LDSZ Vagyonvédelmi Kft.

LDSZ Vagyonvédelmi Kft.

Elérhetőségek
IdentiVision AHD IHD-RT4110 SPARTAN hibrid rögzítő IdentiVision IIP-L3215F SPARTAN kamera IdentiVision IIP-N16250 MEGASTORE rögzítő IdentiVision AHD IHD-RE16418 hibrid rögzítő
 
IdentiVision kamerák, rögzítők
9 termék

Az IdentiVision videó biztonsági termékek az azonosítási feladatok megoldására fókuszálnak. Az IdentiVision CCTV termékek a legjobb ár/érték arányúak a piacon, ezért is olyan népszerűek. A folyamatosan ellenőrzött, magas minőségű, mégis elfogadható árú középkategóriás biztonsági videó megfigyelő rendszer termékcsaládban megtalálhatók kül- és beltéri megfigyeléshez való kamerák, a képek rögzítésére szolgáló 4K, FULL HD felbontású IP és AHD/TVI/CVI Digitális videó rögzítők (DVR), kiegészítők mint balun csatlakozók, tápegységek. Az analóg eszközöket folyamatosan leváltják a 4K és 2 MP, Full-HD IP, illetve AHD kamerák, melyeket a hozzájuk tartozó videó elemző/rögzítő szoftver egészít ki.

9 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Milesight H.265 Mini PoE PTZ kamera Milesight H.265 PoE NVR rögzítő
 
Milesight kamerák, rögzítők
2 termék

Bár a Milesight bevallottan „középre lő”, termékeit szétbontotta a költséghatékony (fix optikás, egyszerűbb) MINI, és a magasabb szolgáltatási csomaggal rendelkező PRO termékcsaládokra. Ez utóbbiban már olyan kamerák találhatók, melyek akár 60 fps frissítési sebességgel, P-IRIS- es optikával, StarLight technológiával (0.0002 lux), P/T és ZOOM funkciókkal, ePTFE membránnal biztosított ideális belső „légkörrel” rendelkeznek, melyek között akad 4K képfelbontást nyújtó verzió is.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...