Videoszerverek, videorögzítők, videojel kódolók

Siemens Vectis iX NVS videorögzítő
 
Siemens Vectis iX NVS videorögzítő

Hálózati videórögzítő szoftver, mely 8, 16, 32 vagy 64 IP kamera képét tudja rögzíteni.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
IdentiVision IIP-N16250 MEGASTORE rögzítő
 
IdentiVision IP rögzítők
1 termék

Az IdentiVision kamerás megfigyelő rendszerek előnyei: Rögzítők, IP kamerák garanciaideje 3 év. Kitűnő ár/érték arány. Hosszú távú, megbízható működés. Legújabb technológiai trendek alkalmazása. Folyamatos műszaki és szerviz támogatás, oktatások, képzések. Komplex biztonságtechnikai rendszerbe illeszthető (IdentiCONTROL, IdentiMATRIX). Projekt együttműködési lehetőségek.

1 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
IdentiVision AHD IHD-RT4110 SPARTAN hibrid rögzítő IdentiVision AHD IHD-RE16418 hibrid rögzítő
 
IdentiVision AHD rögzítők
2 termék

Az IdentiVision rögzítő sorozat speciálisan arra a biztonsági és védelmi célra lett tervezve, amely egy kiemelkedő digitális felügyeleti terméket kíván. Stabil, beágyazott LINUX operációs rendszert tartalmaz. A standard H.264 video tömörítési formátumot és a G.711A audio tömörítési audio formátumot használja, amely magas képminőséget, alacsony hibakódarányt és egyenkénti képkocka lejátszást biztosít. TCP/IP hálózati technológiát alkalmaz, amellyel erős hálózati kommunikációs készség és telekommunikációs készség érhető el. A rögzítő sorozat használható offline vagy online alkalmazással, úgy mint a biztonsági felügyelet hálózati része. Az IIP-N sorozatot alkalmazhatják bankok, telecom, elektromos hálózati szolgáltató cégek, bíróságok, ügyészségek, a szállítás, gyártás, logisztikai vállalatok, vízügyi felügyelőség.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Milesight H.265 PoE NVR rögzítő
 
Milesight H.265 PoE NVR rögzítő

32*4 MP IP kamera, 20/3 0fps IP kamera (8 MP/6 MP/5 MP/4 MP/2 MP/1.3 MP/1 MP). Monitor: 2 db VGA (1920x1080/60 Hz), 2 db UHD HDMI (3840x2160/60 Hz). Riasztási be-/kimenet: 16 db/4 db. Audió be-/kimenet: 1/2. SATA 3.5'' HDD (max. 8 x 10 TB, max. összesen 80 TB), RAID támogatás, Dual LAN. WIFI (opciós access point-tal). 3G (opciós mobil routerrel).

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A videorögzítők biztonsági kamerák által felvett képek rögzítésére és tárolására szolgálnak. A kamerás megfigyelő rendszerekben alkalmazott rögzítők egy időben képesek felvenni és lejátszani a felvételeket. A DVR (Digital Video Recorder) képrögzítők a rögzítőre érkező analóg jelek digitális jelfeldolgozását, tömörítését és tárolását végzik. A DVR rögzítők leggyakrabban 4, 8, 16 vagy 32 csatornásak. A videocsatlakozók számától függ, hogy a képrögzítő mennyi analóg kamera képének befogadására alkalmas. Az analóg CCTV rendszerek részét képező kamerák és DVR képrögzítők meghatározott maximális hosszúságú koaxális kábellel kapcsolódnak egymáshoz, ezáltal a közöttük kialakítható távolság kötött. A DVR-eket általában a megfigyelő személyzet tartózkodási helyén helyezik el. Az NVR (Network Video Recorder) videorögzítők IP kamerákról érkező, már digitálisan feldolgozott és tömörített adatokat fogadnak, és tárolnak. Az NVR rögzítőkben mindössze egy vagy két LAN hálózati csatlakozó található, ennek ellenére a hagyományos videorögzítőkhöz viszonyítva több csatorna is rögzíthető egyidejűleg. Az NVR-ek rögzítési felbontása meghaladja a DVR-ekét. Egy CCTV rendszerhez kábelezés nélkül, korlátlan számú NVR videorögzítő csatlakoztatható. Több hálózati képrögzítő egyidejű használata kiküszöbölhetővé teszi egy meghibásodott rögzítő leállásával járó adatvesztést. Léteznek hibrid képrögzítők is, amelyek az analóg csatlakozók mellett IP hálózati bemenettel is rendelkeznek. Ezáltal egy közös berendezésben rögzíthető a kétféle kameratípusból érkező információ. Az analóg, a hálózati, illetve az ezeket ötvöző hibrid rögzítők lehetnek önálló asztali berendezések vagy PC alapú kártyás változatok.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...