerzális forgatógombos LED fényerőszabályzó, fehér
 
Wiser fényerőszabályzó

A fényerőszabályzó segítségével helyben, illetve távolról tudunk kapcsolni és fényerőszabályozni egy áramkört, valamint úgynevezett "Hangulatokba" vagy Automatizációkba is be tudjuk vonni azt. Hagyományos fali süllyesztett és mikromodul kivitelben is elérhető. A fali kivitel forgatógombos és nyomógombos verzióban is kapható. A mikromodulos kivitel esetén mélyített szerelődoboz és hagyományos nyomó megléte is szükséges! A piacon elérhető legtöbb (szabályozható) LED fényforrással kompatibilis.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
sedna Wiser mozgásérzékelő, nyomógombos, fényerőszabályzóval, 160°, alumínium
 
Wiser mozgásérzékelős fényerőszabályzó

A mozgásérzékelős fényerőszabályzó segítségével helyben, illetve távolról tudunk kapcsolni és fényerőszabályozni egy áramkört, valamint úgynevezett "Hangulatokba" vagy Automatizációkba is be tudjuk vonni azt. A helyi kapcsolás és fényerőszabályzás a beépített nyomó segítségével valósítható meg. A mozgásérzékelési funkció tetszőlegesen testre szabható az applikáció segítségével. A piacon elérhető legtöbb (szabályozható) LED fényforrással kompatibilis.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Sedna Wiser intelligens redőnyvezérlő, bézs
 
Wiser redőnyvezérlő

A redőnyvezérlő segítségével helyben, illetve távolról tudunk vezérelni egy redőnyt, illetve zsaluziát, valamint úgynevezett "hangulatokba" vagy Automatizációkba is be tudjuk vonni azt. A működtetési idő, az időzítés, vagy a központi működtetés az applikáció segítségével tetszőlegesen konfigurálható. Hagyományos fali süllyesztett és mikromodul kivitelben is elérhető. A mikromodulos kivitel esetén mélyített szerelődoboz és kettős nyomó megléte is szükséges.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Wiser vezeték nélküli kapcsoló
 
Wiser vezeték nélküli kapcsoló

Az 1 vagy 2 csatornás Wiser vezeték nélküli kapcsoló bárhol elhelyezhető, és ugyanazon Zigbee hálózaton belüli több Wiser eszköz vezérlésére is használható. Az eszköz konfigurálható a Wiser alkalmazáson keresztül, vagy párosítható más Wiser eszközökkel. Alapértelmezés szerint az eszköz egyes kapcsolóként funkcionál, de bekonfigurálható, kettős kapcsolónak is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Wiser – Egyszerű okosotthon megoldás mindenkinek
Wiser – Egyszerű okosotthon megoldás mindenkinek
Új Schneider Electric lakossági kiadvány és négy kedvező árú szett
Wiser – Egyszerű okosotthon megoldás mindenkinek
Ajánlott kategóriák
Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Épületautomatizálás
Épületautomatizálás
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Szerelvényezhető vezetékcsatornák, energiaoszlopok
Szerelvényezhető vezetékcsatornák, energiaoszlopok
Csatlakozó- és elágazódobozok
Csatlakozó- és elágazódobozok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...