Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda Netatmo kültéri kamera

A kültéri kamerának köszönhetően élőben láthatja és felügyelheti, hogy mi történik a bejárati ajtó előtt és a kertben. A kamera különbséget tud tenni ember, állat és autó között és a Netatmo Security applikáción keresztül azonnali értesítésekkel informálja Önt, ha behatolót észlel a megfigyelt zónában. A mozgásérzékelő lámpával szerelt kültéri kamera könnyen telepíthető, nem igényel bonyolult villanyszerelési ismereteket. A kamera a Netatmo Security applikáción keresztül üzemelhető be és érhető el. Az értesítések és riasztások ezen az applikáción keresztül jutnak el a felhasználó okostelefonjára. A felhő szolgáltatás biztosítja adataink védelmét és teljesen ingyenesen jár a termék mellé, bármilyen extra költség és havidíj nélkül.

Letöltések
Áttekintés

További termékek a cégtől

HRC késes olvadóbiztosító aljzatok SPX vízszintes biztosítós szakaszolókapcsolók HRC késes olvadóbiztosító betétek SPX³-V függőleges biztosítós szakaszolókapcsolók
 
Legrand nagyteljesítményű biztosítós védelmi készülékek
5 termék

A terhelésszakszolók villamosan - részlegesen vagy teljesen - elválasztják a villamos hálózat részeit ezzel biztosítva a beavatkozó személyek biztonságát. Alkalmazható főkapcsolóként, leágazási áramkörökhöz, készülékekhez.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
DLPlus mini kábelcsatorna rendszer
 
DLPlus mini kábelcsatorna rendszer

A DLPlus minicsatornák elegáns megoldást nyújtanak akár az egész helyiségen belüli vagy nyílászárók körüli falon kívüli kábelvezetéshez. A DLP minicsatorna és az Oteo szerelvénycsalád ideális kiegészítői egymásnak, esztétikus kábelezést és szerelvényezést biztosítva. A fedeles csatornatesten kívül a rendszer különböző könyök, elágazó, végzáró és egyéb kiegészítő elemet tartalmaz a komplett szereléshez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Legrand padlódobozok
 
Legrand padlódobozok

A Legrand padlódobozok mind betonba, mind pedig álpadlóba kiválóan szerelhetők, ergonomikus kialakításúak és tökéletesen beleolvadnak környezetükbe. Kétféle típus érhető el, az állítható magasságú, és a kifejezetten vékony födémű helyiségekbe építhető csökkentett magasságú. A kínálatban a hagyományos padlódobozokon kívül megtalálható perem nélküli és kerek padlódoboz, a műanyag fedélen kívül pedig rozsdamentes acél és sárgaréz bevonatú padlódoboz is elérhető. A moduláris padlódobozok szerelvénykelyhekkel felszereltek, melyek 45x45 mm-es Program Mosaic-kal szerelvényezhetők, mind erős- mind gyengeáramú csatlakozóaljzatokkal. 

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
DLP univerzális kábelcsatorna-rendszer DLP szerelvényezhető kábelcsatorna-rendszer DLP bepattintható kábelcsatorna-rendszer hajlékony fedéllel DLP-S bepattintható szerelvényezhető kábelcsatorna-rendszer merev fedéllel
 
DLP szerelvényezhető kábelcsatornák
5 termék

A DLP szerelvényezhető csatornák lehetővé teszik az erős- és gyengeáram falon kívüli vezetéssel történő eljuttatását a felhasználási hely közvetlen közelébe. Biztosítják az áramtípusok elválasztását elektromágneses zavarok kiszűrésének érdekében. A szerelvényezhető DLP kábelcsatornák és a Program Mosaic szerelvénycsalád ideális kiegészítői egymásnak. Ez utóbbinak minden funkciója tökéletesen illeszthető a kábelcsatornába. A rendszer egyszerű és gyors szerelést és kényelmes használatot biztosít. A műanyag változatok mellett megtalálhatók a robusztus "tiszta" alumínium DLP csatornák is.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
LCS³ szünetmentes elosztósorok (uPDU)
 
LCS³ szünetmentes elosztósorok (uPDU)

Egyedi megoldás kisebb aktív eszközök (switchek, routerek, stb...) szünetmentes védelmének biztosítására 19" fali rack szekrényeben. A KEOR PDU kínálat a különböző igényekhez igazodva elérhető háztartási és informatikai (C13) csatlakozós kimenettel valamint USB-B kommunikációs porttal, amellyel alapvető monitoring és távfelügyeleti műveletek valósíthatók meg.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Kamerák, kamera adapterek
Kamerák, kamera adapterek
Épületautomatizálás
Épületautomatizálás
Videoszerverek, videorögzítők, videojel kódolók
Videoszerverek, videorögzítők, videojel kódolók
Videokapcsolók, képosztók, mátrixok, multiplexerek
Videokapcsolók, képosztók, mátrixok, multiplexerek
Kiegészítők megfigyelő rendszerekhez
Kiegészítők megfigyelő rendszerekhez

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...