proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Milesight panoráma kamerák


2019. augusztus 11.

Bemutatkozik a Milesight Mini Bullet 5MP és a Milesight 5MP 360°-os dome

Milesight Mini Bullet 5MP-es panoráma kamera

Nagy általánosságban azt szoktuk meg, hogy a panoráma kamera dome kivitelű, vagy ahhoz hasonlatos. A hagyományos trendet példának okáért a Milesight legújabb, 180° horizontális és 95° vertikális látószöggel büszkélkedő, úgynevezett "cső" formavilágú kamerája töri meg. A gyártó ezen kamerája valóban mini. A 95.8x74x158.5 mm-es méretek magukért beszélnek.

Milesight Mini Bullet 5MP-es panoráma kamera

A H.265+ tömörítési eljárást alkalmazó Milesight Mini Bullet 5MP-es (2560x1440) képanyag létrehozására képes. Természetesen a kamera rendelkezik a hagyományos megtekintést támogató "kiegyengetés" (dewarp) funkcióval. Ennek megfelelően, nem kell egy NVR/VMS kénye-kedvére bíznunk magunkat, a beépített SD foglalatnak (max. 256 GB-os kártyát fogad) köszönhetően akár "stand-alone" CCTV rendszer is kialakítható a Mini Bullet segítségével.

Milesight Mini Bullet 5MP - H.265+ tömörítési eljárás

Az új, 0.005 Lux (színes üzemmód) fényérzékenységű kamerából nem felejtette ki a gyártó 120 dB-es Super WDR funkciót sem. A fényérzékenységének köszönhetően, amennyiben nem "vaksötét" uralkodik a megfigyelt területen, értékelhető képet nyerhetünk ki F/F üzemmódban éjszaka is. Sötétség esetére a Mini Bullet kamerát a kifejezetten az ő képességeihez továbbfejlesztett IR sugárzóval vértezte fel a gyártó. Az egyedileg szabályozható két IR LED pontosan lefedi a kamera által megfigyelt területet, garantálva az azonosításra alkalmas – visszatükröződés- és kifehéredés-/elsötétülésmentes – képalkotást.

Telepíthetőek, IP67/IK10 védettségi szintek köszönhetően, szinte bárhová (kivéve víz alatt). Az IP67-es védettséget a beépített mikrofon sem gyengíti, köszönhetően a cég által alkalmazott PTFE membránnak. Az IP67-es védelem az opcionális gyári, integrált kötődoboz esetében sem csökken. A kötődoboz minden olyan mechanikus és elektronikai extrával rendelkezik, ami a telepítést játszi könnyedségűvé teszi. Nincs kábelkorbács, semmi ami kényelmetlenséget okozhat.

Az integrált SIP/VoIP támogatásnak köszönhetően a kamera képanyaga könnyedén behívható mobil- és videotelefonokon. A készülék rendelkezik a Milesight "alap" videotartalom-elemző szoftvercsomagjával, úgymint területre lépés, területelhagyás, továbbfejlesztett mozgás- és szabotázsérzékelő, vonalátlépés, lődörgés, emberalak azonosítás, látogató számlálás, otthagyott tárgy, eltűnt tárgy.

Milesight 5MP-es 360°-os panoráma dome kamera

Milesight 5MP-es 360°-os panoráma dome kamera

Bár nem kifejezetten a második félév gyermeke, de nemrégiben mutatkozott be a Milesight nagysikerű, majdnem "csavarmentes" struktúrájú panoráma dome kamera családjának 5MP-es tagja. Alapvető különbség, hogy 360°-os dome. Egyéb képességeit tekintve a megtévesztésig hasonlít a Mini Bulletre, talán nem véletlenül. Egy árnyalatnyi különbség még, hogy 6 db, akár manuálisan hangolható IR LED-del rendelkezik, melyhez dukál a Milesight Smart IR II technológiája. A kábelkorbács itt nem maradt el, de az aljzat kialakítása, illetve az egyéb, opcionális kiegészítők segítségével kényelmesen elvezethető/rejthető.

Milesight 5MP-es 360°-os panoráma dome kamera
 
 

Termék
Cég
Székhely: 7631 Pécs, Megyeri út 119.
Telefon: +36 72 449 228
Fax: +36 72 449 228
E-mail:
Web: www.ldsz.hu
Web: www.identivision.hu
Szabó László
kereskedelmi igazgató +36 20 214 6730
   
   
   
   
Az LDSZ Vagyonvédelmi Kft. 1993 óta segíti a bűnmegelőzést kiváló műszaki színvonalat képviselő, mégis bárki számára elérhető árszínvonalú termékekkel és szolgáltatásokkal. Az LDSZ Kft. Magyarország egyik vezető biztonsági videó és behatolás-jelző forgalmazója. Biztonsági rendszereik komplexek, a legkisebb üzlethelyiségtől a nagyáruházig, a családi háztól a nagyüzemig minden egyedi igény kielégítésére alkalmasak. A behatolás-jelző riasztórendszereken túl intelligens tűzjelző rendszerek, digitális és analóg megfigyelőrendszerek (akár rejtett kamerákkal is), beléptető rendszerek, fizető parkoló és kültéri infra sorompós rendszerek tervezését és kivitelezését is vállalják.
Márkanevek: IdentiVision, Milesight
További hírek a Kamerák, kamera adapterek termékkategóriában
További hírek az Épületautomatizálás, biztonságtechnika termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  Milesight  panoráma  kamera  dome  Milesight  Mini  Bullet  5MP  H  265+  tömörítési  eljárás  Milesight  5MP-es  360°-os  panoráma  dome  kamera