Strukturált hálózati rendszerek

 
eLan strukturált hálózati elemek

Magas minőségű passzív strukturált hálózati elemek: gyengeáramú hálózati kábelek, csatlakozók és egyéb kiegészítő eszközök.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller remote I/O rendszer

A gépek és rendszerek bonyolultságának növekedésével egyre nagyobb elvárásokat támasztunk a modern automatizálási technológiával szemben. A szerteágazó alrendszereket tökéletesen kell integrálni a komplex elrendezésekbe. Az adat és jelátvitel pontos és megbízható továbbítása kritikussá vált a zavartalan működésben. Szükségessé vált egy kicsi és adaptálható komponens ami alkalmazható applikáció-specifikus esetekben is. A rendszer rugalmas tervezése és kábelezése, megbízható adat és jelátvitel, valamint kompakt megoldások – mindezeket és még sok mást kínál Weidmüller remote I/O család IP20 és IP 67 környezetben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Legrand strukturált hálózati rendszer
21 termék

Komplett megoldások adatátviteli rendszerek strukturált kiépítésére. Maximális adatátvitel réz és üvegszál alapú rendszereken egyaránt. Az RJ45 csatlakozós Cat.8 rendszer akár négyszer gyorsabb adatátvitelre képes mint az eddigi Cat.6A és Cat.7 kategóriák. Az LCS³ réz kábelezési rendszer magas minőségét jól jellemzi, hogy + 3 dB csillapítási tartalékot garantál a szabványban meghatározott áthallás és reflexiós veszteség értékekhez képest. Ezen sáv eredményeként kapott tartalék szavatolja a folyamatos adatátvitel biztonságát.

21 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A strukturált hálózati rendszerek hang-, adat- és képátviteli rendszerek, melyek a számítógépek, telefonvonalak, videó alkalmazások közös üzemeltetésére alkalmasak. A strukturált kábelezési rendszerek tartozékai a kisméretű lakossági hálózatoktól a nagyméretű vállalati hálózatokig könnyen kezelhető kiépítést tesznek lehetővé. A fali kábelek és lengőkábelek csatlakozói a gyors ki- és behelyezést teszik lehetővé, valamint az elosztó panelek és végpontok közötti kapcsolatot biztosítják. A könnyű megkülönböztetés miatt címkével jelölhetők. Az adatátviteli blokkok elosztódobozokba helyezethetők, melyek panelekbe integrálhatók. A patch panelek ellátják a csatlakozók automatikus földelését, a vezetékeket kábelvezetőkkel és leszorítókkal rendszerezik, gyorsrögzítéssel fali szekrényekben és álló szekrényekben elhelyezhetők. Azonosításukat a színjelölő modulok segítik. A strukturált hálózatok problémamentes működését a vízmentes adapterek és szellőztető megoldások segítik. A rendszerek átlátható kiépítése kábelvezető gyűrűkkel, összekötő készletekkel,rögzített berendezéstálcákkal és szekrénybővítőkkel történik.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...