proidea.hu online termékinformációs katalógus

Nagy megbízhatóságú ipari hálózati eszközök, kültéri switchek, IP over Coax megoldások hamarosan az LDSZ-nél


2019. február 04.

Az LDSZ Kft. lett a ComNet hazai disztribútora

Az LDSZ Kft. lett a ComNet hazai disztribútora

A ComNet nagy megbízhatóságú ipari hálózati eszközöket, kültéri switcheket, IP over Coax megoldásokat (akár 600 m hatótávolsággal) fejlesztenek és gyártanak - különös tekintettel a kültéri IP CCTV rendszerek követelményeire. Működési hőmérsékletük (-40°C - +75°C, akár 95% relatív páratartalom mellett) is igazolja ipari alkalmazhatóságukat.

Akár az évtizedekkel ezelőtti, a Grundig telefonkábelre épülő CCTV rendszereit is lehet korszerűsíteni IP kamerákkal. Az áramszolgáltatók magasfeszültségű környezetére vonatkozó, IEC 61850-3 és IEEE 1613 Class 2 minősítéssel rendelkező hálózati elemek is megjelentek az LDSZ kínálatában. A ComNet egyedi Port Guardian funkciója emelt szintű kiber védelmet nyújt azáltal, hogy a kizárja a fizikai portot, ha kihúzzuk belőle a kábelt. Így megelőz egy lehetséges rosszindulatú hálózati betörést. A belépési kísérletet jelenti az SNMP operátorának. Ez a megoldás a CCTV rendszerekkel szembeni támadásoktól védi az ügyfeleket.
Az egyik új eszközük közlekedési eszközök 12/24VDC hálózatáról képes POE tápellátást biztosítani a buszra, vonatra felszerelt megfigyelő kamerák számára.

A kínálat közel másfél ezer különböző terméket ölel fel, így gyakorlatilag minden átviteli feladatra tudnak megoldással szolgálni. A hagyományos számítástechnikai adatátvitel mellett a videó, az audió, a kontaktuskezelés és a soros kommunikáció terén működnek eszközeik, de a beléptetés, illetve a napelemes rendszerek, a tápegységek felügyelete is ide tartozik.

A soros átvitel kábelezésétől kezdve a csavartérpáros, illetve koaxiális eszközökön keresztül az optikai szálak csatlakoztathatósága is megoldott. Nem ragadtak le a kábeles megoldásoknál, mert vezeték nélküli eszközeikkel is segítik a felhasználói igények kielégítését.
Egy rendszer erősségét és megbízhatóságát a jó minőségű komponensek felhasználása biztosítja. Épp ezért a tápegységek gondos tervezése, a lehetséges hibák kiküszöbölését célzó ötletek, a felhasznált minőségi anyagok beépítése egyaránt a magas minőség elérését teszik lehetővé. Ehhez társul a részletes leírások megléte, valamint a magas szintű technikai támogatás.

A ComNet magas minőségű termékeinek megbízhatóságára jellemző, hogy a legtöbbre élettartam garanciát vállalnak.

Amennyiben ComNet termékekről bővebb információt szeretne kérni a LDSZ Vagyonvédelmi Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: 7631 Pécs, Megyeri út 119.
Telefon: +36 72 449 228
Fax: +36 72 449 228
E-mail:
Web: www.ldsz.hu
Web: www.identivision.hu
Szabó László
kereskedelmi igazgató +36 20 214 6730
   
   
   
   
Az LDSZ Vagyonvédelmi Kft. 1993 óta segíti a bűnmegelőzést kiváló műszaki színvonalat képviselő, mégis bárki számára elérhető árszínvonalú termékekkel és szolgáltatásokkal. Az LDSZ Kft. Magyarország egyik vezető biztonsági videó és behatolás-jelző forgalmazója. Biztonsági rendszereik komplexek, a legkisebb üzlethelyiségtől a nagyáruházig, a családi háztól a nagyüzemig minden egyedi igény kielégítésére alkalmasak. A behatolás-jelző riasztórendszereken túl intelligens tűzjelző rendszerek, digitális és analóg megfigyelőrendszerek (akár rejtett kamerákkal is), beléptető rendszerek, fizető parkoló és kültéri infra sorompós rendszerek tervezését és kivitelezését is vállalják.
Márkanevek: IdentiVision, Milesight
További hírek az Épületautomatizálás, biztonságtechnika termékkategóriában
További hírek az Adatátviteli hálózatok, telekommunikáció termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  LDSZ  ComNet  ipari  hálózati  eszközök  kültéri  switchek  IP  over  Coax  kiber  védelem  adatátvitel