Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Acti 9 moduláris alkonykapcsolók

Alkonykapcsolók segítségével a létesítmény világítási áramkörei akkor és addig aktívak, ameddig arra igazán szükség van (pl. éjszaka vagy sötét helyeken). A fényérzékelőnek és az egyedi beállításoknak köszönhetően a világítást automatikusan kapcsolják fel és le. Alkalmazható ipari létesítmények külső területein, parkolókban és benzinkutaknál, kirakatok előtt, járdákon, bejáratoknál.

Letöltések

Műszaki adatok

További termékek a cégtől
APC Back-UPS Pro szünetmentes áramforrások
 
APC Back-UPS Pro szünetmentes áramforrások

A Back-UPS család garantálja a nagy teljesítményű számítógépek, routerek/modemek, külső adattároló eszközök, játékkonzolok és egyéb elektronikai eszközök áramvédelmét a háztartásban vagy az irodában. Ezek a szünetmentes áramforrások megfelelő áramellátást biztosítanak az elektromos eszközöknek áramszünet esetén, valamint stabilizálják az ingadozó feszültséget. Emellett védelmet biztosítanak a káros tranziensek és áramlökések ellen, és lehetővé teszik távfelügyeleti szoftver használatát, amellyel maximálisan kihasználhatja a szünetmentes áramforrás nyújtotta lehetőségeket. A termékcsalád prémium szolgáltatásai közé tartozik az automatikus feszültségszabályozás (AVR), az LCD kijelző, az intelligens aljzatok, az energiatakarékos funkciók, a hálózatmenedzsment, a Watchdog felügyelet és a konfigurálható aljzatok. Ezek a Back-UPS Pro modellek további, normál szolgáltatásaikkal együtt, tökéletes választást jelentenek az adatok megvédéséhez és a rendszer rendelkezésre állásának fenntartásához.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Modicon M241 gépvezérlő PLC
 
Modicon M241 gépvezérlő PLC

A Modicon M241 gépvezérlő PLC egy univerzális megoldás gépek és egyszerű folyamatok vezérlési feladatainak elvégzésére. Kompakt kialakításának köszönhetően akár bővítőkártyák nélkül is alkalmazható, de nagyobb vagy speciálisabb be- és kimeneti igények esetében a TM3 I/O és kommunikációs kártyákkal egy egyszerű mozdulattal bővíthetők a vezérlők. Alapértelmezett beépített webszerverének köszönhetően a PLC rendszer távolról is elérhető, így folyamatos rálátást biztosít a vezérelt folyamatokra. A MachineStruxure konfigurátor segítségével pár kattintással összeállíthatja az automatizálási igényinek megfelelő vezérlő konfigurációt (beleértve a szükséges kommunikációs kártyákat és I/O bővítőket).

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Wiser mennyezeti mozgásérzékelő, vezeték nélküli Wiser hőmérséklet- és páraérzékelő, vezeték nélküli Wiser vízszivárgás-érzékelő, vezeték nélküli Wiser nyitásérzékelő, vezeték nélküli
 
Wiser érzékelők
4 termék

Az okosotthon rendszerek hasznos kiegészítői a vezeték nélküli érzékelők. A Wiser rendszer jelenleg 4 féle eszközt kínál, különböző felhasználási területekre. A komfortérzetünk növelését szolgálja a vezeték nélküli mozgásérzékelő és a páraérzékelővel egybeépített hőmérséklet-érzékelő, míg a biztonságérzetünket a vízszivárgás-érzékelő és a nyitásérzékelő teszi teljessé. Minden eszköz elemről működtethető, ami lemerülés esetén könnyedén cserélhető, a rendszer pedig figyelmeztetést küld a mobilkészülékünkre az elemek merülése előtt, így nem fordulhat elő az, hogy a készülék észrevétlenül működésképtelenné válik. Minden érzékelőt úgynevezett "Hangulatokba" vagy Automatizációkba is be tudunk vonni.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
EasyLogic PM2100 teljesítménymérő sorozat
 
EasyLogic PM2100 teljesítménymérő sorozat

A legújabb generációs EasyLogic PM2100 teljesítménymérő sorozat egyszerűen használható költséghatékony mérőkészülék-család, ami rendelkezik minden tulajdonsággal, amely elengedhetetlen a villamos installációk megfigyeléséhez, méréséhez. Ez a 96x96 mm méretű, kompakt mérő LED kijelzővel rendelkezik, intuitív menürendszerrel szerelték fel és 3 nyomógombbal vezérelhető. A kijelző nagyméretű (14,2 mm), fényes piros LED számokkal mutatja az értékeket, és a képernyő két szélén LED pontok jelzik a megmért paraméterek mértékegységeit.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Resi9 áramvédős kismegszakító (r9d31220)
 
Resi9 áramvédős kismegszakítók

Az áramvédős kismegszakítók kombinált megoldást nyújtanak a végfelhasználók számára. Ezek a készülékek egy kismegszakító és egy áram-védőkapcsoló tulajdonságait ötvözik, így helytakarékos megoldást kínálnak az elosztószekrényben.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Alkonykapcsolók, fényérzékelők, dimmerek, redőnykapcsolók
Alkonykapcsolók, fényérzékelők, dimmerek, redőnykapcsolók
Beltéri árnyékolók
Beltéri árnyékolók
Redőnymozgatók, árnyékolómozgatók, vezérlések
Redőnymozgatók, árnyékolómozgatók, vezérlések
Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...