Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Wiser okosotthon rendszer

A Wiser okosotthon rendszer egy modulárisan bővíthető megoldás, amely az otthonok kényelmesebbé tételét és azok fenntarthatóságát is segíti. A Wiser egyszerre kínálja a hagyományos kapcsolók és működtetők funkcióit, illetve a napjainkban elvárt digitális vezérelhetőséget a fogyasztók számára. A Wiser by SE alkalmazás segítségével a mobilkészülékeinkről egyszerűen vezérelhetjük otthonunk különböző funkcióit, de lehetőség van például az Amazon Alexa vagy a Google Home rendszeren keresztül történő hangvezérlésre is. A rendszer különböző érzékelőket is tartalmaz, amelyek nagyobb hatékonyságot és rugalmasságot biztosítanak az alapvető funkciók mellett. A modularitás lehetővé teszi, hogy az otthonunkat a későbbiekben tovább okosítsuk, valamint a közeljövőben megjelenő újabb megoldásokkal bővíthessük. A Wiser termékcsalád növeli az otthon kényelmét és az automatizációk segítségével sokkal energiahatékonyabbá teszi azt.

Termékcsalád tagjai

Wiser központ
 
Wiser központ

A központi egység a Wiser rendszer 'lelke'. Ez a készülék biztosítja a Zigbee kommunikációt a Wiser eszközök között, illetve segítségével valósul meg a rendszer távoli elérhetősége is, mivel LAN és WiFi kapcsolatra képes. Süllyesztett, fali vagy asztali telepítést tesz lehetővé, a felhasználói igényektől függően. A rendszert, a Wiser by SE ingyenesen letölthető, magyar nyelvű applikációval tudjuk konfigurálni és a későbbiekben vezérelni. A központ rendelési száma: CCT501901; az asztali dokkoló rendelési száma: CCT501400_0001.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Sedna Wiser intelligens kapcsoló, időzítő funkcióval, 10A, alumínium Sedna Wiser mozgásérzékelő nyomóval, 160°, 10A, antracit Wiser intelligens adapter, 2P+F csatlakozóaljzathoz, 16A Sedna Wiser univerzális forgatógombos LED fényerőszabályzó, fehér
 
Wiser világítás- és redőnyvezérlés
6 termék

Az okosotthon megoldások alapfunkciói közé tartozik a világításvezérlés, illetve a redőnyvezérlés. A Wiser rendszerben például többféle lehetőség közül lehet választani a világításvezérlés kapcsán: csak kapcsolás, kapcsolás és fényerőszabályzás, süllyesztett fali vagy mikromodulos kivitelben. Minden eszközt úgynevezett "Hangulatokba" vagy Automatizációkba is be tudunk vonni. A rendszer egyszerű testreszabhatósága teszi igazán felhasználóbaráttá a Wiser rendszert.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Wiser mennyezeti mozgásérzékelő, vezeték nélküli Wiser hőmérséklet- és páraérzékelő, vezeték nélküli Wiser vízszivárgás-érzékelő, vezeték nélküli Wiser nyitásérzékelő, vezeték nélküli
 
Wiser érzékelők
4 termék

Az okosotthon rendszerek hasznos kiegészítői a vezeték nélküli érzékelők. A Wiser rendszer jelenleg 4 féle eszközt kínál, különböző felhasználási területekre. A komfortérzetünk növelését szolgálja a vezeték nélküli mozgásérzékelő és a páraérzékelővel egybeépített hőmérséklet-érzékelő, míg a biztonságérzetünket a vízszivárgás-érzékelő és a nyitásérzékelő teszi teljessé. Minden eszköz elemről működtethető, ami lemerülés esetén könnyedén cserélhető, a rendszer pedig figyelmeztetést küld a mobilkészülékünkre az elemek merülése előtt, így nem fordulhat elő az, hogy a készülék észrevétlenül működésképtelenné válik. Minden érzékelőt úgynevezett "Hangulatokba" vagy Automatizációkba is be tudunk vonni.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Áttekintés

Kapcsolódó hírek
A Schneider Electric belép az egyszerű okosotthonok piacára
A Schneider Electric Wiser okosotthon megoldásai megérkeztek hazánkba is
Az okosotthon-termékekkel fenntarthatóbbá, biztonságosabbá, hatékonyabbá és személyre szabhatóvá tehetjük otthonunkat
A Schneider Electric Wiser okosotthon megoldásai megérkeztek hazánkba is
Ajánlott kategóriák
Épületautomatizálás
Épületautomatizálás
Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Mozgásérzékelők, jelenlét-érzékelők
Mozgásérzékelők, jelenlét-érzékelők
Érzékelők, távadók
Érzékelők, távadók
Nyitás- és zártságérzékelők
Nyitás- és zártságérzékelők
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...