Kiegészítők optikai és strukturált hálózati rendszerekhez

R&M Prime ODF optikai elosztó panel
 
R&M Prime ODF sokoldalú optikai rendező

A kompakt és sokoldalú Prime optikai elosztó panel a száloptikai csatlakozók rugalmas használatát teszi lehetővé. Gyors és egyszerű telepítése a legjobb megoldást nyújtja szűk környezetben, valamint nagy szálsűrűségnél (380 szál 3 rack uniton). A szerszám nélküli rendszer teljesen moduláris, így átlátható rendszerben csatlakozik meglévő vagy új hálózatokhoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
R&M Netscale 72
 
R&M Netscale 72 nagy sűrűségű intelligens optikai panel

A Netscale 72 egyetlen platformon kínál elsőosztályú megoldást a lehető legnagyobb sűrűséggel Base-8 és Base-12 optikai hálózatokhoz. Alkalmas gerinc- és levél-adatközponti topológiák felépítéséhez is. A kezelhetőség érdekében RFID-alapú automatizált portdokumentációt és vizuális útmutatást kínál a munkautasításokhoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Weidmüller ipari Ethernet
 
Weidmüller ipari Ethernet

Az automatizálási technológiában a komponensek közötti kommunikációt egyre növekvő mértékben ipari Ethernettel valósítják meg. Ez a technológia egyre népszerűbb lesz. A Weidmüller ipari Ethernet kész megoldást nyújt ipari adattovábbításhoz. Hálózati moduljaik terepi szintektől a vezérlő szintekig biztonságos kommunikációt nyújtanak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az optikai és strukturált hálózati rendszerek kiegészítői a hálózatokat irányító, felügyelő és elkülönítő elemek. Az adatátviteli hálózatok felhasználói csatlakozópontjai a rezes rendszerek és optikai rendszerek kimeneteleivel kompatibilis megoldásban készülnek, és a falba vagy padlóba építhető egységek tetszés szerint konnektorokkal kiegészülhetnek. Az optikai szálrendszerek vezetésére és védelmére, valamint a réz kábelektől való elkülönítésre az optikai csatornarendszerek szolgálnak. A csatornaelemek az optikai szálakat az összenyomódástól védik, toldásuk összepattintással vagy csatlakozókkal kivitelezhető. A csatlakozóidomok és rögzítési szerelvények illetve a kilépő kábelek számára lyukas oldalfalú elemek változatos kábelvezetési megoldásokat kínálnak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...