Milesight IP CCTV termékcsalád az LDSZ Kft. forgalmazásában

H.265 Mini PoE PTZ kamera és H.265 PoE NVR 7000 rögzítő

A Milesight kicsi, de nagyon profi IP CCTV termékcsalád. A Milesight legkisebb hálózati rögzítője tényleg egy miniatűr, mindazonáltal formatervezett szépség. A 115x115x180 mm-es méretek szinte mindent elmondanak. Amit nem mondanak el az az, hogy akár 9 IP CCTV kamerát képes kezelni, felbontás terén a 4K sem okoz neki problémát. Mindezeken túl már a H.265-ös tömörítési eljárás sem újdonság számára, és ha csak 4 db POE-s kameránk van, switch sem szükséges, mert azt is "belevarázsoltak" a cég fejlesztői. A 8 TB tárkapacitás (opció, HDD függő), a kettős (párhuzamos) jeltovábbítás, a beépített mozgásérzékelő, az okostelefon támogatás már tényleg hab a tortán. Nem mellesleg, gyönyörű.
Ha ennél nagyobb, mondjuk 32-csatornás (ez lehet akár 32 db 5MP-es kamera) rögzítőre (NVR) van szükségünk, mondjuk 40 TB tárkapacitással, RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10 opcióval, 2 db független HDMI kimenettel, 16-csatornás (integrált) POE switch-csel, akkor a Milesight 8000-ese az ideális választás.

A kamerák közül a 4 MP Mini IP PoE PTZ Bullet - mint a neve is elárulja - egy apró, vízszintesen végállás nélkül, 360°-ban, függőlegesen 75°-ban mozgatható, 12x-es motoros ZOOM optikával, 0.0002 lux fényérzékenységgel. Nem újdonság, hogy az éjszakai IR megvilágítást sem felejtették ki belőle. Az viszont már ritkább, hogy az integrált 4 IR LED közül 2 közelre, míg a másik 2 távolabbra (60 méter) van belőve. Természetesen ezeket a beállításokat "manuálisan" felülírhatjuk. A bónusz +1 LED egy fehér fényű, ami inkább közelre nyújt megoldást, illetve lehetőséget arra, hogy rögzíthessük: nem fekete, hanem sötétkék csuklyát viselt a behatoló.
Amit még ki kell emelni, hogy a ház "légkeringését" biztosító "screw-in" (becsavarható) ventillációs megoldás (az ePTFE membránnak köszönhetően) nem rontja a kamera IP66-os besorolását. Az említett ePTFE membrán a bemeneti nyílásokon beengedi a levegőt, de kiszűri a vízrészecskéket. A kimeneti oldalon engedi a kondenzvíz és a por ürülését, de véd a befelé "törekvő" nedvesség ellen.
Ezek után kevéssé meglepő, hogy már ez az apróság is rendelkezik az intelligens PTZ mozgásérzékelés funkcióval, mely automatikusan követi/rápozicionál és zoomol a mozgó "objektumra". Ha ennél egy kicsit gyorsabb kamerára lenne szükség, akkor rendelkezésre áll a "hagyományos", 30x-os optikai ZOOM-mal rendelkező speed-dome is.

Bár a Milesight bevallottan "középre lő", termékeit szétbontotta a költséghatékony (fix optikás, egyszerűbb) MINI, és a magasabb szolgáltatási csomaggal rendelkező PRO termékcsaládokra. Ez utóbbiban már olyan kamerák találhatók, melyek akár 60 fps frissítési sebességgel, P-IRIS-es optikával, StarLight technológiával (0.0002 lux), P/T és ZOOM funkciókkal, és a már említett ePTFE membránnal biztosított ideális belső "légkörrel" rendelkeznek, melyek között akad 4K képfelbontást nyújtó verzió is.

2017 augusztusától pedig - licenc megvásárlásával - egy igen vonzó VCA (képtartalom-elemző) csomag aktiválható az erre alkalmas kameráikban. Az olyan apróság, mint pl. a termékek ONVIF kompatibilitása, az ingyenes CMS már alapvető elvárások. Röviden, a Milesight a racionális ínyencek választása.

A Milesight IP CCTV rendszer letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni az LDSZ Vagyonvédelmi Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
Kategóriák
Videoszerverek, videorögzítők, videojel kódolók
Videoszerverek, videorögzítők, videojel kódolók
Kamerák, kamera adapterek
Kamerák, kamera adapterek
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...