Kiegészítők optikai és strukturált hálózati rendszerekhez

 
Texor mikrocsövek

A minicső, mikrocső rendeltetése a fényvezető, optikai kábel mechanikai védelme. A mikrocsövek védőcsőbe, illetve 1,5 mm falvastagság fölött földárokba, mikroárokba helyezhetőek.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller ipari Ethernet

Az automatizálási technológiában a komponensek közötti kommunikációt egyre növekvő mértékben ipari Ethernettel valósítják meg. Ez a technológia egyre népszerűbb lesz. A Weidmüller ipari Ethernet kész megoldást nyújt ipari adattovábbításhoz. Hálózati moduljaik terepi szintektől a vezérlő szintekig biztonságos kommunikációt nyújtanak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az optikai és strukturált hálózati rendszerek kiegészítői a hálózatokat irányító, felügyelő és elkülönítő elemek. Az adatátviteli hálózatok felhasználói csatlakozópontjai a rezes rendszerek és optikai rendszerek kimeneteleivel kompatibilis megoldásban készülnek, és a falba vagy padlóba építhető egységek tetszés szerint konnektorokkal kiegészülhetnek. Az optikai szálrendszerek vezetésére és védelmére, valamint a réz kábelektől való elkülönítésre az optikai csatornarendszerek szolgálnak. A csatornaelemek az optikai szálakat az összenyomódástól védik, toldásuk összepattintással vagy csatlakozókkal kivitelezhető. A csatlakozóidomok és rögzítési szerelvények illetve a kilépő kábelek számára lyukas oldalfalú elemek változatos kábelvezetési megoldásokat kínálnak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...