Legrand Infinium Quantum üvegszálas rendszer
 
Legrand Infinium Quantum üvegszálas rendszer

Az Infinium Quantum üvegszálas rendszer egy újabb technológiai szintet hozott létre. Veszteségi jellemzői messze túlhaladják az iparági elvárásokat (ULL szint). Az eddig nem látott paramétereknek köszönhetően teljesen új hálózati architektúrák építhetők ki, amelyek nagy mértékben segíthetik az üzemeltetés gördülékenységét és maximalizálják az üzembiztonságot.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
LCS³ (üvegszál) patch panelek és pigtailek LCS³ (üvegszál) kültéri, beltéri kábelek LCS³ (üvegszál) patch kábelek LCS³ (üvegszál) segédanyagok, kiegészítők
 
Legrand üvegszál alapú kábelezési megoldások
4 termék

OS2, OM3, OM4, OM5: teljes mono- és multimódusú szortiment a különböző igényekhez alkalmazkodva.

4 termék
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya

Az optikai rendszerek az üvegszálas kábelekből és azok rendszerezőiből, csatlakoztató elemeiből álló, nagy távolságot áthidalni képes adatátviteli hálózatok. Az optikai átviteli rendszer elején az adatot hordozó jelet kibocsájtó fényforrás, végén pedig a jelet fogadó fényérzékelő áll. Az optikai szálak az alkalmazott fénytörési technika alapján multimódusú szálak és monomódusú szálak lehetnek. A kábelek csatlakoztatására a patch panelekhez rögzíthető multimódusú toldók vagy monomódusú toldók alkalmasak. Az mechanikai toldásra alkalmas egymódusú adapterek illetve a multimódusú adapterek a patch kábelekkel valamint a pigtailekkel együtt az optikai tömörítőkben kapnak helyet. Az optikai összekapcsoló elemek könnyű összeilleszthetősége miatt a paneleken sűrűn elhelyezhetők. Az optikai osztókkal a rendszerelemek telepítési dobozokba és szekrényekbe helyezhetők.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...