Strukturált hálózati rendszerek

Linkeo C (réz) keytone rendszerű patch panelek és portok LCS³ és Linkeo (réz) patch panelek és portok LCS³ (réz) kültéri, fali kábelek LCS³ (réz) patch kábelek
 
Legrand réz alapú kábelezési megoldások
7 termék

A legszélesebb termékkínálat Cat.8-ig: végpontok, kábelek, panelek és kiegészítők.

7 termék
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
R&M Cat8.1 modul
 
R&M Cat8.1 nagysebességű RJ45 modul

Az R&M iF díjnyertes Cat6A modul alapjaira épített Cat. 8.1 modul. Kutatásaik és fejlesztéseik révén szintet léptek az RJ45 sebességben (40G) de megtartották a már megszokott gyors telepíthetőséget.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Weidmüller remote I/O rendszer
 
Weidmüller remote I/O rendszer

A gépek és rendszerek bonyolultságának növekedésével egyre nagyobb elvárásokat támasztunk a modern automatizálási technológiával szemben. A szerteágazó alrendszereket tökéletesen kell integrálni a komplex elrendezésekbe. Az adat és jelátvitel pontos és megbízható továbbítása kritikussá vált a zavartalan működésben. Szükségessé vált egy kicsi és adaptálható komponens ami alkalmazható applikáció-specifikus esetekben is. A rendszer rugalmas tervezése és kábelezése, megbízható adat és jelátvitel, valamint kompakt megoldások – mindezeket és még sok mást kínál Weidmüller remote I/O család IP20 és IP 67 környezetben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A strukturált hálózati rendszerek hang-, adat- és képátviteli rendszerek, melyek a számítógépek, telefonvonalak, videó alkalmazások közös üzemeltetésére alkalmasak. A strukturált kábelezési rendszerek tartozékai a kisméretű lakossági hálózatoktól a nagyméretű vállalati hálózatokig könnyen kezelhető kiépítést tesznek lehetővé. A fali kábelek és lengőkábelek csatlakozói a gyors ki- és behelyezést teszik lehetővé, valamint az elosztó panelek és végpontok közötti kapcsolatot biztosítják. A könnyű megkülönböztetés miatt címkével jelölhetők. Az adatátviteli blokkok elosztódobozokba helyezethetők, melyek panelekbe integrálhatók. A patch panelek ellátják a csatlakozók automatikus földelését, a vezetékeket kábelvezetőkkel és leszorítókkal rendszerezik, gyorsrögzítéssel fali szekrényekben és álló szekrényekben elhelyezhetők. Azonosításukat a színjelölő modulok segítik. A strukturált hálózatok problémamentes működését a vízmentes adapterek és szellőztető megoldások segítik. A rendszerek átlátható kiépítése kábelvezető gyűrűkkel, összekötő készletekkel,rögzített berendezéstálcákkal és szekrénybővítőkkel történik.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...