Szerelvényezhető vezetékcsatornák, energiaoszlopok

Legrand energiaoszlopok
 
Legrand energiaoszlopok

Egy oszlopon két vagy négy oldalon lehetséges csatlakozási pont kiépítése. Gyenge- és erősáramú vezetékek futhatnak párhuzamosan az elszigetelt rekeszekben egy energiaoszlopon belül. A betáplálás történhet mennyezet és/vagy padló irányából egyaránt. Felhasználási területek: irodák, üzlethelyiségek, laborok, iskolák. A kínálatban csak alumínium energiaoszlopok vannak.

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
DLP univerzális kábelcsatorna-rendszer DLP szerelvényezhető kábelcsatorna-rendszer DLP bepattintható kábelcsatorna-rendszer hajlékony fedéllel DLP-S bepattintható szerelvényezhető kábelcsatorna-rendszer merev fedéllel
 
DLP szerelvényezhető kábelcsatornák
5 termék

A DLP szerelvényezhető csatornák lehetővé teszik az erős- és gyengeáram falon kívüli vezetéssel történő eljuttatását a felhasználási hely közvetlen közelébe. Biztosítják az áramtípusok elválasztását elektromágneses zavarok kiszűrésének érdekében. A szerelvényezhető DLP kábelcsatornák és a Program Mosaic szerelvénycsalád ideális kiegészítői egymásnak. Ez utóbbinak minden funkciója tökéletesen illeszthető a kábelcsatornába. A rendszer egyszerű és gyors szerelést és kényelmes használatot biztosít. A műanyag változatok mellett megtalálhatók a robusztus "tiszta" alumínium DLP csatornák is.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
DLP antimikrobiális kábelcsatorna-rendszer
 
DLP antimikrobiális kábelcsatorna-rendszer

A DLP antimikrobiális kábelcsatornák baktérium-, vírus- és gombamentességet garantálnak elsősorban kórházak, laboratóriumok, bölcsődék, idős-otthonok részére, de akár nem egészségügyi épületekben, például iskolákban is. A magas higiéniai elvárásokkal rendelkező kábelcsatorna-rendszerhez a Program Mosaic antimikrobiális szerelvényei illeszthetők.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
OBO ISS média oszlopok
 
OBO ISS média oszlopok

Média oszlop, padló, padló-mennyezet (acél, alumínium), tartozékok, szerelvénybeépítés.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ultra kábelcsatorna-rendszer
 
Ultra kábelcsatorna-rendszer

Kiváló minőségű PVC-ből készült, könnyen összeszerelhető, költséghatékony, egyszerű és sokoldalú installációs rendszer, teljes körű megoldás villamosenergia-elosztásra, hálózati kapcsolódásra, épületautomatizálásra és energiahatékonyságra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
SIGNA BASE mellvédcsatornák
 
SIGNA BASE mellvédcsatornák

A dugaszolóaljzatok vagy kapcsolók a csatornán kívül könnyen elővezetékezhetők és egyszerűen a vezetékkel együtt beilleszthetők a szerelődobozokba. A szerelődoboz rögzítési rendszere a doboz rögzítését a csatornában szerszám nélkül, egyszerűen, ujjvéggel történő nyomással teszi lehetővé.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
OptiLine 45 kábelcsatornák OptiLine 45 energiaoszlopok, minioszlopok OptiLine 45 asztali csatlakozók
 
OptiLine kábelcsatornák, energiaoszlopok, padlódobozok
3 termék

Az OptiLine 45 család a Schneider Electric legszélesebb csatornakínálatát nyújtja, amibe közvetlenül bepattinthatóak a 45x45-ös moduláris szerelvények (pl.: Unica System+), így könnyen és gyorsan telepíthető a rendszer. Az OptiLine 45 műanyag és alumínium kivitelben érhető el. A termékcsalád a kábelcsatornák mellet széles kínálatot nyújt energiaoszlopok, minioszlopok, asztalba építhető csatlakozódobozok terén is. Összegezve: az OptiLine 45 rendszer tökéletes választás irodai környezetbe.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A szerelvényezhető vezetékcsatornák erősáramú és gyengeáramú villamos vezetékek falon kívüli szerelését, vezetését és elrendezését segítik elő, emellett szerelvények befogadására is alkalmasak. A rápattintható fedéllel takart vezetékcsatornák bordázott alsó részéhez egyszerűen és gyorsan csatlakoztathatók a különféle szerelvényházak (erősáramú dugaszoló aljzatok, telefoncsatlakozók, számítógép csatlakozók, antenna csatlakozók). A kábelcsatorna válaszfalakkal rekeszekre osztható, így a különböző vezeték típusok biztonságosan elkülöníthetők. Az energiaoszlopok a mennyezet vagy a padló felől érkező gyengeáramú, erősáramú, távközlési és adat vezetékek csatlakozási pontjait biztosítják. A padló és mennyezet közé illesztve vagy a padlóra szerelve rögzíthetők. A szerelvényezhető vezetékcsatornák és az energiaoszlopok műanyag vagy fém kivitelben, számos színvariációban kaphatóak. Irodák, tárgyalók, oktatási intézmények, laboratóriumok, üzlethelyiségek energiaellátó és kommunikációs illetve adatátviteli hálózatok csatlakozási eszközei.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...