Csatlakozódobozok, elágazódobozok

Electraplan funkciómegtartó dobozok
 
Electraplan funkciómegtartó dobozok

Az elektromos rendszerek funkciómegtartása alatt azt értjük, hogy ezek egy esetlegesen fellépő vészhelyzet, tűz esetén is megőrzik a működőképességüket. A funkciómegtartó dobozok is ezen rendszerek részeit képzik. Ezzel biztosított az, hogy a villamos berendezések, mint pl. világítás, felvonók, füstgázelszívók, riasztók stb. áramellátása 30 (E-30) vagy 90 (E-90) percig még fennmaradjon. Ez elegendő ahhoz, hogy tűz esetén a személyek az épületet elhagyhassák és a mentőerők dolgozhassanak.

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
Süllyesztett szerelés Gipszkarton szerelés Beton szerelés Beépítő dobozok
 
Kaiser termékek
9 termék

A Kaiser cég a süllyesztett szerelvény- és elágazó dobozok komplett rendszerét kínálja tégla, gipszkarton vagy beton szerkezetű falakba, több mint száz éve, világszínvonalon. A dobozokon kívül a beépítéshez szükséges szerszámok, rögzítők, fedelek és a beépítést segítő kiegészítők is a rendszer részét képezik. A kapcsolók, dugaszoló aljzatok, szerelvények beépítő dobozain túl halogén lámpatestek és kompaktfénycsöves mélysugárzók beton födémbe és oldalfalba való beépítéséhez gyártanak moduláris dobozokat HaloX illetve KompaX néven. A megelőző tűzvédelem egyik fontos terméke a ThermoX lámpadoboz, melybe tetőtérbe és álmennyezetbe építhetünk biztonságosan halogén lámpákat. Újdonság még az alacsony energiájú házakhoz kifejlesztett tömítő membrános ECON gipszkarton doboz, és az F30-F90 tűzvédelmi falak HWD90 jelű gipszkarton doboza.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
OBO tűzálló kötődobozok
 
OBO tűzálló kötődobozok

E30, E60, E90 tűzállósági osztályú kábelspecifikus duroplast kötődobozok. Az OBO FireBox portfóliója lehetővé teszi a biztonsági szempontból fontos villamos vezetékek és kábelek tűzálló szerelését. A FireBox dobozok megfelelnek az MSZE 24102 (DIN 4102-12) szerinti szabványnak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
OBO leágazódobozok
 
OBO leágazódobozok

Különböző kivitelű és méretű, hőre lágyuló (termoplaszt) és hőre keményedő (duroplaszt) leágazódobozok minden alkalmazási területre: a lakásépítéstől és ipari építkezésektől kezdve a középületeken keresztül egészen a legkülönbözőbb objektumok létesítéséig. A leágazódobozok funkciója, hogy érintés és egyéb környezeti hatások ellen védje a villamos kötéseket.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
OBO vakolat alatti és üreges falba szerelhető dobozok
 
OBO vakolat alatti és üreges falba szerelhető dobozok

Komplett rendszer vakolat alatt és üreges falakban történő elektromos szereléshez: a termékválaszték különböző szerelvénydobozokat és kötődobozokat, falilámpa-csatlakozódobozokat tartalmaz és természetesen minden szükséges tartozékot is - a szerelvénycsavartól a dobozfedélig. Energiatakarékos épületkoncepciók esetén huzatmentes szerelés is készíthető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Palazzoli UNIBOX doboz - festett kivitel
 
Palazzoli UNIBOX dobozok és tartozékok

Speciális alumínium ötvözetből készült, karcolásbiztos festékbevonattal ellátott elágazó- és kötődobozok IP66/67 védelemmel. Az IK08 ütésállóságú UNIBOX elágazó- és kötődobozok bel- és kültéren egyaránt felhasználhatóak, -40 és +100 °C között hőállóak, valamint ellenállnak az UV sugárzásnak is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Mureva kötődobozok
 
Mureva kötődobozok

Az IP55-ös védettségű Mureva kötődobozok tökéletes védelmet kínálnak, gyors és kiváló szerelhetőség mellett, kültéren és beltérben egyaránt. Az enyhén lekerekített kialakításnak köszönhetően egyaránt alkalmasak otthoni környezetben, illetve ipari szegmensben való felhasználásra is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Batibox süllyesztődobozok Batibox Energy süllyesztődobozok Plexo vízmentes szerelődobozok
 
Legrand süllyesztődobozok és szerelődobozok
3 termék

Batibox süllyesztődobozok téglafalba, gipszkarton falba és betonfalba, valamint Plexo vízmentes szerelődobozok.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Weidmüller Klippon Protect készülékházak, kötődobozok
 
Weidmüller Klippon Protect készülékházak, kötődobozok

A Klippon® márkanév a tokozatokat illetően már hosszú ideje a szakértelem és a minőség szinonimája, legyen szó szabványos ipari alkalmazásokról vagy mostoha környezetben való alkalmazásokról. A Weidmüller a Klippon® TB-sorozat új kiadású, rozsdamentes acél házaival illetve a Klippon® K-sorozat alumíniumházaival tovább erősíti a márkanév hírnevét. A választékot a Klippon® POK üvegszállal erősített poliészter házak és az ipari polikarbonát házak családja egészíti ki. A Weidmüller a dobozokat - a vevői igényeknek megfelelően - teljesen felszerelve, sorkapcsokkal és tömszelencékkel szállítja.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Weidmüller tömszelencék
 
Weidmüller tömszelencék

A Weidmüller Kft. kiegészítésképpen számos kábel-/és vezetékbevezetőt is kínál: különböző kivitelű műanyag, sárgaréz, és nemesacél tömszelencéket, IP 66,67 vagy IP69k védettséggel. A tömszelencékhez előre konfekcionált vezetékeket is, melyek a moduláris többhuzalos-/kábelbevezetőrendszerek segítségével egyszerűen csatlakoztathatók az üzemi eszközbe. Nem utolsó sorban tartalmaz kínálatuk Ex-tanúsítvánnyal rendelkező tömszelencéket és kábel-/vezeték bevezető rendszereket.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
ATEX kötődobozok
 
ATEX kötődobozok

Palazzoli ATEX falra szerelhető kötődobozok üvegszál erősítésű hőre keményedő (thermosetting - GRP) műanyagból vagy alumíniumból. Elérhetőek különböző méretekben, IP 55 vagy IP 66 védelemmel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Weidmüller PV Next összekötő doboz
 
Weidmüller PV Next összekötő doboz

A PV Next termékcsalád a világ első összekötő doboza, amely szabványos nyomtatott áramköri paneles kialakítású. Előnyei: egyszerűség, biztonság, időmegtakarítás és költségcsökkenés. A PV Next termékcsalád az előforduló alkalmazások 75%-ában innovatívabb megoldást kínál, emellett gyorsabb és költséghatékonyabb munkát tesz lehetővé a fotovoltaikus rendszerek telepítésével foglalkozó vállalkozások számára. A beépített PUSH IN technológia lerövidíti a szerelési időt, és minimálisra csökkenti a hibák kockázatát és következményeit.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A villamos vezetékek kötéseit, elágazásait érintéstől és környezeti hatásokkal szemben csatlakozódobozok, leágazódobozok védik. A többnyire műanyag alapanyagú kötődobozok falon kívül és süllyesztett módon is elhelyezhetők. A falon kívüli kötődobozok becsatlakozási pontjain tömszelence védi a belső részt a nedvesség, víz és por bejutásától, akár légmentességet is biztosítva. A süllyesztett beépítődobozok és szerelvénydobozok szigetelt és burkolt falak, téglafalak, gipszkarton falak, szárazvakolatok szerelvényezését könnyítik meg. A dobozok általában könnyen összekapcsolhatók, sorolhatók, egyszerű kábelezési szerelési munkát tesznek lehetővé. Vakolatbiztos,festékálló doboztető esetén a későbbi szerelési folyamatok mindig tiszta dobozbelsőben történnek.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...