Alkonykapcsolók, fényérzékelők, dimmerek, redőnykapcsolók

Acti 9 moduláris alkonykapcsolók
 
Acti 9 moduláris alkonykapcsolók

Alkonykapcsolók segítségével a létesítmény világítási áramkörei akkor és addig aktívak, ameddig arra igazán szükség van (pl. éjszaka vagy sötét helyeken). A fényérzékelőnek és az egyedi beállításoknak köszönhetően a világítást automatikusan kapcsolják fel és le. Alkalmazható ipari létesítmények külső területein, parkolókban és benzinkutaknál, kirakatok előtt, járdákon, bejáratoknál.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Acti 9 moduláris dimmerek
 
Acti 9 moduláris dimmerek

A dimmerek izzólámpák, halogénlámpák fényáramát és motorok teljesítményét szabályozzák egy vagy több kapcsolási pontról. Vezérelhetők a készülék előlapján elhelyezett nyomógombról vagy kiegészítő nyomógombokról. Lágy BE és lágy KI funkcióval rendelkeznek, fényáram szint memóriával és minimális fényáram szint beállítási lehetőséggel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Rex alkonykapcsolók
 
Rex alkonykapcsolók

Kalapsínre pattintható moduláris alkonykapcsolók fotocellával szállítva (LuxoSwitch és MicroLux típusok), valamint falon kívüli alkonykapcsoló beépített fotocellával (LuxoRex típus).

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Schrack Technik alkonykapcsolók
 
Schrack Technik kapcsolóórák és alkonykapcsolók

Kis méretű, egyszerű programozású vagy beállítású, 2 vagy 4 csatornás éves kapcsolóórák Astro funkcióval. A kapcsolóórák elérhetők alkonykapcsolóval egybeépített változatban is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Lexic távvezérelhető fényerőszabályzók
 
Lexic távvezérelhető fényerőszabályzók

Lehetővé teszi hagyományos izzólámpás, halogénizzós, ferromágneses transzformátoros halogénizzós világítótestek fényerejének szabályzását és távszabályzását egyszerű nem világító nyomógombbal. Áramkimaradás vagy kikapcsoló parancs esetén a legutolsó fényerőszint kerül elmentésre.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az alkonykapcsolók a világítási áramkörök vezérlésére alkalmas készülékek. A környezeti fényviszonyokhoz kapcsolódva, a fényérzékelő hatására, illetve az egyedi beállítások miatt a világítást alkonyatkor automatikusan bekapcsolják, hajnalban pedig kikapcsolják. Megbízható működésük a fényerő pillanatnyi változásaira nem reagáló, beállítható bekapcsolási küszöbnek köszönhető. A mozgásérzékelővel kombinált fénykapcsolók a hőt sugárzó élőlények mozgását érzékelve kapcsolják a világítást. A dimmerek a motorok, halogénlámpák és izzólámpák teljesítményét szabályozzák. A fényáram szintjének minimális értéke akár távszabályozással is beállítható, és memóriában eltárolható. A redőnykapcsolók és árnyékolókapcsolók használatával a motormeghajtású árnyékolók, napellenzők, redőnyök és zsalugáterek kézi mozgatása illetve programozott egyedi és csoportos vezérlése is lehetséges. Programozásukkal beállíthatók a heti és napi lebontásban ismétlődő programok. A szélérzékelők csatlakoztatásával a szélfigyelési funkciók is bekapcsolhatók.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...