Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

DLP szerelvényezhető kábelcsatornák

A DLP szerelvényezhető csatornák lehetővé teszik az erős- és gyengeáram falon kívüli vezetéssel történő eljuttatását a felhasználási hely közvetlen közelébe. Biztosítják az áramtípusok elválasztását elektromágneses zavarok kiszűrésének érdekében. A szerelvényezhető DLP kábelcsatornák és a Program Mosaic szerelvénycsalád ideális kiegészítői egymásnak. Ez utóbbinak minden funkciója tökéletesen illeszthető a kábelcsatornába. A rendszer egyszerű és gyors szerelést és kényelmes használatot biztosít. A műanyag változatok mellett megtalálhatók a robusztus "tiszta" alumínium DLP csatornák is.

Termékcsalád tagjai

DLP univerzális kábelcsatorna-rendszer
 
DLP univerzális kábelcsatorna-rendszer

Hasonlóan a szerelvényezhető kábelcsatornákhoz, az univerzális kábelcsatornák is szerelvényezhetők Program Mosaic, Valena Life vagy Niloé szerelvényekkel, rögzítőkeretek használatával. A szerelvényezhető kábelcsatornákhoz képest az univerzális kábelcsatornák esetében más a méretválaszték, illetve fedéllel együtt kerülnek szállításra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
DLP szerelvényezhető kábelcsatorna-rendszer
 
DLP szerelvényezhető kábelcsatorna-rendszer

A Legrand által szabadalmaztatott DLP szerelvényezhető műanyag kábelcsatornák és kiegészítőik olyan rendszert alkotnak, amely a megváltozott igények szerint is bármikor rugalmasan alakítható. A csatornában akár 3, szerelvényezésre is alkalmas rekesz alakítható ki többféle variációban, válaszfalak segítségével. Ezzel az erős- és gyengeáram elválasztása megoldható. A hajlékony csatornafedél vágás nélkül képes követni az íveket és kanyarokat. A különböző könyök, elágazó, végzáró elemmel kiegészíthető kábelcsatornába a Program Mosaic, a Galea Life, Valena és Randevú szerelvényeken kívül Lexic készülékek és P17 Tempra ipari csatlakozók is szerelhetők.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
DLP bepattintható kábelcsatorna-rendszer hajlékony fedéllel
 
DLP bepattintható kábelcsatorna-rendszer hajlékony fedéllel

A DLP bepattintható szerelvényezhető kábelcsatornák különböző méretekben és három különböző színben érhetők el: fehér, szürke és fekete változatban. A gyenge- és erősáramú vezetékek válaszfallal elválaszthatók. Az egyszerű és egyedi telepítést számos kiegészítő segíti: takaróelemek, kanyarelemek, elágazó elemek, végzárók. A hajlékony fedél, az összepattintható elemek, bepattintható Program Mosaic szerelvények gyors és egyszerű szerelést tesznek lehetővé.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
DLP-S bepattintható szerelvényezhető kábelcsatorna-rendszer merev fedéllel
 
DLP-S bepattintható szerelvényezhető kábelcsatorna-rendszer merev fedéllel

A DLP-S bepattintható kábelcsatornák 85x50, 100x50 és 130x50 mm-es méretben érhetők el. A gyenge- és erősáramú vezetékek válaszfallal elválaszthatók, de a 2 rekeszes kábelcsatorna már gyárilag 2 rekesszel rendelkezik, külön válaszfalra nincs szükség. A merev fedél a kábelcsatornával együtt kerül szállításra. Az egyszerű és egyedi telepítést számos kiegészítő segíti: takaróelemek, kanyarelemek, elágazó elemek, végzárók. Program Mosaic bepattintható szerelvényekkel gyors és egyszerű szerelvényezést tesznek lehetővé.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
DLP alumínium kábelcsatorna-rendszer
 
DLP alumínium kábelcsatorna-rendszer

A DLP "tiszta" alumínium csatornarendszer exkluzív irodák ideális kiegészítője. A rendszernek kiváló árnyékolási és földelési tulajdonságai vannak. Már felszerelt rendszer is rugalmasan alakítható át a kiegészítő elemek széles választékának, a variálható fedélnek és kivehető válaszfalaknak köszönhetően. Az alumínium csatornába a Legrand kapcsolócsaládok széles beszerelhető: a Céliane, Galea Life, Valena és Program Mosaic családok alumínium termékei. Ezáltal széleskörű funkcionalitás és színharmónia is garantálható. A rendszer VDI szerelésekhez is ideális.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...