Milesight MINI és PRO kamera újdonságok

Közel 30 éve a biztonságtechnikai piacon tevékenykedő felelős szakértőként az érzékelhető, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik a vásárlók részéről arra, hogy innovatív és a konkurenseket megelőző műszaki tartalommal és funkcionális tudással felvértezett termékek legyenek elérhetőek. A Milesight stratégiai partnereként az LDSZ Kft. örömmel számol be a legújabb fejlesztésekről. A MINI és PRO termékcsalád esetében ez praktikusan azt jelenti, hogy mindegyik változatban megtalálható a 4K felbontású modell. Mindez magasabb képátviteli sebességet is jelent, kiegészülve a SONY IMX334 1/1.8” STARVIS STARLIGHT szenzorral, illetve magában foglalja a VCA (videó-elemző) funkciókat is, ezzel is biztosítva a széleskörű felhasználhatóságot.

Milesight újdonságok
Milesight újdonságok

4K felbontás

A 4K (3840 x 2160) felbontásnak és az iparágban vezető H.265+ videó-tömörítési technológiának köszönhetően a most megjelent termék tervezése során különösen fontos szempont volt a folyamatos működés biztosítása, megfelelve ezzel a legmagasabb szintű elvárásoknak is.

4K felbontás
Milesight újdonságok

Kiemelkedő képsebesség, tűéles képek

A most megjelent új 4K MINI sorozat tagjai a SONY IMX415AAQR STARVIS 1 / 2,8” CMOS-sal akár 4K@15fps (2MP@60fps, 5MP@30fps) képsebességet biztosítanak. A PRO termékcsalád esetében a SONY IMX334LQR 1/1.8” STARVIS STARLIGHT szenzorral 4K@30fps (2MP@120fps, 5MP@30 fps) támogatás is elérhető egy tökéletes, a mozgásokat is élethűen visszaadó képi világ mellett. Az új 4K kamerák látószöge eléri a 124°-ot.

Kiemelkedő képsebesség, tűéles képek
Milesight újdonságok

Az új SONY STARVIS STARLIGHT szenzor

Az új SONY IMX334LQR 1/1.8” STARVIS STARLIGHT szenzornak köszönhetően a Milesight PRO termékcsalád még annál is tovább ment, mint amire előzetesen számítani lehetett. Ez a nagy méretű érzékelő lapka tökéletes képminőséget biztosít 2MP és 4K felbontásban egyaránt, és különösen jól teljesít gyengébb fényviszonyok mellett is.

Az új SONY STARVIS STARLIGHT szenzor
Milesight újdonságok

Évekkel ezelőtt a 4K felbontás ellen a gyenge fényérzékenység volt az érv. Ma már ez a múlté: az új SONY fél collnál is nagyobb fényérzékelő elemének hála 0,006 Lux fénynél már értékelhető színes képet kapunk.

Intelligens VCA (videó-elemző) funkciók az alapfelszereltség részeként
Milesight újdonságok

Intelligens VCA (videó-elemző) funkciók az alapfelszereltség részeként

Az érzékelhető, hogy az intelligens videó-elemző funkciók iránt is hatalmas igény mutatkozik a biztonságtechnikai iparágban. Ide vágó újdonság, hogy a jövőbeli szállítmányokban érkező minden MINI és PRO termékcsaládba tartozó kamera már „alapból” rendelkezni fog a VCA funkciókkal, hozzáférést biztosítva ezzel 10 olyan rendkívül hasznos videó-elemző funkcióhoz, amelyek még tovább növelik a biztonságot.
A korábban megvásárolt kamerákhoz 2 hét múlva érkezik az új firmware, aminek segítségével – ingyenesen – upgradelhetjük, és így beleapplikálhatjuk a 10 videó-elemző funkciót.

Amikor a megjelenés is kiemelt szempont
Milesight újdonságok

Amikor a megjelenés is kiemelt szempont

A projektek során egyre inkább előtérbe kerül az a vélekedés, amely szerint lényeges szempont a megfelelő műszaki tartalom és funkcionalitás mellett a termékek kinézete is.
Remek hír ezzel kapcsolatban, hogy mostantól a tökéletes védelem különösen diszkrét megjelenéssel párosul. A dome kamerák álmennyezetbe süllyeszthető telepítése soha nem látott szintre emeli a diszkréciót, és megfelel a legmagasabb esztétikai igényeknek is.
Az opciós sötét burának köszönhetően az esetlegesen kíváncsi tekintetek elől teljesen rejtve marad a kamera lencséjének pillanatnyi iránya. A Milesight termékeket kifejezetten könnyen és praktikusan szerelhetőek. A jobb telepítői élmény miatt már a termékek tervezésekor kiemelt szempont az egyszerű telepíthetőség, a megbízhatóság, és azok az okos megoldások, amelyek a hosszútávú és üzembiztos működés alappillérei. Ebben az esetben a kamerák mennyezetre történő felszereléséhez csak három csavarra, és egy mágneses takarószoknyára van szükség.

Továbbfejlesztett vezérlő
Milesight újdonságok

Továbbfejlesztett vezérlő

A technikai tartalom és a könnyű szerelhetőség mellett nagy odafigyelést tapasztalható a hatékony működtetés terén is. Ennek eredményeként megjelent a Milesight hálózati PTZ joystick vezérlő továbbfejlesztett változata, amely immár 110 különböző eszköz vezérlésére is alkalmas, ideértve a kamerákat és a rögzítőt is. A beépített webszervernek köszönhetően különösen egyszerű a használata, és a kezelése. Emellett a beépített LCD képernyő miatt az összes fontos művelet megjelenítése egyszerűen megvalósítható, ideértve a PTZ és NVR vezérlést, a fény-vezérlést, mindezt gyorsbillentyűk használatával.

Kategóriák
Videoszerverek, videorögzítők, videojel kódolók
Videoszerverek, videorögzítők, videojel kódolók
Kamerák, kamera adapterek
Kamerák, kamera adapterek
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...